Jihocesky MTB pohar - taborsky zavod

4 nepřečtené
  • 45tnik

    Ahoj, rad bych se optal pravidelnych ucastniku jihoceskeho MTB poharu na jejich nazor na novy zavod v Tabore-Zizkova pomsta. Zucastnil jsem se ho na kratke trati a po dojezdu nekde ne chvostu jsem si musel priznat, ze byl nad mou fyzickou a hlavne technickou pripravenost. Otazka tedy zni, zda i ostatni zavody v tomto serialu jsou podobneho charakteru, zda jsou vice xc a na techniku nebo spise maratonskeho zamereni. Predem diky za vsechny nazory.

    0 0
    • Butters  

      Ahoj, tak ten Tábor je asi technicky nejtěžší závod seriálu. I co se týče nastoupaných metrů, tak je to nejvíc a navíc v dost prudkých výjezdech (s tím se může rovnat je sjezdovka Monínec v Jistebnici – pouze na dlouhé trase). Třeba hned teď nadcházející závod v Řečici je prakticky rovina (cca 110 nastoupaných metrů na 1 kolo) a i technicky mnohem snazší. Krátké v Chýnově, Vožici, Jistebnici a Soběslavi jsou právě s ohledem na úplné hobbíky o dost méně technické než dlouhé (ty krátké jsou spíš na cyklokrosku, ale máme je v pravidlech zakázané).

      0 0
    • 45tnik  

      Díky! uklidnil jsi mne :-). Pro mne jako nováčka to bylo dost demotivační takže jsem rád, že můžu pokračovat v dalších závodech.

      0 0
      • Butters  

        Buď v pohodě, horší už to nebude :-D

        Klika byla, že aspoň nepršelo.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.