• romann

    Zdravím potřeboval bych vyndat trochu nestandartní střed,který není šroubovaný ale lisovaný,Jaké použít připravky popřipadě odkaz kde koupit Díky moc

    0 0
    • Jáchym 1  

      Kladivo,trubka.

      0 0
    • PENE  

      Z jedne strany bouchnout do osy, vypadne ti osa i s tou nalisovanou „krytkou“, tu sundas z osy, osu das zpet do te „krytky“ co zustala v ramu a bouchnes do osy znova.

      0 0
    • romann  

      Ten střed tam chci potom vrátit nemůžu ho tím nějak poškodit když do něj budu mlátit?A opětovné nalisování jak zajistit aby ten střed seděl na svém mistě asi jedině změřit z každé strany nebo?

      Díky všem

      0 0
      • Jáchym 1  

        Ty nám dáváš.

        Věřím v Tvůj cit.Intezitu úderu zvol vzestupnou.Uvidíš sám,jak moc to drží.

        Zpětné usazení ve správné pozici zajistí to osazení.Doklepneš ho s citem až na rám.Zachovat levá pravá strana.

        Tu trubku budeš asi fakt potřebovat.Průměru cca.jako stř.mufna.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Na těch miskách jako není závit?

      0 0
    • NahoruDolu  

      Nejde mi vytlouct stredove misky presfittu. Mam oficialni vytloukac a rany kladivem, takoveho razu co znam s miskami nehnou. Bojim se abych nevytrhnul i kus karbonovyho ramu s miskou, kdyz vezmu rovnou palici:-). Asi jsou zalepeny radne nejakym Loctitem apod.

      Mate nekdo zkusenosti jak jim bezpecne domluvit? Co vyuzit nahrati ramu teplem? Funguje tepelna roztaznost u karbonu? Ale tim nahreju i kovovy loziska a ty se taky nahrejou roztahnou…

      0 0
      • novas752  

        Co je to zač? Jak máš rám pověšený/opřený?

        Při vyrážení/vytrhávání to někdy chce fakt brutální úsilí – dobrý stojan, jeden vyráží nebo vytrhává, druhý rám ještě stabilizuje hned okolo středu. Vytržení karbonu se neboj. Pokud to jde (okolo vlisované misky je plocha na opření), je někdy lepší použít vytahovák.

        S teplem na karbon opatrně, nedoporučuju víc než 100–120°C, okolo 150° už mohou některý pryskyřice povolit a pak to zmuchláš jako kapesník. Ne kvůli tepelný roztažnosti ale povolení lepidla pokud jsou misky vlepené.

        1 0
      • Hrabex1  

        ja jen vim, ze na svym kole taky misky nevylisuju. Jen jsem to zkousel a zacalo vylejzat samotny lozisko, ale miska se z ramu nehla. Takze vim, ze az to budu muset delat, vylisuju ty loziska a zbytek budu muset nejak vystipat. Vyrazec bych asi nepouzival.

        0 0
        • Mr.Duck  

          Když vylisuješ ložiska, prázdné misky už by měly jít lehce. Vyrážeč je na to zrovna docela vhodnej.

          0 0
          • Hrabex1  

            jo, tak daleko jsem nedosel, ale az to bude aktualni, budu muset vyzkouset vsechno. blby je, ze karbonovej ram si pri vytloukani nemuzes vypodlozit.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.