havárka cyklistů, občanský judo, neděle 18.2 19:00

79 nepřečtených
  • Martin

    viděli jste? co vy na to? nejsou ti dva cyklisti kokoti? přece když jedu v háku, tak hlídám toho předemnou a naopak když ten hák vedu, tak kolegovi za mnou ukazuju nejen díry, ale i brždění…

    jakej je váš názor?

    0 0
    • Hnoj  

      Nova smrdí…

      0 0
    • MAJX  

      Myslím,že si za to asi můžou sami,všichni to známe – jedeme těsně za sebou a je to snadný si ťuknout do toho předsebou.Ale ta ženská je stejně malinko divná – tvrdí jak jeli aspoň 30–50 metrů za ní,ale stejně i když už vjela na tu cestu,tak hned zase jela ke krajnici a protože oni jeli moc rychle,tak je nechávala předjet. Když budu mít v autě 50 metrů náskok před cyklistou – nechám ho,aby mě předjel ?

      0 0
    • smith22  

      Co se tam stalo?Muže to nějak rozvinout prosím?Sem to neviděl.

      0 0
      • Martin  

        mrkni na archiv www.nova.cz/tvarchiv/?… a během pár hodin to tam bude

        0 0
        • smith22  

          Dik

          0 0
        • Martin  

          v postatě šlo o to, že baba zastavila s plechovkou někde u cesty a vyhodila nějakou kamarádku. během té doby tam jeli dva borci na kolech, jeden v háku. baba vyhodila blinkr že pojede, v tom viděla cyklisty. cyklisti zas viděli babu s vyhozeným blinkrem, ten první zabrazil a druhej do něj vletěl. nepochytil jsem přesně, jestli jim tam baba vlítla nebo ne, ale vypadá to, že tam měla dost místa. více viz archiv novy.

          0 0
    • Radek Broz  

      Nividěl jsem, ale když vím, jak nova většinu jejich reportáží podá… Téměř u všech se dokážu vžít do toho, že pravdu má vlastně „ten zlej“ a ti stěžovatelé jsou jen prudiči, jakých je všude spousta. Netvrdím, že to tady tak bylo.

      0 0
    • Fak  

      No taky jsem to videl. Pravda je ze cyklisti jeli tesne v haku za sebou. Na druhou stranu zenska v aute rekla, ze kdyz chtela vyjet od krajnice a vyjela, byli 30 – 50m daleko. Pro ni je to dost, ale vzdyt je to malo!!! Na silnicce nejezdim, ale kazdy si spocita ze kdyz jede borec na silnicce tak 30m ujede rychleji nez mila pani zvladne operaci „spojka plyn“ Evidentne kdyby nevyjela a radeji pockala, tak se to nestalo (stejne uvadi, ze pak jela pomalu aby ji oni predjeli, tak proc nepockala rovnou az prejedou?) No proste asi chybovala. Dostala za to podminku. (v pravu se nevyznam, ale rozumejsi by byl nejaky penezity trest a brano jako prestupek nez trestny cin, kdy ma zapis v rejstriku a je to pak pro ni blbe). Ale taky kluci na kolech jeli asi dost blizko, takova uz jizda v haku je a ma svoje rizika.

      0 0
      • kurýr na bajku  

        No, nevim. To že frajer hodil salto znamená akorát, že neumí jezdit na kole. Jinak celá lapálie je způsobena novým posr… zákonem, kde by oba dva cyklisti vyplázli 25tis. za to že se vysekali. Proto taky dokud nejeli kolem policajti nechtěl nikdo nikoho žalovat a dokonce se chtěli nechat odvézt od frajerky do nemocnice.

        0 0
        • Martin  

          nj když jede jeden v háku, tak ten, co táhne, mu musí ukazovat, že brzdí. to je taky problém, když se to neumí. já v háku jezdit neumím, ale umím vodit a vím, že ukázání brždění nebo zpomalení. dyť se ukazuje i když jde ten vedoucí ze sedla, ne? když vidim auto u krajnice, tak musím očekávat, že může vyjet, obzvlášt dyž někdo leze ven…

          0 0
        • peky  

          Jo jo tak bych to viděl taky. Uplně přesně tohle mi blesklo hlavou. Zase na druhou stranu ani té babě nevěřím jediný slovo. Každopádně je to chyba frajerů.....jed­noznačná.

          0 0
        • peky  

          A ještě bych jim dal dejchnout!

