• Hagner

Rok 2025 je skoro za náma, tak založím ro 2026 ;-)

Pro mě byl letošní rok trochu mimo, kdy se žádný plán nepovedl :-(

Včera jsem začal pomalu na trenažeru, tak doufám, že se přes zimu dostanu do pohody :-)

Plány zůstávají z roku 2025: podzim Pyreneje a Mallorka. Jaro ještě nevím, ale docela mě láká italská riviera ;-)

Tak uvidím :-)

3 0
    • ratel  

No loni jsem plán splnil na 200 procent, letos to asi bude slabší bo jakési zdravotní komplikace. Pyreneje budou asi spíš na podzim, po jarní rekonvalescenci v červnu by mohly být nějaké Apeniny, loni jsme tam byli pěšky a terény pěkně.

Jako rychlý výpad bych se chtěl vrátit na Kralovu holu bo tam prý mají novou asfaltku.plus něco tam kolem.

1 0
    • oberleutnant Weiss  

Plány na letošek? Za prvé si konečně zase jednou nic nezlomit. Od toho se bude odvíjet to ostatní, tedy pokud možno konec února Istrie, začátek dubna Toskánsko, podzim Ledro a Istrie, no a tu dobu mezi tím nějak hezky vyplnit na domácím hřišti, tady je toho tak pořád spousta k vidění…

3 0
      • Hagner  

Ty tvoje zlomeniny mě nepřestávají fascinovat :-O Každopádně ti přeji, ať letos přežiješ bez ;-)

0 0
        • oberleutnant Weiss  

Jo, taky jsem z nich docela na větvi – v sedmý třídě zlomená noha na lyžích, pak 40 let nic, a najednou dva roky po sobě páteř a kyčel. Rád bych si dal zase pro změnu pár desítek let bez zlomenin… :-D

1 0
    • Niixau  

Kromě mnoha výletů po ČR a AT mám doma od manželky povolen každý rok i jeden cyklotýden bez rodiny, s kolegou. Už jsme projeli zajímavá místa a letos máme v plánu kratší trip z Kuala Lumpur do Singaporu. Takže cílem na zimu/jaro je doléčit operovaný meniskus, nic si nezlomit a alespoň něco najezdit.

1 0
      • ratel  

To zní dobře, ale tu logistiku si nedokážu představit. Jedete úplně na lehko? Kola z půjčovny?

0 0
        • Niixau  

jj, jezdíme jen s příručním zavazadlem – klasickým batůžkem na zádech. Cestu máme vždy nahrubo naplánovanou a detaily řešíme za pochodu, včetně ubytování, oprav, co na trase vidět, atd.

Zatím jsme měli vždy kola půjčená a u okruhů, kdy vyrážíme a vracíme se do stejného místa to není problém (naposledy minulý rok Kambodža). Horší je to u míst, kdy jedeme z místa A a končíme v místě B (třeba předloni Jordánsko). Tam je logistika náročnější a většinou se to i prodraží. Na tu letošní cestu to máme vymyšlené ještě trochu jinak, protože Singapur je mimo Malajsii a dostat zpátky kole by vyšlo na poměrně dost peněz. Chceme si pořídit v ČR bazarové MTB do cca 4–5k, přivézt do Kuala Lumpu (U většiny leteckých dopravců je to v ceně, místo odbaveného zavazadla) a v cíli v Singapuru kolo někomu věnovat.

2 0
    • keymaker  

Květen Toskánsko, začátek července Francie, dvě L´Etape a spousta dojíždění do práce a zpět :-)

2 0
      • brtníček  

Květen výlet do Dolomit na Giro a pak ješte neurčený termín Bosna a Hercegovina plus možná Černá hora.

2 0
    • jecnak  

Letos nějaká rodinná dovolená v dojezdové vzdálenosti – asi si zopakujem Sella Rondu na MTB. A pak s kamarádem bikepack ze Stockholmu domů.

2 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.