IGW Soběšická Mulda 2020 a Autonova Muldička 2020

18 nepřečtených
  • zbartos

    Vážení příznivci horských kol,

    dovolujeme si vás pozvat na 24. ročník závodu horských kol pro širokou veřejnost (včetně dětí od 10 let)

    „IGW Soběšická Mulda 2020“

    a zároveň na 19. ročník závodu dětí na kolech po louce (pro děti 4–9 let)

    "Autonova Muldička 2020“

    které se konají v neděli 11. října 2020 v Brně na Lesné. Veškeré informace najdete na oficiálním webu závodu na

    Mulda: http://www.czex.cz/mulda

    Muldička: http://www.czex.cz/muldicka

    Přihláška: http://mulda.czex.com/ (vaši kategorii určuje výhradně ročník narození, nikoliv přímo věk!)

    FB stránka: https://www.facebook.com/68772954594/

    Startovné v dospělých kategoriích (18+) činí 120 Kč při platbě předem a 200 Kč při platbě na místě. Mládež (10–17 let) přihlášená předem startuje zdarma, při přihlášení na místě platí startovné 50 Kč. Start na Muldičce je zdarma.

    Doporučujeme zaplatit startovné předem převodem do 7. 10. 2020 na náš bankovní účet 2900161474/2010. Variabilní symbol vám přijde v e-mailu, který obdržíte vzápětí po odeslání elektronické příhlášky (pokud vám nic nepřijde, zkontrolujte si adresář „Spam“, „Nevyžádaná pošta“ atd.).

    Prezence na Muldu v den závodu je v Brně – Lesné poblíž Okružní 29a (mapa: http://mapy.cz/s/8ryi ). Prezence na Muldičku je na severní straně paneláku Jurkovičova.

    Na této akci probíhá i soutěž minimálně tříčlenných rodinných týmů (každý si jede svoji trasu!, nejméně jeden z členů týmu musí být starší 18 let, tým mohou tvořit účastníci Muldy i Muldičky, viz http://www.czex.cz/mulda/pravidla#tymy ).

    Na Muldě je od počátku jejího konání zakázána cizí pomoc. Opravy si tedy dělá každý sám s nářadím a s příp. náhradními díly které si veze s sebou. Pití a jídlo na celou dobu závodu si také veze každý sám.

    I letos bude na Muldě fungovat základní placený servis a příp. nákup náhradních dílů, který bude zabezpečovat cykloopravna BS Bike pana Jiřího Březiny. Její umístění bude buď přímo na cílové louce nebo v dílně (popis přístupu do dílny najdete na https://www.bs-bike.eu/contact-us ).

    Teprve druhým rokem jsou na Muldě kategorie pro muže 60+ let (na 15 i 30 km), tak o tom prosím informujte svoje známé, ať jsou stupně vítětů v těchto kategoriích obsazené celé…

    Pokud byste mohli na Internetu a ve svém okolí rozšířit „muldi“ plakát A3, byli bychom vám velmi vděčni. Verze pro tisk (3 MB) je na http://leteckaposta.cz/478044339 , verze na web v jpg (0,4 MB) je na http://leteckaposta.cz/480805040 .

    P.S. V případě omezení venkovních sportovních akcí na cca 500 osob vás prosíme, aby si dospělí závodníci s sebou nebrali žádné diváky a děti+mládež aby si s sebou vzali jen 1 dospělého. Děkujeme za pochopení.

    Na setkání na „Muldě/Muldičce“ se těší pořadatelé z Defekt z.s. – http://www.czex.cz/defekt/ .

    Anketa: Anketa: Dokážete ujet nejdelší trasu Muldy (30 km/+1000 m) rychleji než vítězka brněnského závodu Gambrinus MTB Cup 1996 Kateřina Neumannová, která tehdy jela tuto délku po stejné trase 1:30:22 hodiny ?

    Ano
    0x
    0%
    Ne
    5x
    100%
    0 0
    • Motyll  

      Tak snad to klapne… Těšíme se.

      0 0
    • zbartos  

      ! POZOR ! na trase mládeže 10–17 let tady https://mapy.cz/s/dekemepuka (souřadnice 49.2387825N, 16.6202392E) byla nedávno vysypána hromada hlíny a kamení (viz fotka v příloze) kvůli zabránění jízdy osobních aut po této lesní cestě.