          0 0
    • Extremist  

      Zadupali to ti cykliste, ten co jel prvni se asi lekl a pribrzdil a ten druhy ***** zrejme moc brzdit neumel, kdyz udajne zmackl predni brzdu a letel pres riditka. Byt nima, tak drzim hubu a ne to jeste davat do televize.

      0 0
      • Fak  

        jj, asi mas pravdu. Do te televize to dala spis ta zenska

        0 0
        • petebike  

          to je ale jen detail ne ? :-D

          0 0
          • Fak  

            to je :) taky Nova, no, srdceryvne podani reporteru…

            0 0
          • Extremist  

            Je to detail. Mel jsem nervy z toho nabouraneho cyklisty, jak s nim telefonovali.

            0 0
            • petebike  

              ja to videl dvakrat, mno kdyby ujela tak by ji hrozilo ze tem dvoum rupne v bedne napisou si SPZ a pak by to bylo horsi…nechapu ceskej stat, cesky pravo :-(

              0 0
              • Extremist  

                Je otazka, jak by ji neco dokazali.

                0 0
                • petebike  

                  dneska si sezenes babku ktera ti vsechno dosvetci, myslim si ze ti dva by toho byli schopni :-/

                  0 0
                  • Extremist  

                    No to jo, ale bylo by to jen tvrzeni proti tvrzeni. Dukazy zadne. Zenska muze tvrdit, ze jen projizdela a ze zadne cyklisty ani nevidela. Jsou to ocasi. Kdyz to neumi, nemaji jezdit v haku.

                    0 0
        • Extremist  

          Je to mozne, moc jsem tomu nevenoval pozornost…

          0 0
    • mosquito  

      www.nova.cz/tvarchiv/?…

      tentokrate jsou kokoti cyklisti, a policajti se opet vyznamenali, kdyz jedu v haku tak to ma sva rizika a tady je typickej vysledek

      0 0
      • kolombo  

        Obávám se, že pokud se někdo v autě rozjede 50 metrů před cyklistou a pak přibrzdí, aby ho pustil, tak je to trochu divnej řidič. Já bych asi raději přidal. Na druhou stranu, přeletět řidítka při brždění asi nebude vina 20 metrů vzdáleného auta, určitě jde najet vedle kolegy a dobrzdit Asi není moc ideální sledovat jen 20 cm vzdálené zadní kolo :-(

        0 0
      • Radek Broz  

        No nevim. Sice pokud někdo při brzdění přeletí přes řidítka, tak je to trouba, nicméně si umim představit, že se ženská nepodívala, zaprasila a ohrozila je. Zastavila, kde neměla, to je nezpochybnitelný. Ten druhej kluk nedodržel odstup, má taky část viny. Policajti to asi nějak vyšetřili, soud ji odsoudil a ona pak zavolala reportéry, podala jim svoji verzi a reportér tam pak vykládá, že 30m je dost daleko a že tam ženská v poho mohla vjet.

        0 0
        • mosquito  

          kazdej kdo jezdi delsi dobu, vi ze zensky za volantem zmatkuji a vetsinou se chovaji dost nevypocitatelne .. jen si ten vul nechce priznat ze za to muze

          0 0
          • Radek Broz  

            No, mohl tomu předejít, kdyby byl opatrnější. Ale viník je ten, kdo se chová blbě a ne ten, kdo nepočítá s tim, že se ten druhej chová blbě. Prostě pokud jsme to neviděli, nemůžem to podle mě moc hodnotit, tyhle reportáže jsou dost tendenční a nadržujou tý straně, která si je dřív zavolá.

            0 0
            • tom xtr  

              Tak nějak to vidím jak píšeš …

              Vozidlo, které vjíždí na hlavní cestu z vedlejší (či je odsnaveno na krajnici – to je fuk) nesmí vozidla (a tedy ani kola) na hlavní cestě ohrozit, ale ani omezit !

              Dále pak :

              1. jak to popisuje řidička tak ta zastavila protože kola jela rychle a chtěla je nechat předjet ??? Zřejmě si uvědomila svoji chybu a chtěla ji tímhle nesmyslně napravit .
              2. je známo místo pádu cyklisty a místo, kde vozilo na cestu vjelo tj. i jejich vzájemná vzdálenost při kolizi. Znalec v oboru dopravy to posoudil jako vinu řidičky, tj. jistě míru ohrožení / omezení cyklistů vyhodnotil.

