Jaké otočné řazení na 7 speed?

10 nepřečtených
  • Kohout

    Potřeboval bych nahradit letitý GripShift na 7 speed. Na trhu jsem našel 3 různá otočná řazení na 7 speed.

    Shimano Revoshift, Sram MRX a SunRace Twist.

    Máte někdo zkušenosti s výše uvedenými typy?

    Nebo si připlatit za Sram Attack na 8 speed a jednu pozici prostě nechat nevyužitou?

    0 0
    • náčelník  

      Mám tu na 7 speed málo jeté řazení SRAM 3.0 (není kompatibilní se Shimanem) + přehazku 3.0. Máš-li zájem, napiš mi na mail. Velmi levně.

      0 0
    • jipík  

      Co tady

      0 0
    • Singlespeed  

      Mám zkušenosti s Revoshiftem. Je to překvapivě povedené, příjemné, velmi lehce a přesně fungující řazení. Jen ten design mi moc nejede (zdá se mi ohavný). Můžu ho jen doporučit. Dále mám zkušenost se Sramem 4.0 Pro. Zde došlo cca po 4 letech používání k ulomení pružné plastové vnitřní západky a pravé řazení bylo tímto nepoužitelné. Otočné gripy byly také po této době dost naleptány potem, takže nepříjemně lepily. Jinak také spokojenost.

      0 0
    • Nimrod  

      myslim si, že bych tu měl něco mít, zejtra se kouknu… dal bych ti to za odvoz

      0 0
    • Janes  

      Něco na šestikolo a hazku Shimano by nebylo?

      0 0
      • Singlespeed  

        V letošním roce má Shimano v nabídce 7 typů řazení pro 6 rychlostí. Dvojpáčky EZ Fire ST-EF40–6R/L, otočné rukojeti Revoshift SL-RS43–6R/LN, SL-RS41–6R/L, SL-RS35–6R/LN, SL-RS35–6R/LA a jednoduché páčky SL-TX30–6R/LN a SL-TZ20–6R/LN. Stačí tedy zajít do obchodu a vybrat si.

        0 0
    • Log1ck  

      Nevim se kterym tim Revoshiftem sem mel tu cest, ale nic takovyho bych na kolo nechtel ani za nic. Dalo se s tim proti Grip Shiftu tocit hrozne lehce a pri kazdym prehozeni bylo treba tam v ty spouste zbytecnejch poloh hledat tu spravnou aby to spravne prehodilo na pozadovanej prevod a retez nikde neskrtal. Proti Grip Shiftu kde co hlasity cvaknuti to presny prehozeni je to fakt spatny :-) Nevim jaky sou ty ostatni razeni, ale za sebe rikam Revoshift nebrat.

      0 0
    • t29  

      Revoshifty 7+3 mám dva roky a jsem maximálně spokojený – v kombinaci s deset let starou Acerou řadí přesně a chodí lehce, Sram Attack 9+3 v kombinaci s Deore řadí taky přesně, ale musím dávat víc síly.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.