• abc123

    Dobrý den,

    Mám kolo rockrider 520 z decathlonu a chtěl bych na něj nějaké hydraulické brzdy (třmen, hadička a páčka) kolem 3000kč (odvzdušněné a připravené)

    Doporučíte mi něco?

    vyplatí se za 3000 nebo si musím připlatit?

    přemíšlel jsem o SHIMANO Deore SLX BR-M7000, ale slyšel jsem o špatném chodu páčky

    půjdou dát na ty kotouče?(160mm)

    a jak je to s kompatibilitou?

    co se musí udělat po zakoupení krom odvzdušnění a namontování na kolo?

    Děkuji

    0 0
    • Vilém  

      To uz si delas prdel, ne?

      0 0
    • roman 3D  

      Koupit správnou velikost a délku

      0 0
    • Esi  

      Není zač, odpovědi asi pořád stejné, je nesmysl na kolo za 7 tisíc dát brzdy za 3 tisíce, pokud do toho kola chceš něco investovat dej tam nějaké levné Shimano, na cyklostezku to stačí a do terénu se na tomhle kole stejně jezdit nedá

      0 0
      • Menfis  

        Pokud terénem myslíš přes šutry a kořeny hlava nehlava, pak asi ne. Jinak s ním ale jezdím v pohodě a na nic si nestěžuju. Každý má prostě jiný preference. Já bych na něj klidně brzdy za 3 dal, pak sedlo za 1 a predstavec za 500.

        0 0
        • Esi  

          Pokud nejezdiš členité sjezdy kde se hodně brzdí, tak tam dávat slx brzdy nemá smysl, levnější brzdy ti udělají stejnou službu.

          0 0
          • Menfis  

            Ja to chápu, člověku to řekneš a je na něm jak se k tomu postaví. Mně ty mechanický teda stačí. Ikdyž si myslím, že se mi po jednom kopci lehce zvlnil kotouč, ale aspon to začalo pořádně brzdit (ne kvůli kotouči ale deskám). Já o sobě třeba taky vím, že mám tendenci upgradovat než koupit nový.

            0 0
            • novas752  

              No jo, ale upgradovat něco ve stylu trabanta vážně nemá smysl. K čemu tam budou nesmyslně předimenzovaný brzdy na typ kola? Pošle tam mnohem lepší brzdy a najednou začne vadit něco jiného. U nějakého levného kola za 15–20k to ještě jsem schopný pochopit, u plečky za 7 fakt ne.

              0 0
            • Esi  

              Na tom kole je třeba vyměnit hlavně vidlice, ale i ta skoro nejlevnější vzduchová vidlice bude stát skoro stejně jako to kolo a to je to co se to pravděpodobně snažili ostatní říct. Vzhledem k ceně budou další nepoužitelný kola a samozřejmě ty brzdy a proto tohle kolo v podstatě nemá smysl vylepšovat.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.