Jakou alternativu místo GT Avalanche 1.0?

13 nepřečtených
  • radek.n1

    Rozhodl jsem se pro GT Avalanche 1.0. Každopádně kousek za barákem mám i jednu menší prodejnu, kde se prodávají kola Scott – majitel je poměrně přijemný člověk a raději bych dal peníze jemu než nějaké velké prodejně.

     

    Jaký model tedy u Scotta zvolit, aby bylo kvalitativně podobné s GT Avalanche 1 na véčkách?

    0 0
    • Neddy  

      No tak to teda zírám… dát přednost vlastní volbě (GT Avalanche je jistě dobrá volba) kvůli prodávajicímu… No rozhodně si u něj kup nějaký dražší kolo a hlavně bez slevy, ať mu těch peněz dáš co nejvíc ;-) On ti za to bude vděčný a třeba ti za to poskytne doživotní servis zdarma…

      0 0
      • radek.n1  

        Tak myslím že rozdíl mezi Scott a GT nebude nějak moc podstatný jak v kvalitě, tak v ceně. Scott bude možná lehce dražší…

         

        No a raději kolo koupím v obchodě, kde poradí a jsou příjemní než někde, kde mi nejsou 14 dní schopni odpovědět na email ;).

        0 0
        • Neddy  

          Tak to potom jo… od takový velký prodejny bych si taky nic nekoupil :) Jen bych si u nich to kolo prohlédl, vyzkoušel a následně objednal někde na internetu s nemalou slevou :-P

          0 0
          • Vilém  

            …a pak si stezoval, ze to kolo neni serizeny a v servise za to chteli treba 600,– :)

            0 0
            • TomasJ  

              Rekl bych, ze tyhle jednoduche ukony musi ovladat uplne kazdy, kdo chce jizdni kolo provozovat. Je to uplny zaklad a nutnost.

              0 0
              • Vilém  

                Cemu rikas jednoduche ukony? Treba centrovani atd? Vis v jakem stavu prichazi kola v bednach na prodejny? No a z mnohych eshopu ti dojde kolo prave v takove podobe, proste jen preposlou bednu. Ne kazdej ma na toto naradi, zkusenosti a nervy. Pak kdyz prijde do servisu, tak to prave muze stat tech 600–1000,– Kc podle sazby a mista.

                0 0
                • TomasJ  

                  Nikdy jsem nekupoval kolo jinak nez v bedne z eshopu, takze vim, co to obnasi. Pokud dotycny neni hodne velky technicky antitalent, tak to musi zvladnout sam.

                  0 0
                  • Vilém  

                    a mit to patricne vybaveni. Nevim jak moc si si s tim pri skladani hral. Ale kdyz jsem delal v ksefte, tak predprodejni servis zabral dost casu. To se pak vratilo na garanckach, pri kterejch to clovek jen prosel a zkontroloval.

                    0 0
              • Neddy  

                Jednoduché úkony… teď jsem si vzpomněl, jak jsem při závodě potkal bikerku s píchnutým pláštěm… byli u ní 2 nebo 3 cyklisti, tak jsem myslel, že už OK. Jenže když jsem projížděl okolo, tak se mě zeptala „Umítě vyměnit kolo prosím vás?“ Docela jsem nechápal, jak tohle někdo může neumět. U holky ještě budiž, ale u cyklistů? No potěš. Takže nakonec těm co tam byli jsem řekl ať si jedou závod dál a s tý bikerce jsem to kolo spravil.

                Hold jsou lidi, kteří spoléhají jen na servis, místo toho, aby se to naučili. Vždyť na tom nic není.

                0 0
            • Neddy  

              Ale díky e-shopu jsem ušetřil několik tisíc, takže i když do toho započítám těch 6 stovek, stále to bude levnější :)

              0 0
    • Daf  

      Scale 80

      0 0
    • siafu  

      dobrá je řada Scale, takže podle peněz Scott Scale 80, jak už je tu uvedeno, nebo nějaký ještě lepší Scale…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.