• jardafiala

    Zdravím

    přestala mi po letech brzdit zadní brzda, odvzdušnění a výměna kapaliny nepomohlo, potřebuji střívka, přesněji pístek. Má někdo zkušenost případně tip kde ho koupit? Případně kdyby někdo měl na smetišti dějin použité, může být i přední koupím. Brzdy používám přes deset let, kromě výměny destiček bez zásahu, zdechla během léta. Většinou se po chvíli ježdění vzpamatovala ale šlo to sní pomalu s kopce až odešla téměř úplně. Nechci kupovat jiné, oblíbil jsem si ji. Dokonce už náhradní mám ale raději bych tuhle zprovoznil. Už toho moc vzhledem k věku (67) a ubývajícím silám moc nenajezdím, tak 3–4000 za rok, zestárla se mnou tak bych ji nerad pohřbíval. Dík za účast, květinové dary se s díky odmítají…

    0 0
    • Jáchym 1  

      Je třeba to vzít s nadhledem.Po­děkovat ji za odvedenou práci a poslat do kopru.

      0 0
    • kycis  

      Ahoj, nejaky zbytky se mi tu vali, konkretne 2 páry, kdyz jsem je sundaval vsechny brzdily, jen jedne tusim trochu pridiral pistek vpace a tak se pomalu vracela. V nekterych mozna budou i desky. Kdybys o to mel zajem, pisni sz a urcite se domluvime.

      0 0
      • jardafiala  

        Zdar, napiš mi na mail jardafialazavi­náčatlascz, když tak pošli foto, určitě se domluvíme. Vím že je to historie ale tak nějak se mi je nechce vyhazovat i když bych asi měl. Mám k věcem takový vztah jako skoro k živým bytostem. Když mi spadne šroubek na zem a není k nalezení tak mu říkám „hajzle, za trest dám nový“. Oni za ty ztráty nejspíš můžou trpaslíci, některé věci by se měly demontovat vsedě v zašpuntované vaně přikrytý lajntuchem. Takhle mi něco spadne na zem, slyším to cinknout, ale trpaslíci jsou rychlí, než se vzpamatuju jsou i se součástkou fuč.

        0 0
        • Kouba_2005  

          Kdepak, ty věci ti schovává jeden celkem dost známej němec.

          0 0
          • jardafiala  

            Kdepak, Němec je mazanější a vždycky si počká. Jako když sedím na JEDNOM MÍSTĚ A NEHNU SE (!), beru a odkládám nářadí, třeba páječku a najednou páječka NIKDE! Až po delším hledání za použití nepublikovatelných výrazů se ukáže, že ji ten Němec strčil za osciloskop, kam nevidím.

            0 0
            • Kouba_2005  

              :-D

              Tak to je jasný. Po čučení do osciloskopu pak člověk ty čárky a vlnovky vidí chvíli všude, to se zraku pak skryje ledacos.

              0 0
        • kycis  

          Oukej, vecer to vyfotim.

          0 0
      • jardafiala  

        Zdravím, něco nového?

        0 0
    • blackboy007  

      Dej tam nejnovější brzdy deore a ty hayesy vyhoď

      0 0
    • andydas  

      Kdybys ty Hayesky opravdu likvidoval, dej je do krabice, vymysli si co za ně a já ti pošlu adresu. Mlaďas je má na kole a jsou to brzdy na malý kolo naprosto dostačující a hlavně spolehlivý. Jen kolo co jsem kupoval dlouho stálo a byl zarostlej pístek v páce.

      Sice jsem ho rozchodil, ale díly se hoděj.

      0 0
      • jardafiala  

        Zdar, likvidovat je skoro určitě nebudu, pokud se nepodaří opravit zadní tak ji vyměním za jinou, přední nechám. A časem určitě seženu pístek nebo nějakou na ND.

        0 0
        • andydas  

          Tak uvidíme jak se vyjádří kycis.

          0 0
          • kycis  

            Kluci dneska nestiham, omlouvam se, do sklepa vlitnu zitra. Nicmene brzd jsou 2 pary, tak se treba nejak podelite :-)

            0 0
            • jardafiala  

              Keine stress, nebo jak říkal Jan Amos Komenský „všeliké kvaltování toliko pro hovado dobré jest“. Až se k tomu dostaneš tak to bude. A určitě se podělíme, to nebude problém, zatím dík za info a hezký den.

              0 0
              • jardafiala  

                Jen pro upřesnění, ty co hledám jsou ty na fotce. Nebo tady https://www.pinkbike.com/…troker-Ryde/ . Pro osobní převzetí – jsem z české lípy. Jinak umím objednat a zaplatit dopravu, nejlépe z balíkovny na poště, odesilatel napíše na balík jméno a kód který pošlu.

                0 0
    • koňák  

      Taky nekde nejaky mam, mozna i dva pary… rad se jich zbavim za odvoz.

      0 0
    • kycis  

      Chlapy tady jsou ty fotky. Jedno je starsi model, ty tmavsi jsou o neco novejsi. Jsou tam i jedny fungl novy a jedny skoro novy desky plus nejaky jety, ale porad dobry. Sundal me covid, tak jsem az ted dolez do sklepa…

      0 0
      • jardafiala  

        Zdar

        až budeš zdravý tak se ozvi, vzal bych jeden pár, andydas měl taky zájem…Řekni si cenu, zaplatím na účet předem s dobírkou je otrava. Pokud je jednodušší že si dopravu (pošta, balíkovna) objednám a zaplatím sám tak to udělám, jinak dej cenu i s poštovným. Takže hlavně zdraví, počkám jak to dopadne, žádný spěch.

        hezký den

        J.Fiala

        0 0
      • andydas  

        Ahoj, podle potisku bych potřeboval ty starší (viz. Supík v „naše biky“ ) , ale klidně prohodím buď celý brzdy nebo jen páky. Vzhledem k tomu, že tohle je Jardovo vlákno, vezmu co zbyde.

        Takže jak píše kolega, až budeš fit doladíme poštu (objednám zasilkovnu – pokud vyhovuje).

        0 0
        • kycis  

          Jasny, poslu Jardovi ty novejsi. U těch starších si.myslim ze prave jedna paka pridrhavala. V lulce tydne uz bych s tim moh nekam zajit, nejlip na zasilkovnu, tak mi oba prosim poslete do zprav email, telefon a pobocku zasilkovny kam vam to pošlu. Pripadne kdyz si objednate jak pises bude to jednodussi pro me ;)

          0 0
          • jardafiala  

            Zdar

            moje zásilkovna je POTRAVINY OÁZA, Východní 2461, 470 06, Česká Lípa, jardafiala@atlas.cz, tel. 702506029, . Bohužel nemohu zásilkovnu objednat, je to banda nemehel a pokud nemám chytrý telefén tak je mi jejich služba odepřena. Pošli číslo účtu, dík a hezký den

            J.Fiala

            0 0
            • Kouba_2005  

              Nemáš chytrý telefén, ale oni jsou nemehla :-) Přesně pro tebe je tohle.

              0 1
              • jardafiala  

                Nemehla jsou protože už rok, podle jejich vyjádření, pracují na tom aby jejich službu mohl používat i ten, co má telefon na telefonování a posílání SMS. O jejich naprosté neschopnosti svědčí i to, že u STÁTNÍHO!! podniku, kterým je česká pošta, to funguje zcela bezchybně. A nějak jsem nepochopil, k čemu je ten obrázek, to by snad použil jen nesvéprávný vůl.

                0 0
            • kycis  

              No problem Jardo, zaridim to ;)

              0 0
          • andydas  

            SZ . Díky

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.