              Vidím pak rozhodnutí soudu jako správné (pokud znalec není úplný *****, čemuž nevěřím). To že mohli (to je otázka jakou měli šanci) cyklisti reagovat lépe na tom nic nemění. Reportáž se mi v tomhle jeví jako silně tendenční až zresující. Žádný opačný znalecký posudek TV Nova nepřinesla. Pokud si je ta ženská jistá, proč se neodvolá u osudu ?

              0 0
              • teha  

                jseš si jistej, že je nesmí omezit, už je to dlouho, co jsme dělal autoškolu, ale matně si vzpomínám, že nesmíš někoho omezit jen při předjíždění

                0 0
                • Krys  

                  Ked stojis na kraji cesty a chces pokracovat v jazde, nesmies ohrozit…(§25 (6) ) Takze ak pri tom musi kvoli tebe niekto spomalit, neporusil si ziaden predpis. Ak sa ale niekomu vrhnes do rany, tak si ho ohrozil. V tomto pripade ide fakt o dokladne posudenie znalcom. To ze sa mozno policajti chovali arogantne, alebo ze su ti cyklisti totalne lavi na to nema vplyv.

                  0 0
                • tom xtr  

                  Skoro bych i řek, že jsem si jist, jelikož viz zákon 361 / 2000 Sb., §2, odst. q) co to je dát přednost v jízdě : odtud vyplývá, že nesmíš donutit řidiče na hlavní „náhle změnit směr nebo rychlost jízdy“ a dál pak §22 nebo §23 o jizdě křižovatkou nebo vjíždění na komunikaci (podle situace). Což mám obavy se právě naplnilo. Přitom není až tak podstatné, že ten cyklista do toho auta nevrazil. Takže asi tak …

                  0 0
                  • tom xtr  

                    Ještě k některým komentářům tady : že ten 2. cyklista byl nemehlo – to může být, ale pro posuzování míry zavinění mám obavy to není úplně podstatné. Tj. pokud nedání přednosti té řidičky bylo vyhodnoceno jako příčina kolize, pak ji napomůže ani fakt, že šikovnější cyklista by tu kolizi zvládl líp, a třeba se nic netalo.

                    0 0
            • rass  

              pokud jedes po silnici na cemkoliv tak bys mel pocitat a predvidat naprosto se vsim a obzvlast na nestadardni nevypocitavy chovani druhych, pri urcitych situacich (brzdeni, predjizdeni, odbocovani atd..) predstav si, ze vedes karu, vidis plisnaka na kole, kterej ukaze smer a bez podivani pokracuje v krasojizde (pokud ho neobjedes dostatecne, spasujes ho, tohle by sis mel pripoustet pripadne na to pomyslet…) tak a ted: muze zato koste na kole ktery te sprasilo, ale kdo to odsere? zakony u nas=peknej vejmrt.

              jinak k ty reportazi, tezko soudit, jak rikas nebyli sme tam. priklanim se k chybe cyklistu, kdovi jestli nebyli nažmoleny a navic neumej jezdit v haku… a na nekoho to museli hodit , jinak flastricek.

              0 0
    • Vrci  

      ženská vjela na hlavní a nedala přednost. Nikde tam nezaznělo, že druhý cyklista vrazil do prvního. Pokud druhý nevrazil do prvního, byla vzdálenost dostatečná. Pokud tedy byla dostatečná je chyba na straně řidičky.

      0 0
      • kurýr na bajku  

        Nemoch do něj vrazit, když hodil salto ještě než by to stihl. To dá rozum, ne?

        0 0
        • Vrci  

          když si při brždění v autě rozbiješ brejle o volant tak si nedodržel bezpečnou vzdálenost? Asi ne. Ale když se koukneš autu před sebou do kufru tak ano. Ženská tam vjela a oba začali brzdil jeden normálně a jeden dost blbě s uvolněnýma rukama a tak šel přes řidítka. To že došlo k nějakému kontaktu mezi cyklisty se snažila pouze vsugerovat ta divná animace.

          0 0
          • kurýr na bajku  

            Jenže když zašlajfuješ brzdy v autě, tak se dostaneš do smyku ale jedeš dál, kdežto když zmáčkneš přední brzdu na kole… BTW: netvrdím, že došlo mezi nimi ke kontaktu.