      Hromada není ze směru příjezdu možných trénujících mládežnických závodníků vidět, protože je poměrně blízko za zatáčkou po dlouhém klesajícím sjezdu. Rychlost před zatáčkou můžou mít cyklisté (kteří zde navíc jezdí většinou 2–3 vedle sebe) až 30 km/hod, takže prosím všechny o včasné brždění alespoň 10 m před zatáčkou.

      My pořadatelé se pokusíme hromadu upravit tak, aby se dala alespoň v zástupu po jednom za sebou přejet (a po boku/bocích po jednom za sebou objet), ale i tak bude nutné před hromadou v závodě hodně snížit rychlost a dávat pozor na jezdce jedoucí vedle vás !

      Prosím o sdílení této zprávy na Internetu i o ústní upozornění dotčených rodičů a mládežnických závodníků, děkuji (Z. Bartoš).

      0 0
      • BuraX  

        Dej vědět, jestli bude nějaká brigáda, přijel bych pomoct. Třeba teď v pondělí ideál.

        Vsadil bych se, že to udělal nějakej pokrytec, co jinde nadává na „ilegální terénní úpravy“, ale tahle mu nevadí.

        0 0
        • overkill  

          Já myslím že někoho zlobili auta nebo kolaři a chtěl ušetřit za uložení kontejneru nakopanýho materiálu.

          Couvat autem bych odtam nechtěl…

          0 0
        • zbartos  

          Nechejte tu hromadu hlíny prosím tak, jak to upravil Zbyněk. Pokud chceš pomoct, bylo by dobré si projet s mačetou/srpem v batohu trasu a seknout větve/trávu tam, kde Ti zavazí. Zbyněk už trasu prosekal, takže už tam asi pracovat nepůjde. Já hodlám trasu případně ještě „doladit“ příští víkend (3.-4.10.20).

          0 0
      • overkill  

        Hromada poladěna objezd po rovině je zleva ve směru jízdy.Max výška průjezdního profilu 100–120cm plynule bez záludností.Pokud budete mít připomínky pište je prosím třeba sem bo ZB.Není to teda dělaný na koníky…Biku zdar!

        0 0
    • TheJD  

      Rad bych se prihlasil, ale jeste nejsem rozhodnuty, co se trasy tyce.

      0 0
      • zbartos  

        15 km se dá i při špatné fyzičce ujet pomalu do limitu (cca 1:45 hod.) tak, že člověk v cíli není moc unavený. 30 km do limitu (cca 2:50 hod.) už asi i tak bolí.

        0 0
        • TheJD  

          O limit mi vubec nejde. Posledni dva roky jsem jel kratkou trasu a v obou pripadech do 45 minut, ale mam ted problem se zady v zatizeni, tak nevim.

          0 0
    • zderes  

      Tento závod má kluk moc rád, bohužel poprve se účastnit nebude, držíme palce ať se vše povede ;)

      0 0
    • zbartos  

      Vážení přátelé,

      vzhledem k USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 30. září 2020 č. 958 o přijetí krizového opatření (viz https://apps.odok.cz/…IHOABTXK4Y1T ) jsme nuceni ZRUŠIT letošní IGW Soběšickou Muldu a Autonova Muldičku, které se měly konat v neděli 11. 10. 2020.

      Předem zaplacené startovné vrátíme nejpozději do 14 dnů na účty, ze kterých nám přišlo.

      Příští IGW Soběšická Mulda a Autonova Mudička se budou konat v neděli 10. 10. 2021. Těšíme se na vás.

      S pozdravem pořadatelé z Defekt z.s. (https://www.czex.cz/mulda/poradatel).

      0 0
      • enzzo69  

        Hm tak to je škoda. Ještě včera synek škemral, ať ho tam přihlásím.

        0 0
      • Motyll  

        Velká škoda. Bohužel politika.

        0 0
      • RomanH  

        Je mi Vas lito. A pritom individualni sport v prirode, co to je treba proti jizde v MHD…

        Podobne ted dopadnul kamos, ktery organizoval bezecke orientacni zavody. Poprve dostali i velky prispevek od mesta, a … :-(

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.