• bady2

    Ahoj chtěl bych se poradit s výběrem HT okolo 20k. Být po mém tak si ho samozřejmě nechám složit, ale situace je trošku hektická. Tátovi odešla jeho plečka, a když jsem byl pryč jezdil na mém (Author Versus 2005) a jestli mu ho nechám, až pojede na kola tak si za 20 můžu vybrat nové + co si přihodim. Ovšem na kolo jede už tuhle sobotu, takže potřebuju něco vcelku šmahem. Měřím 199cm aktuálně vážím 92kg, ale během sezony to klidně může být něco k metráku. Ze 75% polňačky a les, zbytek silnice a jen tak projížďky a během léta nasadím nosič a toulám se po ČR natěžko takže další zátěž. Občas když mi rupne v bedně si i sjedu nějakej tvrdší terén a klidně i s brašnami :-D

    Něco málo už jsem si vyhlídl http://www.bradsky.cz/…-p-6485.html v 22“. Je tam teda vcelku mizerná vidla, ale na druhou stranu si říkám, nebo se vás spíš ptám, jestli když jsem byl na tom Authorovi spokojenej s Manitou Axel Comp (olejovka, 2005, 80mm) jen mi nestačil zdvih a sral* mě neuzamykatelnost nebudu spokojenej i stou Suntourkou? Když by zklamala tak by se někdy výhledově vyměnila. Brzdy jsou pro mě celkem neznámou četl jsem jen něco málo zde na fóru, a když by zklamaly tak by se taky daly do budoucna nahodit XT.

    Další je tenhle spešl http://www.bradsky.cz/…-p-2787.html ovšem ten mi z nich přijde svým osazením takovej nemastnej neslanej. Jestli se mýlím jen do mě ;-)

    Další má super vidlu, ale minimálně bych na něm určitě časem měnil řazení za XT http://www.bradsky.cz/…-p-6501.html Hlavně se bojím té váhy oproti tomu haibiku. Vidlice je sice o nějakých 310g lehčí, ale osazení by mělo mít zase o pár gramů více a přitom ve výsledku má skoro o dvě kila méně což už se dalo nahnat jen na tom rámu.

    Předem dík za reakce.

    0 0
    • Azmir  

      Ten kross ani spešl už na obchodě nebude, a je možné že ani ten haibike, první se poptej na dostupnost v obchodě a pak tu napiš znovu ;-)

      0 0
      • bady2  

        Tak prý všechny jsou.

        0 0
        • Seky  

          A to si tam jen volal, nebo si ty kola viděl na vlastní oči? Protože Bradský je tady velmi známý takový napůl podvodníček. V historii určitě najdeš pár vláken o tom jak si lidi po telefonu u Bradskýho ověřily, že to kolo na krámě mají, dokonce si ho zarezervovali, aby jim ho neprodali a měli od prodejce 100% ujištění, že kolo je a že ho pro něj rezervovali. Když pak druhý den pro kolo dojeli na prodejnu slyšeli jen olmluvu, že bohužel tohle kolo už není, že se prodejce spletl, ale že mají jiné, novější model, stejných parametrů, ale o něco dražší. A když už tam jedeš přes půl republiky tak přece nepojedeš s prázdnou zpět. Na to Bradský spoléhá :-( Kdyby to byl jen jeden člověk tak se dá uvěřit tomu, že to byl omyl, ale takovejch lidí co to psalo, to rozhodně není náhoda.

          0 0
          • bady2  

            Psal jsem mu email… Parkrát jsem to tu někde četl proto píšu prý :-D

            0 0
            • Seky  

              Tak možná budeš mít štěstí. Pak dej vědět. Objednej to přes e-shop a nech si to poslat domu a hned uvidíš jestli to kolo pošlou, nebo budou volat, že se spletli a že není. Rozhodně bych pro něj nejel osobně.

              0 0
              • bady2  

                Tak jsem nakonec opravdu jeden ze šťastlivců. Kolo bylo v pondělí večer objednáno a ve středu jsem ho měl doma. Oproti starému je to nádherně živé a ta váha je suprová. Takže díky za radu. Jen si teď lámu hlavu jak na to nalámat nějaký nosič.

                0 0
        • Azmir  

          Tak potom vem toho krosse a hodně štěstí ať opravdu je.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.