• Meridius

    Zdravím, máme doma dámské kolo specialized asi tři roky staré. Normálně kupujeme unisex kola tak, aby je mohl mít po dceři syn. Jenže, když jsme kupovali kolo dceři, tak řádil covid a kola prostě nebyla. Tohle navíc bylo na tehdejší dobu slušné peníze, prostě jsme je koupili s tím, že vydrží déle. Dcera se ale vytáhla a syn by je klidně mohl mít, byť se obávám, že to taky nebude na dlouho. No, problém je, že kolo má růžové polepy…celý nápis specialized atd. Jinak je kolo taková antracitová barva, spíš do šeda. Ve hře je samozřejmě i to, že je prodáme a koupíme oběma nové, ale to je cenově trošku špatně. Takže bych preferoval řešení, kde bych ten původní polep spíše jen nějak přelepil. Máte zkušenosti s nějakým vkusným, alespoň trošku kvalitním polepem? Nebo jak to pořešit?

    Jde o toto kolo: https://www.cykellagret.se/…lack-reflect

    0 1
    • novas752  

      Tohle ale neni polep, ta růžová je lakovaná.

      Taky je možnost to odstrojit na rám a nechat celé opískovat a jednobarevnej komaxit na to.

      Nebo samo domo barvožroutem na hliník a dočistit kartáčem ve vrtačce a buď nechat tak nebo přestříkat čirym lakem ve spreji.

      1 0
    • Tomcat  

      Hlavně lak, samolepky dámskou geo nepředělaj. A růžová tak dnes nevadí dětem jako některým rodičům . Což je stejně jen jejich kognitivní zkreslení.

      0 1
    • va-bo  

      Nebo nech nekde v reklamce udelat samolepky a prelep to. Holcici geometrie asi nebude klukoj vadit, urcite to nepozna.

      2 0
    • skaj  

      Doladil bych to svitive zlutymi gripy, azurovymi pedaly, zelenym kosikem – proste tak, aby svitive ruzova byla jen jedna ze svitivych.

      A jen bokem – ruzova klukum nevadi, dokud jim uzkoprsi tatinci a spol. nezacnou rikat, ze by mela. Proc by taky mela, zejo. Jeste pred cca 150 lety to byla vyhradne panska a chlapecka barva…

      3 0
      • va-bo  

        A v dnesni dobe to muze byt rano kluk a odpoledne holka nebo neco jinyho. Ja bych to taky neresil.

        2 0
    • AE86  

      Přidejte nějaké nálepky Giro di Italia, ať to tu růžovou hodí do správného světla, a vyřešeno:-)

      0 0
    • Meridius  

      Přijde mi škoda to kolo prodávat, tratit na tom. Pokud je to skutečně dívčí geometrie nebo nějaká větší vada, než jen ty dejme tomu růžové (ale ona to růžová v pravém smyslu slova není) prvky, tak to tak nechám. Ano, přišlo mi, že to polepy nejsou, že to je součást laku. Máme známou v reklamce, teoreticky by se to asi nějak dalo vyřešit, ale…dost práce s nejistým výsledkem. Ta kombinace mi přijde hezká, o mne jako o tatíka fakt nejde, jak tu někdo naznačoval, ale jde mi o to, aby nebyl zbytečně terčem nějakých blbých poznámek okolí. Dneska je to normální, že se dítě kolikrát chová hůř jako dospělý.

      0 0
    • RapMan  

      To kolo je úplně v pohodě, nic s ním nedělej.

      Myslím že dnešní děti už ani nerozlišujou genderový barvy.

      1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.