Hledám parťáka na MTBO závod (Rakovnicko,Kladensko a okolí)

21 nepřečtených
  • YZ

    Ahoj,

    protože kamarád staví domek, sháním někoho, kdo by se se mnou zúčastnil menšího MTBO závodu dvojic 6.října v Novém Strašecí (a klidně i dalších podobných akcí v budoucnu). Loni jsme dojeli celkově pátí, letos bych rád bednu:)

    Zatím mám tento rok najeto 5000 km,občas vyrazím i na nějaký kratší maratónek,s u­místěním na pomezí 1.čtvrtiny startovního pole (pro představu:))

    Kdybyste měli někdo zájem pište sem, nebo klidně i na můj mail. Určitě by bylo dobré před 6.říjnem spolu párkrát vyrazit.

    Radek

    0 0
    • YZ  

      Pro „velký úspěch“ se pokusím toto vlákno ještě jednou oživit:)

      Zatím jsem stále nikoho nesehnal a závod se blíží.

      0 0
      • McBlacky  

        tak pojed v tom termínu na MTBO Viprahlé duše, tam je i solo. Kvalita akce tradičně top

        0 0
        • YZ  

          Díky za typ, ale já bych hrozně rád to Strašecí. Jednak bydlím v sousední vesnici a taky kvůli skvělé atmosféře:)

          0 0
      • hary jablonec  

        a kdo bude mapovat?

        0 0
        • YZ  

          Mapovat budu já. Jak už jsem psal,bydlím v sousední vesnici a okolní Strašecí mám docela projeté. Prostě potřebuju někoho do dvojce, kdo to se mnou solidně zajede.

          0 0
          • Jetson  

            A čo si pod takým „solidně“ predstavujetě Kefalín?

            0 0
            • gargamel  

              Píše, že by chtěl na bednu, Plho.

              0 0
              • Jetson  

                Jenomže nikde není možné vyčíst co bedna obnáší z hlediska průměrné rychlosti, nastoupaných a celkových km.

                0 0
                • YZ  

                  Ujeli jsme loni 60 km za 3 hodiny čisté jízdy. Průměrnou rychlost jsme měli 20 km/h. Ke konci už měl kámoš krizi, tak jsme museli rapidně zvolnit. Nastoupané metry přesně nevím, Polar s výškoměrem mám až od Vánoc, ale kopců jsme si celkem užili.

                  Pro představu o mě:vyjížďky kolem 50–60 km (terén, polní, lesní cesty a část po silnici jezdím průměrem 22–23km/h při nastoupaných cca 700 metrech), když se snažím o tempo i trošku rychleji.

                  Jo a ještě odkaz na ten závod, jsou tam i loňské výsledky:

                  http://www.nsgogo.cz/…e/index.html

                  0 0
                  • McBlacky  

                    v podmínkách ČR většinou nejlepší muži najedou za 3h MTBO mezi 60–90km, záleží na převýšení to je k tomu adekvátně v rozmezí řekněme 1000–400.

                    Pak samozřejmě jde o to jaká je konkrétní konkurence na závodě a také jaký je systém kontrol (SI čip, kleště, otázka, papírky) a také jak jsou kontroly dohledatelné (u cesty, u významného objektu, v okruhu, azimutem, atd).

                    0 0
                    • YZ  

                      Na tomto závodě zatím vždy vyhráli kluci z amatérské výkonnostní špičky. O druhé místo se pak pere zbytek. Na kontrolách jsou terčíky, z nihž se pak opisují symboly. Některé kontroly byly hůř zjistitelné, tak jsme např. kolem jedné jezdili asi 5 minut, než ji konečně našli.

                      Celkově jde myslím o hodně povedený závod, který každým rokem získává na oblibě.

                      0 0
                      • McBlacky  

                        koukám na to, podle mapy je to spíš orientačně lehčí závod, kde lze postup měnit libovolně v průběhu.

