hlavove ulozenie Spyder Rio 3*b

6 nepřečtených
  • kubow

    Mám rám Spyder Rio 3*b a vidlicu Epicon X1 RL-RC, q15 a hlavove uloženie Neco H148. Ako silno by malo byť toto uloženie dotiahnuté. pokiaľ ho nedotiahnem na fest tak sa viskituje vôľa v spodnej časti medzi rámom a vidlicou http://youtu.be/9aUf5nFL5VM. Pokiaľ to pritiahnem fest tak sa mi zdá že riadenie už ide stuha.

    Ďakujem za info

    0 0
    • Seky  

      Tak vzhledem k tomu, že se ti hejbe miska hlavovýho složení v rámu tak to dotahováním rozhodně nevyřešíš. Musíš to celý rozebrat a podívat se jak to vypadá. Nejspíš budeš mít otlačenej rám, což je ta horší varianta.

      Co s tím netuším, nejspíš to budešě muset něčím zalepit, ale tohle jsem nikdy nedělal, takže nevím, ať ti poradí radši zkušenejší.

      Krizová varianta je novej rám :-(

      0 0
    • Vilém  

      Neni to stejny problem?

      0 0
      • kubow  

        Teoreticky je to možné, ešte som to nemeral. Bike som kúpil ako skladačku komplet a teraz odstraňujem chybičky :). Budem to musieť rozobrať a skontrolovať ako to dole vlastne drží. Večer dám vedieť. Ináč keby tam bola taká vôľa (1mm) tak by ten kus čo tam má byť nalisovaný asi vypadol von nie. Chápem to dobre že sa jedná o kus čo sa tam lisuje dovnútra?

        0 0
        • Vilém  

          To by kazdopadne vypadl.

          Nevim presne jakou verzi ramu mas, takze to byl jen tip:)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.