Integrála do 1500,- :nesplnitelný ukol,ale....

33 nepřečtených
  • FazyCZ

    Dobrý den,začínám s ježděním na bmx na dirt jumpech.Potreboval bych poradit nejlepší inegralu do 1500,– (nejspíše nemožný úkol,ale radši se zeptám).Nemam peněz nazbit,takze jestli byste mi doporučili nejlepší e-shop,kde bych takovou cheap helmu dostal.Mnohokrát Vám předem děkuji.

    0 0
    • Feroman  

      treba tohle http://www.wiggle.co.uk/…/5360035106/ pridej si jeste neco za 2.01 libry a budes mit postovny zdarma a slevu tusim 10% a jestli chces, tak tam maji akci, ze kdyz ti ten shop nekdo doporuci, tak pri prvnim nakupu nad 50liber dostanes zadarmo bryle za asi 25liber tusim, tak ti to doporuceni muzu poslat…to mi kdyztak napis na mail

      0 0
    • krtex  

      Moje zena jednu prodava :)

      http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

      regards, KTX@

      0 0
    • AleZ80  

      Ahoj,

      přemýšlím nad koupí integrály a jelikož to bude jen na pár „lanovkových“ dní v roce, tak bych nejraději co nejlevnější. Myslíte, že když má tahle EN1078 atest, tak bude dostatečně chránit, nebo se s těmi atesty také nějak fixluje jako se vším dnes ?

      0 0
      • wasek  

        Zrovna na helmě bych tolik nešetřil :)

        0 0
        • Pedro404  

          Pokud to tu certifikaci skutečně má, sedí mu a nevadí mu, že je hnusná, tak neni důvod kupovat dražší se stejnou certifikací.

          0 0
          • Mr.Duck  

            To není úplně pravda. Co třeba dual density foam, Co levný helmy nemají, a podobné vlastnosti. Certifikace je nějaké minimum, jela ho může tak tam splnit, nebo jít dál a chránit o poznání líp.

            0 0
            • Pedro404  

              A to má jaká nejlevnější helma? Vzhledem k tomu, že řeší helmu za 850, tak karbonová za 5+ litrů asi ve hře úplně neni. Já se 4 roky vymrdával v 661 za 2 litry a nic se mi nestalo.

              0 0
              • Mr.Duck  

                Asi zadna, ja argumentuju to, ze kdyz ma helma certifikaci, je kazda stejne bezpecna.

                Kazdy pad je jiny, ale i tak mam subjektivne pocit, ze kdyz jsem rozstrelil Avatara a Dissidenta, vubec jsem o tom nevedel, ze sem se prastil do hlavy. Kdyz jsem pri daleko mensim padu rozstrelil D3, tyden mam dost pochybnou pamet. Je tam spousta faktoru, mozna sem na tu D3 spadl proste hur. Nicmene i podle slavnych testu v nemeckych magazinech sou mezi helmama docela dost velky rozdily, a certifikovany jsou vsechny.

                0 0
                • Pedro404  

                  Nj, ******* je, že ty testy co sem viděl, sou už starší a nevim, kolik z těch helem se eště vyrábí, a pokud v nich helma neni, tak nemáš šanci vědět, jak na tom reálně je. Ta za 850 klidně může náraz pohltit líp nebo stejně jako nějaká za dvojku-trojku, že jo, mam pocit, že to v těch testech nebylo přímo úměrný ceně.

                  0 0
                  • Mr.Duck  

                    To uplne souhlasim, v zadnym pripade bych necekal, ze to bude primo umerny cene, a urcite se najde low end helma co bude super bezpecna, stejne jako high end, co jen tak tak splni normy. Blby je, za zadny test nebude objektivni, kazdy crash je jiny atd, ale proto se snazim hledat helmy od vyrobcu jako Kali, co jsou vcelku progresivni v bezpecnosti. Spesla mam ted, protoze v testech kolem vysel dobre, a nova Kali nebyla k mani, ted je treba zajimavy 6D, za $700 :D

                    0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Frankq  

      Měl bych taky jednu na prodej Velikost 57–58. Více po sz nebo email ;)

      0 0
      • AleZ80  

        Díky za nabídku, ale to je pro mě velké. Já potřebuji něco v rozměru 52–54 cm.

