Jaké kolo na lesní výjezdy, do 50 000kc

11 nepřečtených
  • F.betlach

Dobrý den,

Potřeboval bych poradit s výběrem kola. Vyjížďky většinou 30 až 50km. Převážně lesní cesty, cykloztesky. Jizda na pohodu, žádné honění.

Věk 31,výška 175 a 70kg.

Cena 40 až 50 000kc.

Nyní už asi 8rokem merida matss 40, takže ten nejlevnější šunt.

Budu rád za každé rady a typy. Děkuji

0 0
    • Czechak  

27,5 nebo 29? Karbon nebo hliník?

0 0
    • F.betlach  

Rád si nechám poradit, ikdyž je mě jasny že velikost si budu muset rozhodnout sám. Ale zatím netuším

0 0
      • Czechak  

Každopádně bych si vyzkoušel projet se na 29 i 27.5 a podle toho bych vybíral dále. Pro asi nejlepší poměr cena/výkon bych kouknul na Canyon nebo Radon.

0 0
    • RomanKa  

Osobně si myslím, že kolo v relaci 40–50 tisíc pro vyjížďky 30–50 km po lesních cestách a cyklostezkách při jízdě na pohodu bez honění je zbytečně moc. Na tento účel bude úplně stačit solidní kolo za polovic, něco jako Canyon GC 4.9, 5.9, 6.9.

Já vím, vaše peníze a vaše ježdění na kole, ale říct jsem vám to musel. :-)

0 0
    • Nutribird  

Giant Trance nebo athem, zábava teprve začne.

0 0
    • F.betlach  

Abych pravdu řekl tak jsem o fullu docela i přemýšlel. Jinak jezdím těch 30km v podstatě denně, když je dobré počasí

0 0
      • Barak  

Na lesni cesty a cyklosezky je full zbytecnost. Kup si nejake pěkne HT a nenech se masirovat marketingem, ze full je dneska nutnost. Neni.

0 0
      • Nutribird  

No ať si koupí co se mu bude líbit a vyhovovat. Mi HT nesedlo, full jo a hlavně mojim zádům. Hlavně ten terén, který jezdím mně mnohem víc začal bavit. Dobrou volbu

0 0
    • MartinM  

Ghost Lector, čau!

0 0
    • JFtryall  

Myslim, ze nejlepsi investice bude do hliniku a pak to doladit top vidlici a top zapletama s kvalitnim obutim. 29er je asi samozrejmost, zvlast kdyz to bude na pohodu. Karbon je kolem 40K jeste plnej kompromisu a vaha nebude kdovijaka.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.