• snas89

    Ahoj, pro kamarádku prosím s výběrem kola.

    Full, 27.5, spíš na švihy než na techniku. Zvládá i 100 km trasy. Má 163 cm, je spíš sdrobná/štíhlá. Asi by zvláddla i 29, ale v týhle ceně spíš čekám těžký kola a zbytečně by se nadřela?

    V ceně cca 60–70.

    Můj tip zatím toto:

    http://www.mojekolo.cz/…-lust-1-2016

    Schvalujete? Nějaký tip na něco jinýho? Musí to být dámská geometrie a nutnost možnosti servisu a reklamace v Praze (tzn. ne např. Canyon). Případně i samotnou rámovou sadu

    0 0
    • Breakpain  

      K Maestru – přijde mi to „více“ jako žehlička & houpačka. Pokud chce pohodlí – OK, ale jestli to má být na drcení km, asi bych koukl po jiném systému odpružení…

      Je to tedy pouze můj názor z testovaček a pochybuju, že se to bude diametrálně lišit od Anthema.

      0 0
    • Nutribird  

      Asi už to bude trapné, ale bral bych tady, stejné kolo lépe osazené a cena ??

      http://www.cyklonemcik.cz/…-lust-1-2016

      Jinak mám trenc a přijde mi, že odpružení funguju úplně perfektně a to mám základ, 140 zdvih.Nafoukal jsem na tlaky dle tabulek, nastavil utlumení. Zadek tak 50/50, předek skoro na max a jede to jak vítr, nehoupe, ze sedla se nesmí výbušně, ale jde to.

      0 0
      • snas89  

        Jo, super odkaz:)

        jestli je to na xt tak už pak má vystaráno:)

        0 0
        • Nutribird  

          No, odkaz na Němčíka tu cpu už po několikáté, tak aby mě někdo nesjel, že s ním pořád otravuji. Bral jsem u něj svoje kolo a přímo nabízí změnu komponent, dle přání zákazníka, ale chce 10% zálohu předem na práci. Mám blízko Mojekolo.cz, ale tam mi nabídli maximálně tak pedály a nějaké doplnky. Změna komponent s odečtem ceny ani náhodou. To samé i v jiných obchodech, ale když mi chtěli nacpat kolo skladem ve větší velikosti, tak chtěli měnit jak o závod. Dobírka byla OK, během pár dní za 120 kč, pěkně zabaleno a přednastaveno. Při osobním odběru nabízí ještě nějaké slevy.

          0 0
    • Orgic  

      Tenhle Cube taky vypadá dobře: http://www.cube-bikes.cz/?…

      0 0
    • Tom24  

      Ahoj, já jsem na tom podobně, ta má má 168/55, prošli jsme všechny značky a při zadání full, 27,5 /29 nechce/, váha do cca 12,5 kg a slušný osazení /abych u toho neklečel každých 10 km/ jsme prošli skoro všechny známé značky a cenově jsme byli kolem 80–100 tis. Nakonec jsme vybrali Canyona nerve 7,0 wm, kde se při slušným osazení a váze 12,5 kg dostaneme na cca 55 tis. Btw Canyon má v Praze servis /jsem taky z Prahy/. Další možnost, nad kterou jsme uvažovali, je vzít Scotta, předváděčku, kde bychom se dostali /při carbonu a velmi slušným osazení, váze cca 11,5 kg/ po slevě nějakých 25 tis na cca 75 tis Kč.U toho scotta /spark/ je výhoda 3 poloh zamykání jak vidle tak tlumiče jedním cvakem na řidítkách…jediný kolo, ostatní značky mají na řidítkách bud vidli, nebo tlumič, ale bohužel, má 1×11 a to ta moje nechce. takže Nerve 7,0. :-) přeji dobrý výběr.

      0 0
    • scota  

      http://www.rb-bike.cz/…crr-275-race#…

      s ktaším představcem by to mohlo být OK.

      0 0
    • THORX  
      1. Canyon
      2. Ten Cube nevypadá vůbec zle.
      0 0
    • marek_K2  

      U canyonu bacha na nehorazne vysoky standover aj v S a SX , ak ma slecna kratsie nohy, resp ak ich nema napriemerne dlhe na 163 cm tak ho ani neobkroci.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.