            0 0
            • Vrci  

              ano mezi nimi ke kontaktu nedošlo. druhý cyklista jel tak aby v případě brždění pravního nebo jeho změny směru do něj nevrazil, což se nestalo – dodržel bezpečnou vzdálenost. Ale protože museli náhle reagovat na ženskou, která vjela do silnice tak se ten méně šikovný zranil. Kdyby jel na prvním místě dopadlo by to pravděpodobně stejně – ropzsekal by se znovu tenhle hrabal.

              0 0
    • klerik  

      Tak jsem to skouknul. A poldove co to resili jsou ..... Ja si osobne myslim a domnivam se, ze je to i v zakone o pozemni komunikaci, ze bezpecna vzdalenost je 50m. A i mi cyklisti jsme ucastnici silnicniho provozu. Fajn, jezdime v haku o tim ten predpis porusujem, ale na vlatni riziko. Nevim, co si ty smudlove chteli dokazat.

      0 0
      • goofy  

        Kde jsi prosimte vycetl, ze 50m je bezpecna vzdalenost? Kdyz pojedu 130 km/h po dalnici, tak bude taky 50m bezpecna vzdalenost? Trochu ulitle, co? Bezpecna vzdalenost je takova, na ktere jsi schopny bezpecne zastavit nebo vyhnout se autu pred tebou.

        0 0
        • Smazaný účet  

          laická poučka praví cosi o vzdálenosti v metrech rovné rychlosti v km/h… :o)

          0 0
        • klerik  

          Novou vyhlasku jsem necet. Ve stary to bylo. A byla stejne derava jako vsechny ostatni blbosti co nasi inteligenti nahore vymejslej. I tak to nemeni nic na tom, ze chybu udelal cyklista v haku.

          0 0
    • pegas  

      at me rika kdo chce co chce vzdy jedu tak at bezpecne zabrzdim-tudiz ten borec co se rozbil tak mu to patri…to ze zenska (mozna) zazmatkovala na tom muze mit taky svou vínu(30– 50 metru opravdu je malinka vzdalenost)…ale ja tak osobne premyslim o kazdym aute v provozu(at uz jako cyklista ci jako ridic) ze kazdy ridic je nevyspitatelny..sou zenska ktery zmatkujou,sou prasata ktery neberou ohled,sou nezkuseni frajirci…snazim se to zohlednovat do sve jizdy a jedu tak abych neublizil sobe ani nikomu jinymu…u kola to plati obzvlast…kdyz ten prvni stacil bezpecne zastavit,tak ta zenska nemuze za to ze ten druhej cyklista je vocas a neumi jezdit…

      0 0
    • Karlos009  

      Těžko soudit z té „objektivní“ reportáže. :-) Nevím na čem ti borci jeli, ale i kdyby jeli na horákách, tak 30km/hod tam asi měli. To znamená, že oněch 30–50m co udává ta dáma, ujeli za méně jak 5 vteřin (na silničce podstatně dřív). To je strašně málo a z toho mi vychází, že to byla opravdu její vina. Ten druhý kolař byl možná méně zkušený, tak to brždění nezvládnul. Ale to není přestupek.

      0 0
      • kurýr na bajku  

        No, sry… 5 vteřin je ti hrozně málo? Ti řeknu co je hrozně málo: když jedeš 30km/h a metr před tebou ti někdo otevře dveře. Si schválně odpočítej 5 vteřin. Bych chtěl vidět tyhle 2 mamlasy v praze na magistrále.

        0 0
        • Karlos009  

          Myslím, že se na to díváš špatně. Když se vmáčkneš s autem před někoho do jeho pruhu a ten někdo je vyděšená řidička v podpatkách, která si splete plyn s brzdou a práskne to do tebe, bude to tvoje vina. I když každý normální řidič by prostě jenom trochu přibrzdil a bylo by to v pohodě. Ty jsi jí měl dát přednost, bez ohledu na to jestli umí dobře řídit nebo ne.

          p.s. Omlouvám se všem přítomným řidičkám, byl to jenom příklad. ;-)

          0 0
          • Lance  

            mas predvidat

            0 0
          • Brzdič  

            Myslím, že se na to díváš špatně. Když se vmáčkneš s autem před někoho do jeho pruhu a ten někdo je zkušená řidička v podpatkách, která si neplete plyn s brzdou a nepráskne to do tebe, nebude to tvoje vina. A to dokonce ani tehdy, pokud za tou zkušenou řidičkou pojede další auto, které to do ní napálí. Vinen bude ten, který třetí, který nedobrzdí. Říká se tomu nedodržení bezpečné vzdálenosti.

