• Jackhb

    Zdar kdy je nejlepší čas koupit kolo, pokud je v chtěný barvě/velikos­ti.V zimě kdy přicházej nový kola nebo začátek léta,kdy jdou nový kola do prvních slev ?

    0 0
    • Smazaný účet  

      Při tom, jak komplexní je nabídka, poptávka a trh vůbec, nevím, jakou čekáš odpověď. Některé modely jsou vyprodané dlouho dopředu už teď a z jiných budou ležáky na další sezony.

      0 0
    • Jakobo  

      Jak vidite vyvoj cen znackovych komponentu? Na jare se delalo velke bububu, vsude se psalo jak jsou ceny neudrzitelne, kurz koruny k dolaru klesal, ale nakonec se zadne drasticke zdrazeni nekonalo. Kola pro rok 2016 o neco zdrazily, ale jednotlive dily tezko rict. Obchodnikum imho hodne zamotala hlavu poptavka po 1×11 a stare pohony zustavaji lezet na pultech.

      U silnic jsou letosni Ultegra a 105 za dobre ceny a s prichodem nove Tiagry 2016 (rovnez 4-ramenne kliky) cena vyssich sad zrejme vzroste, Tiagra se imho bude prodavat za cenu dnesni 105. Celkem premyslim o stavbe silnicniho kola a tak si rikam, ze ted bude nejlepsi doba na nakup dilu.

      0 0
    • Jackhb  

      Určitě takové období existuje, vemu třeba kamarád si letos kupoval Giant Trance 27.5 2 LTD z jara za 55k ted lze sehnat i o 10k méně..

      Nečekám přímou odpověď na měsíc,ale zda se vyplatí přečkat jaro a počkat na začátek léta pro nový model nebo koupit starší model teď v zimě…Rozdíl 10k už je docela znát..

      0 0
      • Erknold  

        jestli je dobrá cena, nebo ne záleží i na tobě. Sám si schopný si najít obdobně vybavené modely různých značek. Pak si snadno uděláš obrázek, která značka je předražená a která ujde. Vždy si to ještě můžeš skomplikovat oslovením stavitele s jeho nabídkou. Nejspíše většinu roku bude stavitel výhodnější, ale občas seženeš výprodej, akci, které se nedá konkurovat. A samozřejmě záleží i na preferencích. Někdo se honí za značkou rámu, nekdo za konkrétní vidlicí a zbytek nějak toleruje a postupem zamění. Prostě to chce koupit kolo, když na něj máš chuť. Jinak si nikdy nic nekoupíš, když budeš čekat na super akci a klasicky pak najdeš jen nevhodné velikosti :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.