                        Celkově to nahrává dvojici, která umí jezdit, mapování není moc třeba, K jsou blízko u sebe, dobře dostupné z více variant. Ideální podmínky na pohodové MTBO pro nejširší veřejnost.

                        škoda kolize termínu s Viprahlem. Příště si to chce pohlídat. Doporučil bych pořadatelům kontaktovat příští rok VIprahláky a organizátory Pokr MTBO (jede se tento víkend) a sladit termíny. My taky ladíme LOST a Viprahlým bajkonurem. Poud chtějí hýbat s termínem tak ještě Pytlákova Schovanka se jezdí v září.

                        vítězové to je špička v ČR, už bych řekl i nad rámec amatérů (ve svojí disciplíně:silnici)

                        0 0
                  • Jetson  

                    Na odkaz jsem koukal a právě proto se ptal na tempo. Tak snad za rok už bude fyzička na podobné legrácky. Mám letos něco ke 2500 km, ale jak zkusím udržet tempo přes 20km/h, tak mám za hodinku dost. Přeci jen cyklopřestávka nějakých 25 roků se podepsala dost.

                    0 0
            • YZ  

              No nejlíp na bednu, vylepšit loňské 5.místo. Limit závodu je 4 hodiny a rád bych ho absolvoval docela vážně. Jak už jsem psal, něco letos najeto mám, na cca 2 hodinových půlmaratonech (kolem 50km) mám na nejlepší ztrátu přibližně okolo 20–25 minut, takže žádný chrt asi nejsem, ale jako želva taky nejedu:).

              0 0
              • YZ  

                No tak chlapi, už mě dál nešponujte a ozvěte se někdo! Uděláte dobrý skutek a poznáte kus Křivoklátska, to za to přece stojí, ne? :)

                0 0
                • pepan_kladno  

                  Ahoj,

                  kdyby bylo hnusne a ja nejal delat k dedovi stredu, tak bych to tom uvazoval, ale ber to jen jako nejv.nouzi

                  0 0
                  • YZ  

                    Díky za reakci, akorát, že má být jasno až polojasno a 20 stupňů:) Ale třeba se to pokazí a bude pršet:)) Ale některé akce mají přednost, to chápu, taky mám barák. Kdyby se cokoliv změnilo, dej mi prosím vědět, klidně se i zmiň u bikerů co znáš.

                    Jinak už fakt asi nikoho neseženu, už jsem vyvěsil i inzerát do lesa pod Louštínem (vrchol zoufalosti), kde hlavně o víkendech jezdí mraky cyklistů a furt nic.

                    Přitom je to moc povedená akce. Buď mám holt málo najeto a místní chrti se bojí, že je budu brzdit, nebo tu nikoho podobné závody netáhnou :(

                    0 0
    • Jary24  

      Ahoj,

      tuhle diskuzi jsem našel až teď. Ale chci se zeptat jaká je trasa závodu. Na mapku jsem koukal, ale spíš by mě zajmalo jestli se jede převážně po silnici nebo lesem. Jde mi o to kdybych chtěl jet příští rok…díky

      0 0
      • YZ  

        Ahoj,

        to záleží na každém, jaká trasa se mu zdá nejrychlejší. My jsme většinu objeli po polních cestách, ale při větších vzdálenostech mezi kontrolami to zase bylo výhodnější švihat po asfaltu i když to bylo trochu delší. Ta oblast, kde se to jelo letos měla i celkem dost kvalitních lesních asfaltek, ale organizátoři směr závodu od Strašecí každým rokem mění, takže příští ročník se určitě pojede jinde než letošní.

        Každopádně Ti můžu závod dporučit!

        Radek

        0 0
        • Jary24  

          no jde mi jen o to že na endurku se mi to nehce hnát po asflatu, ale asi zkusím. Jsem z NS, ale v době co se to začalo pořádat jsem akorát odjížděl a letos uplně propás…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.