• pee.tr

    Už fakt nevím, tak se obracím s prosbou o radu sem. Poradíte mi někdo, kde v Jižních Čechách bych si moh dobře vybrat a pak i zkusit MTB tretry? Nejlépe okolí ČB či Třeboň, ale bude-li potřeba, popojedu. Už jsem byl všude možně a na mojí nohu mají v cenový realci do cca 2500,– vždycky maximálně jednu značku a od ní jeden typ bot, kterej se mi třeba ani nelíbí. Kolikrát ani to ne. A kolikrát ani dražší ne. Stačilo by mi něco podobného jako např. http://www.kupkolo.cz/…a_89863.html ale chci si vybrat a hlavně vyzkoušet. Potřebuju něco mezi 45 (byly mi Northwave)a 47 (byly mi Scott). Díky

    0 0
    • Joseph de Sax  

      někde, kde můžeš hned po vyzkoušení nasednout do nastartovaného au­ta…

      0 0
    • bleach  

      v intersportu v gecku v cb maji docela vyber za rozumny ceny

      nebo v hervisu nejaky fuji za 1500 asi

      0 0
    • Smazaný účet  

      Spíš mi přídeš jako prudič co vleze do krámu, zboží si vyzkouší a nechá si oněm vyblejt první poslední. A pak de a koupí si to od někoho uplně jinýho na netu. Neber to osobně, ale takový fakt „žeru“.

      0 0
      • pee.tr  

        Klidně bych to udělal. Takovým obchodníkům, jako jsou u nás, bez ostychu. Když to bude naopak někdo, kde mě nebere na hůl, nelže mi a chová se jak má, tak si u něj koupím i třeba o pár korun dražší než z netu.

        Neznamená to ale že to tu píšu kvlki tomu. Tady si skutenčně leze vybrat. Není z čeho. Přijít do krámu a muset si vzít jediný boty co mají na mojí nohu, to nechci.

        0 0
        • LRRTM1  

          Několik druhů od Specialized maj na Vltavě.

          http://www.cykloprag.cz/kontakt/

          0 0
        • Smazaný účet  

          Ale to je i u kol. Hošík naběh, všechno sem mu o něm vykecal. Pak se projel. A odešel. A za pár dní přišel somrovat, že mu z netu poslali kolo ale jaksi mu ho dali jako nepostavený v krabici. Tak sem ho vytrestal tak, že sem ho aspoň pořádně stáhnul za seřízení kola. Radost mi to nedělalo, ale aspoň si příště rozmyslí jít a prudit, nebo aspoň pude otravovat jinam.

          0 0
    • Joseph de Sax  

      u mně si nějaký **** jednou vybral a vyzkoušel tretry přímo přede dveřma a už jsem milé Niky Lance nikdy neuviděl…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.