Horske kolo do 18000 - prosím o radu

11 nepřečtených
  • morgan2

    Zdravím,kamarád mě požádal o pomoc s výběrem kola do 18000 cca. Já bych mu byl schopný poradit s výběrem silničky ,ale do biku moc nedělám. Já mám GT Avalnche 1.0 disc 2009 http://www.mojekolo.cz/…0-disc-grey a jsem s nim docela spokojený,až na to že mám po 1500km rozvaklanou vidli a tak si myslím ,že když mu doporučím to samé 2010 http://www.mojekolo.cz/…black-silver , ze me neda pres drzku,co jsme mu vybral za jebku. jeste me napadl o: http://www.bradsky.cz/…-p-2111.html nebo http://www.bradsky.cz/…-p-2113.html . Poradíte prosím,jestli jsem v dobrem smeru nebo jestli jsem naprosto out . Případné dáte tip ? Kuji

    0 0
    • mitch  

      Co třeba tohle

      0 0
    • Hedus  

      Chybu neuděláš – Nano M-type

      http://www.bradsky.cz/…-p-2553.html

      0 0
    • RomanM1  

      Já jdu zítra zkoušet ghost SE5000 http://www.mojekolo.cz/8027-se-5000 , tak ti pak můžu dát vědět jak to dopadlo a jaký z toh mám pocity :-) když mi bude sedět geometrie tak na něm možná i odjedu domů :-)

      0 0
      • morgan2  

        tak jo super,dekuji,ne­vypada spatne a co to GT ,nikdo mi ho neschválí? Je to blbost ?

        0 0
        • maajkee  

          to GT je v pohodě, taková klasika, za ty prachy to rozhodně není špatný, časem až odejde vidlice tak koupit epicona za 3 tisíce a jezdit dál.

          0 0
          • morgan2  

            Díky,tak to asi presne udelam s tou vidli na mem GT avalanche z minuleho roku,myslel jsem , ze ji dam do servisu,ale ta vidle je fakt jebka, to si myslim,ze ta TORA na modelu 2010 bude lepší než ten nějaký MAG32 nebo co to tam mam já.

            0 0
        • mirav  

          Je to normální, standardní, velkosériově sestavovaný MTB kolo za standardní cenu pro bežného MTB bikera.

          Problém je jinde. Kolo je třeba pravidelně servisovat a pokud to neumíš sám, tak by se Ti nemuselo hned napoprvé podařit navázat právě ty nejvřelejší vztahy se servisem, když k nim přitáhneš porouchané kolečko koupené kdesi na internetu

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.