• jjirka

    Ahoj nešel mi lock out. V prodejně mi dolili do vidlice olej tak, že odšroubovali lock out a vyšroubovali jehlu a vrchem tam dolili olej – je to lepší ale ten lock out stále nejde tak jak chodil, když byla vidle nová i když po chvilce pružení nakonec zamkne což před dolitím neudělal. Myslím si, že je tam vzduch. Poraďte mi prosím, prosím jak ji mám odvzdušnit a nebo jak poznám, že tam je opravdu vzduch. A zvládnu to doma? Dík za návod. J.

    0 0
    • smallbrother  

      To mi přijde nějak divný. Ale v zásadě by asi stačilo ten Lock (jehlu) zase otevřít, nechat chvíli v klidu stát a pak zase zašroubovat. Ale kdo ví? Při zamknutí je Sid pevná vidle, pokud ti to pruží máš tam oleje pořád málo. Dej to spíš někam kde tomu rozumí.

      0 0
    • Bulda  

      vysroubovat jehlu, nasadit nejkej trychtr a tan tam utesnit,vypustit pruzici komory, aby slo rukou hybat spodnima nohama, ale vic tlaku do pozitivky, aby zustavaly roztazeny nadoraz, nalit do trychtyre olej a pak parkrat zahybat nohama a koukat, jak to v trychtyri buble, nechat chvili stat a znova, dokud buble, opakovat, kdyz prestane, vyndat trychtyr (nohy vytazeny nadoraz) a zasroubovat jehlu, nahustit, jet .....dobrej je pruhlednej trychtyr, nebo jeste lip nejaka hodne velka strikacka

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.