        0 0
    • Franta  

      Zvedl bych latku na 2 tisice, pak se da neco najit, co te nebude stat zivot. Kdyz vidim tu helmu za 850, jak je ze dvou kusu… uff. Dost lidi se osklive zranilo levnyma integralkama – utrzene celisti, porezany oblicej diky spatnemu materialu,… To uz opravdu radeji vyraz v XC helme a proste si tu family line dej na pohodu. Nebude o nic tezsi jak nejaka bezna vyjizdka…

      0 0
      • Pedro404  

        Tyvole, sem na ní nekoukal zblízka, ten bradovej díl zvlášť skutečně nepůsobí bezpečně, a mam pocit že EN1078 bradovou ochranu stejně netestuje, takže to může bejt úplně k hovnu. Na druhou stranu, na Family Line na Monínci rozštípat integrálu, to by chtělo kumšt.

        0 0
        • AleZ80  

          To se mi tam také moc nelíbí, ale co jsem koukal, tak to není specialita jen této helmy.

          Co si myslíte o této ?

          0 0
          • Pedro404  

            Jestli má skutečně 700 g, tak je to o 200 g míň než ty nejlehčí integrály, ale je možný, že jenom kecaj.

            0 0
          • JakeF  

            Nedal bych si na hlavu integrálu pod 1000g, pokud není z karbonu…

            Jinak na Bikestrike vyprodávaj základní IXSka za necelejch 1400, to by nemusela být špatná volba, pokud sedne…

            0 0
            • AleZ80  

              Jo, jo, na ty jsem už koukal, ale odradilo mě, že v XS je jen černá, ve které musí být v létě k nevydržení. Ještě nad tím popřemýšlím. Jinak díky za info ohledně váhy. Tento údaj jsem vůbec nesledoval.

              0 0
              • JakeF  

                Ono pod tím máš stejně kopu polystyrenu, kterej je velmi dobrej izolant, takže rozdíl barvy bude podle mě minimální… Já mám černo-modrou a na ježdění z kopce to není problém ani v létě. A pokud chceš šlapat nahoru, tak ti bude vedro v každý integrále, tam prostě není pomoci :).

                0 0
                • AleZ80  

                  To je vlastně pravda, že si ji na lanovku stejně sundám. Ještě jsem narazil na tuto 661, tak teď babo raď.

                  A ještě druhá otázka – brýle jsou potřeba tohoto typu, nebo ZA SUCHA stačí klasické ?

                  0 0
                  • JakeF  

                    Vozil jsem obojí, obojí jde. U klasických mě po pár hodinách začly tlačit nožičky (to bude helma od helmy, dost možná pod některý nepůjdou vůbec), ale zase líp se s nima dejchá… Velký maj výhodu, že jakoby líp usadí helmu na hlavě a o hodně líp vypadaj, jinak v nich moc výhod nevidím. A zrovna za sucha bych si klidně vzal i malý, protože velký brejle mívaj zevnitř skel nějakej sajrajt, aby se nemlžily, jenže na ten se za chvíli nalepí prach, pyl atp a už to z nich pořádně nedostaneš. Ale stejně beru většinou velký, protože hlavní je vypadat :D.

                    0 0
                  • Pedro404  

                    Já vozim dioptrický pod MXovejma a nemám problém.

                    0 0
            • Pedro404  

              661 comp 2 má 913 g a v testu vyšla v nižších bajkovejch rychlostech srovnatelně s D3.

              0 0
              • JakeF  

                Vždycky je otázka jak to testujou, ostrým, tupým, kterou část helmy… Pokud nemaj nějakej zázračnej plast, tak bych se bál, že tam ten materiál prostě chybí. Konkrétně 661 nevím, ale co jsem měl v ruce 900g ONeal jak je měkká a co jsme pak volali majiteli express do nejbližší nemocnice, tak já už radši přežiju těch pár gramů navíc, i když jsem původně o ONeal uvažoval.

                0 0
    • AleZ80  

      Tak jsem nakonec vzal tuto 661. Stála jen o 200 Kč víc než by vyšla ta IXS Phobos 5.1 včetně poštovného a vypadá moderněji.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.