Jaké dobře větrané-široké tretry (2009)?

4 nepřečtené
  • 9700

    Zvažuji přechod na SPD. Rád bych se tedy poradil jaké tretry koupit. Mám dosti širokou nohu. Takže bych rád nějaké široké, dobře větrané s cenou do 2500Kč (víc opravdu ne). Budou to tretry na horáka (silničku nevlastním). Kdyby to byly tretry v designu normálních bot, tak by to bylo nejlepší.

     

    např. mě zaujaly tyto:  http://www.kupkolo.cz/…41_3882.html (ale nevím, zda jsou široké a zda jsou nějak větrané..)

    a nebo mě zaujaly tyto: http://www.xcr.cz/…kato-iv.html

     

    díky moc za veškeré typy na aktuální modely.

    0 0
    • Ricci  

      Shimano tretry mam a su pomerne siroke a pohodlne, mam 085,ovsem bez vyskusania by som tretry nekupoval…

      0 0
    • JakeF  

      MT41 vozim a teď lituju. Na turistický vyjížďky jsou dobrý, dá se v nich v pohodě chodit, ale na vážnější ježdění to chce něco s tužší podrážkou. Ale chce to vyzkoušet, bez vyzkoušení tretry ne, pokud budou špatně sedět na noze, tak to bude utrpení.

      0 0
    • vrrr  

      Ja mam ty Nike. Jsou dost siroke. Vetrane moc nejsou, spis naopak. Kdyz je postrikam impregnacnim sprejem, tak se daji pouzivat i do marastu. Jinak na me noze ma pata tendenci se vyzouvat. Ale da se na to zvyknout, navic mam podobny pocit u vetsiny tenisek. Tak to je mozna jen moje noha. Po cca 20 tis km se mi zlomila a odloupla podrazka. Ted to mam zalepene od sevce a uvidim, jak dlouho to vydrzi. Ale nemyslim si, ze by jine tretry vydrzely o moc vice.

      Jinak s tou sirkou. Obcas je to i na potiz. Treba se mi poradne nevlezou do zadnych neoprenovych navleku. Naposledy jsem rozerval Pells navleky – nejsirsi, co jsem nasel.

       

      A z osobni zkusenosti radim, na civilni vzhled moc nekoukej. Stejne se v tom chodit neda a v praci si na to lidi zvyknou i kdyz jdu v tretrach na obed v civilu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.