            Jiná situace by byla, pokud by první cyklista narazil do toho auta. Pak by nezbývalo než vyšetřit pravou příčinu nehody. Vjela mu tam, nebo nedodržel bezpečnou vzdálenost? Auto nebylo poškozeno, prvnímu cyklistovi se nic nestalo, viníkem je cyklista jedoucí v háku!

            0 0
      • peky  

        Tohle jde jednoznačně na triko těch frajerů. Protože situace pro ně byla dost jasná přehledná a zřejmá. Kdyby je ta dáma ohrozila tak jedině tak že je vytlačí ze silnice když si jich nevšimne. Jinak určitě jezdíš autem a jet krokem aby ty dva ohrozila je celkem dost makačka. Takže když jí frájové viděli co dělá tak ji klidně mohli objet nebo babča jela 30 a to dobrzdíš v poho nebo jela rychleji a ty dva zazmatkovali.

        0 0
    • Smazaný účet  

      přehlídka lidské blbosti na obou stranách… ilustrační záběry nehody cyklisty v podání TV Nova jako vždy potvrdily třídu… :o))

      0 0
    • smith22  

      To je furt to samí ,,na jednu stranu a na druhou stranu,,No ženský sou na silnici nevypočitatel­ný.Podle zákona sice ženská pravidla porušila ale podle zdravýho selskýho rozumu za to může ten první a v druhé fázi druhý cyklista.Těch 20,30m nebo kolik je přece vzdálenost na které se dá perfektně plynule zbrzdit aji pokud by jeli třeba 60km/h i stěma nejlevnějšíma ,,V,, brzdama.Za prve ten před ním neměl prudce brzdit aniž by kolegu varoval a ten druhej měl při tom brždění lépe pracovat stěžištěm těla a dávkováním brzdné síly aby nemohl přeletět.I když pokud jel nalepenej těsně na něm tak si v rozhodujícím momentu vybral radši katapult než aby zmasakroval toho předním.I tak nemá jezdit ve stejné dráze sním,stačilo by kdyby jel o 2 šířky pláště vedle,třeba by to stihl vymanévrovat.Já sem si jedno měřil brzdnou dráhu z kopce při 60km/h.Měl sem ,,V,, brzdy a brzdná dráha byla 10,5m a to sem ještě nebrzdil fakt na max co by to dalo.

      0 0
      • MlokCZ  

        Z rychlosti 60km/h, z kopce, nebrzdil jsi na maximum a ubrzdil si to na 10,5m. Olkyč tiše závidí opodál :-)

        0 0
        • Radek Broz  

          Asi tak:D Na těch 30m v 60kmh by si tak stěží uvědomil, že by měl zmáčknout páku.

          0 0
    • Luka  

      stejne budou za spatny cyklisti at to bylo jak chtelo. Emotivni vystoupeni reporteru i pani ridicky udela svoji praci, a ono to v tech reportazich neni vzdycky tak cernobile jak se to jevi. Vsichni si pravdu priupravej podle sveho a cert aby se v tom vysnal. zalezi na ci stranu se postavi slavne MassMedium a koho ocerni. Zasadne je zajimavejsi zprava ze „cyklisti zpusobili nehodu a pani ridicka byla odsouzena“ nez tuctove „ridicka ohrozila dva cyklisty“..... telku nemam, nedovam se a investigativni reportaze me nezajimaji.

      0 0
      • Martin  

        na co telku? někde vejš v tomhle threadu je odkaz na archiv novy, kde můžeš kouknout na záznam přímo z netu…

        0 0
        • Luka  

          koukala jsem na ten odkaz. tenhle dojem mam tak jako tak

          0 0
      • Smazaný účet  

        no, já taky ne, ale podíval sem se dodatečně na netu na reportáž o stížnostech uživatelů na byty, který stavěla fa. RENIX, jinak též původce našeho baráku… bylo to poučný – pokud s nima pudem do sporu, tak i dybysme měli pravdu, dřív jak za pár let se nápravy nenadějem… tak snad už se toho moc nepodělá. :o/

        0 0
    • klerik  

      A je to vlastne upne jedno. policie to vyresila. Jestli dobre a nebo spatne? Je to netrapi. Ten kdo to delal ma puntik k dobru a od nadrizenejch postane mozna i pochvalu a premie.

