Je něco lepšího než Kellys Gate 30 do 30 000 Kč?

45 nepřečtených
  • lukas10

    Zdravím všechny nadšence kol. Měl bych na vás prosím otázku, je něco lepšího v dané cenové kategorii než Kellys Gate 30 , který vychází jen na 26990 Kč? Co jsem se díval, tak parametry asi bezkonkurenční za tuto cenu, ale bohužel se mi moc nelíbí a když si kupuju nové kolo, tak kladu i na tohle důraz, protože chci, ať mi dělá radost. Otázka tedy je, je něco podobného za podobnou cenu i od jiné značky? Nevadí mi něco ze zahraničí, nebo i zánovní bazar. Jezdím převážně cyklostezky a mírný terén. Cena 25–30k. Díky.

    0 0
    • Mejla681  

      Zdravím,

      zrovna prodávám Krosse Level 8

      https://www.bike-forum.cz/…ross-level-8

      0 0
    • Edwin  

      Je tu na to bambilion vláken a asi největší konkurent je Decathlon a qayron. A teď to můžeš zamknout ;)

      1 0
    • theedge  

      Podivej se na Qayron RAM

      0 0
      • lukas10  

        Děkuji, na ten jsem se samozřejmě díval, ale Ram 1 už se nedá koupit a Ram 3 je ve všem o dost horší, ne? Nevyznám se v tom ale moc, takže si kdyžtak nechám rád poradit. Hlavně je tam jen 1×11, mám strach, že by ten jeden převod chyběl. Chci jezdit třeba i celkem hodně na cyklostezce.

        0 0
    • scalar  

      Kellys má celkem rezervy – vysoká hmotnost, brzd bez serva, alternativní kliky a řetěz.

      Bylo by dobré aspoň napsat, jakou velikost.

      0 0
    • Baf13  

      https://www.tsbohemia.cz/…d424094.html

      Pokud by byl zájem můžu poskytnout slevu 20% a cena je 30,5k . Vidlice a brzdy nic moc, ale za ty peníze dobrý základ pro budoucí upgrade.

      0 2
    • cyklista86  

      Jak tu pisu ostatni ten qayron je na tom trochu lepe, ale vem proste kolo co se ti libi a neres to. Pokud presedas z nejakeho stareho kramu, tak proste budes spokojeny jak s tim kellysem tak s tim qayronem. Tady na BF ti kazdy rekne neco jineho a stale budes nerozhodny.. Volba to je dobra, penize to vyhozene nebudou, tak to neres, kup to a jezdi.. :D

      6 0
    • vice_bike  

      V čem je horší (když neberu v potaz vzhled) zmiňovaný decathlon rockrider xc120 za 25k?

      0 0
      • scalar  

        Nemá plnohodnotné 1×12, tedy kazetu s pastorkem od 10z. Chybí tedy jeden těžký převod nebo se to musí kompenzovat větším převodníkem a pak chybí lehký převod. Ono Sram NX není nic moc a brzdy Level, to je fakt jiný level :-)

        0 0
        • vice_bike  

          OK, koukám že kellys už nemá posunutý velikosti, takže v XL sedlová trubka 540cm a reach 475 může být použitelná s kratším představcem na 189cm a delší nohy 93cm? (Potřebná výška sedla je 82cm)

          0 0
    • jakubko  

      Vzal jsem před pár dny Qayron Ram 3 a jsem zatím spokojený celkem

      0 0
    • lukas10  

      Takže ve srovnání s Ram 3 je lepší ten Kellys, když už Ram 1 není k dispozici prosím? Dekac se mi nelíbí vzhledově, ale to téměř všem, co tak čtu.

      0 0
      • cyklista86  

        Vem kellyse. Je to jako celek takovej idealni zaklad. Budes na tom 1–2–3 roky jezdit a menit jen retezy, plaste a pak poridis zase kolo o level jinde a kellyse si nechas jako dvojku a nebo ho prodas a koupis si za to treba vybavu na to nove kolo.. :)

        2 0
    • Arntor  

      Ahoj, mam dotaz a nechci zakladat novy vlakno. Zvazuju Kellys Gate 30. Uz jsem si zkousel velikost L a prislo mi to celkem v pohode. Ted mi ale jeden prodejce psal na chatu, ze tabulky velikosti jsou stale posunute a pro mou vysku 190 cm by sto pro bral velikost XL. Pry to davaji i lidem se 185 cm. Nemate nekdo zkusenost s velikosti u tohoto kola? Nechtel bych se unahlit.

      0 0
      • TK75  

        Na 190 bych nebral žádný L…nikdy a nikde.To nic posunutyho neni :) xl to chce

        1 0
        • Arntor  

          Kellys ma v tabulce L az do 193 cm, takze jsem z toho byl trochu zmaten. Zaroven mi prijde teda divny, ze mi v tom obchode, kde jsem L testoval, nerekli, ze by XL bylo lepsi. Kazdopadne diky za odpoved.

          0 0
          • Edwin  

            Ty rozdíly nejsou velký, takže to XL určitě padne taky. Zkus si vybavit, jak jsi měl na tom L vysunutou sedlovku.

            0 0
          • TK75  

            Hele to je klasika geo…u L normálních 450 reach plus 70 predstavec a hlava 68.To je reach kterej je na 180 chlapíka.Jak přes kopírak u Speslu atd…ty bys skončil se 100 plus mm predstavcem aby ses tam vešel a to je blbost

            Těch 470 reach u XL taky není žádná hitparada ale v rámci kategorie s 60/70 predstavcem tak budiž no…

            0 0
            • theedge  

              Tak tyhle turistický kole nejde posuzovat jen podle rýče. Ale jo na jeho 190 bych bral Gate v XL ( teď jsem resil kolegu se 192 cm ).

              0 0
      • xtonda  

        L je 19", XL je 21". Podle jejich webu je L 180–195 cm a XL od 190 cm.

        Se 190 cm můžeš mít 21", ale ani 19" by nebylo špatně, záleží co ti víc vyhovuje, ideálně zkusit obojí. 190 cm je akorát na hraně mezi 19" a 21" i u jiných značek.

        0 0
      • Cyklofanatic  

        To hodnocení velikosti rámu podle palců je v dnešní době dost zavádějící, navíc to často nesedí ani matematicky. Pokud bys neměl extrémně zasunutou či nad limit vysunutou sedlovku, tak jediný čím bych se řídil je reach a pak standover, aby ses nad rámem pohodlně postavil. Pokud jsi na hrane velikosti, tak narozdíl od minulosti je lepší vzít větší a případně kompenzovat kratším představcem.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.