Horské kolo POLYGON COZMIC CX 4.0

85 nepřečtených
  • Mesier

    Zdravím všechny,

    dostalo se mi do hledáčku toto kolo. Má někdo s ním zkušenosti? Je to dobrá koupě? Vážně o něm uvažuji.

    http://www.nordicpoint.cz/…a-z-27420-kc?…

    Dík za info

    0 0
    • scalar  

      Je to průměrné kolo s nic moc vidlicí, za ty peníze můžeš mít spoustu lepších, ale to jsi asi v rámci propagace nehctěl slyšet :-)

      0 0
    • McBlacky  

      jak tomuhle mohl dát někdo cenovku 27 původně nechápu absolutně. I za těch 17 je to na noname kolo hodně.

      0 0
    • mr.antik  

      do toho bych vážně bez další slevy nešel. Teď je to tak na normání letní ceně.

      0 0
    • Fira 30  

      Já mám bohužel s tímto kolem docela špatné zkušenosti. Byla to špatná koupě. Možná to nesouvisí ani tak s kvalitou výrobku, ale s kvalitou sestavení a úrovní servisu firmy CZECH RENT A SKI s.r.o – POLYGON BIKE. V půlce dubna 2012 jsem si u nich koupil toto kolo a již při cestě domů se vyskytli první komplikace. Vyvlíkli se přední brzdové destičky a přední brzda se zavzdušnila. Po té, co jsem dojel naštvaný domů mi volal servisní technik, pan Macháček (snad si po té době jméno dobře pamatuji). Pane Kostka, omlouvám se, zapomněl jsem Vám tam dát asi závlačku. Vzal jsem to tedy docela v klidu, pan Macháček ke mně na chodov přijel a druhý den jej přivezl jakoby spravené. Byl jsem nadšený z rychlého a operativního přístupu, Bohužel ne dlouho když jsem zjistil, že je prozměnu vůle v zadním kole, tak jsem mu opět volal, ale závadu jsem si již raději odstranil sám. Nyní je červenec 2012, po necelých třech měsících mám nalítáno 710 km a upadla mi levá klika i se šlapkou. Bohužel jsem udělal otočku o 90 stupňů a vjel do křoví, takže to nebylo bez zranění. Včera jsem odvezl kolo do firmy Bike Bros v Michli. Servisák si myslí, že střed byl špatně dotažený a pojistná matice upadla, nebo jí tam úplně zapomněli dát. To už bohužel nezjistím. Kolo možná není úplně tak špatné, ale úroveň prodeje a servisu firmy POLYGONBIKE je otřesná. Mrzí mě, že jsem tenkrát neměl koule na to jim kolo hodit na hlavu. Jan Kostka

      0 0
      • Zlatka  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
      • Tina  

        Len taká malá otázka. Boli ste s kolom na garančnej prehliadke po cca 100km? Takáto garančná prehliadka totiž v sebe zahàňa aj dotiahnutie kľúk. Hlavne ľavej, pretože tá sa na novom kole povolí takmer vždy (pokiaľ to teda sú kľuky je HT2).

        0 0
        • jecnak  

          A obcas se povoluje i prava HTII klika?

          0 0
      • Habansz  

        Diky za info, zrovna jsem mel takovej chvilkovej skrat a uvazoval jsem o jeho koupi. Nechapu jak nekdo muze takove kolo vehementne doporucovat (nechci jmenovat).Kola ktery i kdybych si ho slozil a vyslo by me na 12 000 napisou, ze je ze 37 000 zlevneno na 17 000 asi nejsou tak uplne v poradku bych rekl. tady si ani neplatim za znacku, tady si platim za to, ze nekde v Indonesii a cine jim je uplne jedno na cem jezdej a tady si vy..anej ceskej obchodnik udela 150% prirazku a ejhle, mame kolo nezname znacky, o kterem se krom jejich ofiko stranek nikde nic nedozvime, nabizi ho jen jeden obchod v CR a jeste ma polovinu odkazu na webkach nefunkcnich.

        0 0
        • JakeF  

          A teď tě Zlatka jako nestrannej pozorovatel strašně sejme :D.

          0 0
          • Zlatka  

            :DD

            0 0
            • unavix  

              Čeče Ty by si byla dobrej kandidát KSČ.Nechceš to u nich zkusit. V 50letech by si byla určitě ve vedení strany a to nejméně na okrese :o))

              0 0
            • vsn  

              Aspoň trochu snahy by to chtělo … brácha JdS by se o to aspoň pokusil

              0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce