• Kuba650

    Ahoj, chtěl bych si pořídit horské kolo do 20k, né na nic extremního, ale aby to zvládlo nějakou střední zátěž. Co říkate na toto? http://www.mojekolo.cz/srovnani

    0 0
    • Vilém  

      Dobra volba.

      0 0
    • Erknold  

      Jak to napsat. Kola to určitě zvládnou. ALE:

      1. mě osobně nefunguje odkaz
      2. ty kola co jsou do 20000 od daných značek, nejsou za tu cenu úplně

      hifi, asi ani stereo, spíše hrají mono.

      Je možné, že jsem jen koukal na jiná kola. Já vzal to neblíže 20000.

      Ale pokud sem nedáš za tu cenu kolo se vzduchovou vidlí, minimálně kompletní sadou deore/X.5,7 a třeba i na průmyslech, nemůžeš čekat žádnou velkou chválu. Ale ani Neo nebyl na první pokus vyvolený.

      A možná se pleteme i my. Kámoš má starého Autora stratose, ještě z dob, kdy byl celý na Aliviu, má dva metry, metrák váhy a kolo mu furt jezdí a to ho má 10 let. Navíc s ním jezdí stejně jako já na krosu v lese přes kořeny.

      Možná mají ve výsledku pravdu holky, když říkají, vzhled je na kole stále stejnej. Komponenty měníš :)

      Třeba tuto kolo tu někdo několikrát doporučoval: http://www.polygonbike.cz/…e-raidon-air jen pro porovnání. Mě přijde podezřele levné.

      0 0
      • Kuba650  

        No jak to říct..díky za vše, ale potřebuju doporučit nějakou „lidovku“ protože kola nejsou můj šálek.. Odborné poznatky pro mě jsou „španělská vesnice“. Bude mi stačit když na to sednu a přebere to šotolinu, les, případný sjezd v rámci možností mě.. Takže ne nic extra a ani nic co by se rozpadlo.

        0 0
        • Erknold  

          A odkud jsi, kolik měříš a kolik vážíš?

          0 0
          • Kuba650  

            bydlím v okolí Pardubic, výška 185–190cm a váha 65–70kg.

            0 0
            • Erknold  

              Z Hradce byl asi stavitel majkee (asi kontakt na cyklo-md.cz), nevím jsem z jihu. Ale zkusil bych mu napsat mejl, co by dokázal složit pro člověka jako jsi ty a co jezdíš (to co si napsal sem). Třeba tě překvapí, pokud ještě skládá. A třeba je i někdo jiný, nemám pročtené celé fórum.

              Jsi lehkej a jezdíš lehkej terén, Tobě by vzduchová vidlice svědčila. Na pružině nejspíše využiješ jen 1/2 jejího zdvihu.

              Podle mě, když člověk není domácí bastlič kol, tak je ideální si kolo převzít fyzicky. Ale někdo říká, pro kolo si zajedu i 100 km :)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.