HUTCHINSON COUGAR Airlight Black FB 26X2,2

9 nepřečtených
  • vepř1

    Ahoj,

    mám v merku HUTCHINSON COUGAR Airlight Black FB 26X2,2 na AM ježdění,zajímala by mne Vaše osobní zkušenosti s ním,chování balón životnost atd atd

    Na rychlebky a něco drsnějšího vozím nevegály 2,35 a to je už fakt ucouraná guma na AM jízdu,ale požere toho dost v bajk parcích dobrá.

    Předtím jsem jezdil na AM maxíky 2,35 miniona na čumáku a na zadku taky maxíka HR ale už je neseženu v kevlaru a dráťáky jsou ******** těžký.

    Dík za případné reakce,popř doporučení na jiné pneu na AM.

    0 0
    • Matos  

      no ja ich mam a na to co jazdim su to v pohode plaste nehovorim ze najlepsie ale ked potrebujes fakt podrzia co som tomu neveril

      coho som sa na druhej strane obaval su tie tenke steny plasta ale aj na behuni takze ked vidim nejake ostrejsie kamene pre istotu sa im vyhybam lebo nikdy nevies(asi niekde museli usetrit aby boli ,,airlight´´), vzadu su v pohode ale napredok neviem uz by som ho tam asi nedal lebo od predku ocakavam nieco ine ale tak kazdy podla svojich preferencii ;)

      0 0
    • abel  

      vozil jsem vloni na zadku cougar 2,2 s ochranou boku jako bezduše a byl docela dobrej – dobře držel, ale mizel před očima. měkká směs, vydržel cca 3 měsíce holt něco za něco. první díru jsem objevil až po sudetech, do tý doby bez defektu.

      0 0
      • vepř1  

        …koukám že jsi ho vozil na zadku,Matos psal že na předek by si ho už taky nedal,copak je za problém,špatně vede,nebo malej balón?

        Já byl zvyklej na miniona,ten je vodič ideální,ale už ho neseženu v rozumný váze…co tedy vozíte na předku,hlavně neříkejte že švába nic tak žužlavýho co strácí špuny jsem ještě neviděl :D

        0 0
        • abel  

          já ted vozím na předku ardent a vzádu ikon.

          s minionem bych cougar nesrovnával, je to takovej XC maratonec navíc hutchinsony jsou docela úzký… ale pěkně držel na mokru.

          0 0
          • vepř1  

            neznám nikoho kdo by dal ardenta na předek,vetšinou ho dávaj na zadek a kombinujou s minionem na předku,ale proti ikonu je to drapák,takže ti rozumím,jde ti rychlost (:

            …ještě mám v merku dát na čumák onzu ibex 2,25 ale někde jsem čet že se oproti minionu boční figury žvejkaj,takže to na tvrdým v krouhačce plave a to je na čumáku dost nemilé (.

            0 0
            • abel  

              přesně, potřebuju aby to frčelo na všech površích a zároven podrželo.

              ale příští rok plánuju přitvrdit bud ardent-ardent nebo ardent dozadu plus něco…

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.