• Wilderness

    Tak zase zdravim vsechny bikery z naprosto ploche casti Kalifornie, kde ted ziju zatim bez kola. Jednou tu kolem me projel biker na silnicce a nejel o moc pomalejc nez auta okolo :-)

    Ale zpet k tematu. Nemohl jsem tu dlouho odolovat cene 240 USD za GoPro HD Hero kamerku a jednu jsem si koupil. Na kole ji zrejme vyuziju asi az zase doma, a protoze drzaky jsou lepici, tj. naporad, budu si muset poridit vlastni integralku, protoze sjezdy jezdim vzdy ve vypujcenem vybaveni (ktere tady ale taky stoji par babek, takze asi rozsirim :-)).

    No a zajimalo by me, jestli neni nejaka integralka, kterou bych mohl pouzit na lyze, i na kolo – protoze si chci poridit i dalsi drzaky a pri cene 30 USD za kus se mi moc nechce porizovat drzak zvlast pro kazdou helmu.

    Vim ze kokoska se na lyze neporucuje kvuli tomu predku, ktery muze zalomit krk neb tak neco, ale zase s ni na lyzich potkavam celkem dost lidi…

    Vim ze kamos takhle jezdi s BMX helmou na kole i snowboardu, ale nerad bych zanedbal bezpecnost tim, ze bych neco jezdil s helmou, ktera se na to nehodi.

    Diky za rady.

    0 0
    • Smazaný účet  

      ahoj… není to sice k tématu ale nedokázal by jsi tam sehnat ten plastový vodotěsný obal na tu kameru? Něco takového ale za lepší cenu :)

      navíc jestli jsem to dobře pochopil, tak tohle pouzdro nejde z toho řemínku sundat, nebo?

      0 0
    • pitos  

      Nedávno se to tady řešilo.Osobně se mi jako nejlepší řešení zdá(pokud má být tedy přilba jen jedna) koupit integrálu na kolo a v zimě ty větrací otvory přelepit.

      0 0
      • goofy  

        Taky tak. Sam jsem integralu z kola v zime mel a celkem vklidu. Naopak je to mnohem horsi dle mne..

        0 0
    • goofy  

      btw: a hodlas na tech lyzich jezdit nejaky freeride nebo freestyle? Pokud jo tak ber radeji integralu na kolo a v zime dovnitr nejaky satek. V te zateplene by ses v lete uvaril.

      0 0
      • atrekfuel  

        kup helmu zvlast na lyze a zvlast na bike…je uplna blbost na tom setrit…ked mas 240usd na kameru…tak mas hadam aj na 2 helmy a jeden drziak naviac…navyse integrala na lyze je absolutna od veci…ani na svah ani na freeride nepouzitelna…zjazd 80-te roky je uz davno prec

        0 0
        • MJ24  

          taky bch koupil raděli 2 v tom s tebou souhlasím, ale proč myslíš že je integrálka na freeride nepoužitelná? Je pravda že s ní zas tolik lidí nejezdí, na sjezdovku je to zbytečnost, ale pokud bude jezdit nějaký drsný freeride dejme tomu ve skalnatém terénu, případně skicross tak proč ne. Osobně jsem zastánce váhově spíše lehčí přilby, ale asik je to ozvyku.

          0 0
        • Wilderness  

          nechci setrit, ale ani zbytecne utracet… jinak nejde o jeden drzak navic, ale o tri (z boku, zezadu a takovy predni rameno, ktery umoznuje natacet i oblicej – jo, jsem mozna trochu blazen :D). ale hadam ze na lyzich bude stacit jen jeden nebo dva ty nalepovaci drzaky, takze to je v pohode.

          jen me to napadlo, kdyz jsem si vzpomel, ze jsem s integralkou par lidi videl…

          ale asi to tak udelam, slo mi o to ze helmu na lyze mam uz celkem starou a tezkou, tak bych to spojil…

          je fakt, ze to asi bude lepsi. na lyzich zadny silenosti nejezdim, ale carv umim celkem dobre.

          diky.

          0 0
          • Wilderness  

            sorry za ty slozitosti, neprecetl jsem si to po sobe :-(

            0 0
            • vlasto  

              toz tedy potkat te karvujiciho na piste s integralou na hlave…nevim co bych si myslel. Ale jako demokrat uznam, ze clovek si muze nest na hlave co chce.

              0 0
    • gazman  

      Integrála se mi na lyžích moc neosvědčila,když zastavíš tak obrací dech na skla brýlí a ty se mlží.Při stoupání k nějakému vzdálenějšímu spotu když jí sundáš z hlavy tak se špatně vleze do báglu a na báglu ti do ní navalí sníh ze stromů nebo křoví,nebo z nebe:-).Když jí při stoupání necháš na hlavě tak se ti uvaří mozek.Špatně se mluví,pije čaj a plive.

      0 0
      • atrekfuel  

        …a este sa aj nahovno hovori do vysielacky a fajciii :-))

        0 0
      • goofy  

        Tak tak… s tim mlzenim me to taky stvalo… Uz mam klasiku :o)

        0 0
    • mr.antik  

      pokud bych chtěl šetřit, tak bych si kopil obyč helmu na lyže a nějaký držáky si ukutil doma…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.