      0 0
    • Fuck8r  

      babka měla počkat až projedou (dát jim ze zákona přednost) a až potom vyjet … ale ona jim tam vjela a né aby zrychlila ale ještě jim do té jízdy přibrzdila …

      kdyby tam místo těch 2 cyklistů jel třeba autobus tak by mu samozřejmě přednost dala – i když cyklisté i autobus jedou stejnou rychlostí

      (jinak cyklisté do sebe nenarazili … tomu druhému se bloklo při brždění kolo)

      mě taky auta nedávaj přednost, jedu po hlavní a z vedlejší mě do cesty normálně vjížděj auta – říkaj si: vžyť je to jenom kolo – a už vůbec nezáleží na tom že jedu stejně rychle jako auto – prostě mě tam vjedou a já mám pak co dělat abych ubrzdil z 50 Km/h na 20 Km/h a nevlítnul mu do zadku :-/

      minule mě to zrovna udělal autobus … já ale nebrzdil (už bych to ani nedobrzdil) – předjel jsem ho, přibrzdil (na cca 20 Km/h) jel jsem veprostřed jízdního pruhu a toho xindla chvíli fakoval – muhehehehe jestli si mě předtím na křižovatce nevšimnul tak potom na 100% ano 8-)

      0 0
      • fousek  

        No ja ridice chapu, precijen kdyz vidi kolo tak proc by tam nevjeli (pri dostatecne vzdalenosti) stejne te po par metrech budou predjizdet (pokud nejsi Olkyc). Nektera kola maji i riditka, takze se obcas s nimi da i zatocit a pokud jedes hodne rychle tak auto muzes klidne predjet, to ze si potom zabrzdil je podle me schvalnost a blbost z tve strany, asi si nepripoustis ze jedinymu komu by se neco stalo by si byl ty

        0 0
        • Fuck8r  

          když jedu po hlavní 50 Km/h – tak mě tam z vedlejší normálně vjížděj auta, cyklisti, autobusy, traktory – no prostě jako bych tam nebyl

          když tam místo mě jede úplně stejnou rychlostí (50 Km/h) auto … neodváží se mu tam z vedlejší vjet nikdo

          jakej je rozdíl mezi cyklistou jedoucím po hlavní 50-kou a mezi autem jedoucím po hlavní 50kou … že se k nám chovaj lidi jinak ??????????? já bych měl dostat stejnou přednost jako to auto – a né že jsem cyklista a tak na mě můžou ***** a vjíždět mě tam – a já abych to potom pořád dobržďoval

          pokud já vím tak zákon nerozlišuje mezi kolem nebo autem a přednos se MUSÍ dávat všem vozidlům (koloběžce i kamiónu)

          0 0
          • pelt  

            Rozdil? Tak tuna plechu.

            0 0
            • Fuck8r  

              no jo no, my cyklisti jsme jen kupa sraček na který každej sere …

              0 0
              • pelt  

                Nerikam, ze se mi to nejak libi:(. Ale je fakt, ze kazdej si bude davat mnohem vetsi pozor na to, aby do nej nevrazila tuna oceli, nez aby se o jeho tunu oceli nezastavilo par kilo trubek a dratu. Navic velka spousta lidi ma zafixovano, ze kolo je takova ta strasne pomala vec, kterou jezdi babicky na nakupy rychlosti stezi vetsi nez je rychlost chuze a ani je nenapadne, ze to obcas dokaze jet pres 60 kilometru v hodine.

                0 0
        • Fuck8r  

          a kdo je ten → Olkyc ? … asi tu na fóru řádil dřív než jsem sem přišel já :-)

          nevíte v jakých threadech najdu jeho legendární hlášky ?

          0 0
      • Krys  

        Odkedy som zacal vozit prednu blikacku aj za svetla, hodne sa to zlepsilo. Mozno je problem naozaj v tom ze cyklista proste nie je vidiet, cim, samozrejme, nechcem popierat existenicu soferov kretenov.

        0 0
    • martt  

      Ked tak citam tento thread, to nebola nikoho vina. To sa jednoducho stava.

      Vinny je ten idiotsky zakon hroziaci svinskou pokutou. Pod jeho hrozbou sa ludia zacnu spravat jak blbci.

      V normalnej situacii by chlapik napochodoval do spitalu s tym, ze spadol z biku, osetrili by ho a nikto by nic neriesil. Pripadne by mu zenska dala nejake bolestne.

      Takto je to situacia „lost-lost“. Chlapik je v spitali, zenska ma problemy, skratka kazdy ma len skodu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.