• Kami

    Ptal jsem na na tuhle vidli v RB.Dozvěděl jsem so tohle:

    Pravá noha vzduchová komora, levá noha olejová patrona s tlumením a uzamykáním. Váha 1800g. Orientační cena MOC cca. 7 000Kč.

    Snad tyhle info.příjdou někomu vhod.

    0 0
    • Manas  

      A vzhled otresny. Ten mustek museli snad vzit od designera z doby pred 5ti lety. Nicmene to docela pekne chodilo na miste.

      Co vim tak snad by vnitrek mel byt okopirovan z FOX vidlic. Stejne jako X-Fusion mel tlumice.

      0 0
    • xp3  

      Taky bych se rád dozvěděl něco o téhle vidli. Máte už někdo nějakou zkušenost?

      Pokud si už dnes můžu u RB v konfigurátoru vybrat mezi touhle vidlí a Epiconem 120 RLD za příplatek cca 600,– u RB IQ, tak bych rád věděl, jestli to bude výhra…

      0 0
    • ravag3r  

      Takže, Enixe jsem měl na testovacím RB IQ. Celej den sem na něm drandil po Krčáku a Točný a musim říct, že ta vidlice byla moc prímovní:)

      Byla krásně citlivá, vcelku lineární (to mi vyhovuje), o tuhosti nemůžu říct nic, to nepoznám, ale celkově, kdybych si dával na XC kolo vidlici, byla by to asi tahle:)

      Jediná výtka, dálkovej lockout se mi za jízdy jaksi rozpad:)) Měl na sobě ovšem napsáno SR Suntour, takže víme, kde se stala chyba:D Ne, že bych ho teda používal.

      Kdybych měl na výběr mezi Rebou/Epiconem/E­nixem, bral bych Enixe.

      0 0
    • KRAJIC  

      Update. Jezdíte někdo tuto vidlici a dokážete krátce zrecenzovat ohledně chodu a spolehlivosti. Díky moc.

      0 0
    • KRAJIC  

      Tak jsem se na ní krátce svezl a vyloženě mne nachla. Ačkoliv byla pro mou váhu přefouklá tak brala všechno a chodila jak po másle – byl to úplně nový kus – nezajetý. Bartoš říkal, že jich šlo na IQčkách kolem 100 kusů a žádná se nereklamovala. Další informace co mne zarazila – x fusion prý vyrábí střeva do foxek.

      0 0
    • jachymk  

      Nic moc jsem se tu o ní nedozvěděl a hodně mě to zajímá. Mám možnost tuhle vidlici mít za super prachy a jsem vlastně rozhodnut pro rebu.

      Jel jste na ní někdo?? Zajímá mě tuhost a jaká je to žehlička… Nejlepší by byl člověk co by měl porovnání s Rebou. Díky moc za případné reakce…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.