HAIBIKE ATTACK RX 2012...dobrá volba? Za 20 tis..

13 nepřečtených
  • Toomass2

    Zdravim, ted jsem dost dlouho nejezdil(respektive nesledoval, co se děje kolem kol)…koukám na tohle kolo, napadá někoho něco lepšího v ceně kolem 20 tis?

    0 0
    • Toomass2  

      http://www.bradsky.cz/…6.html…je to komplet na XT.což mi připadá jako docela „mazec“..ale rám a vidlice bude malinko „horší“ asi??

      0 0
    • dm007  

      Ahoj,

      v květnu otevírám malou prodejnu kol v Brně na Lesné a budu nabízet právě Haibiky a Winory (odebírám přímo od výrobce z Německa), možná Treky. Na stránce www.biky.cz bude koncem března hotová prezentace s eshopem, snad to stihnu.. :-) Ohledně toho Attacku, specifikace je na internetu, kliky, převodníky, přesmykač a středová osa je mix XT a SL, což je super, brzdy Tektro (hydraulika) budou průměr, přední vidlice RockShox XC30 má jenom 100mm zdvih, což může být pro někoho málo, základní pedál bude určitě na výměnu a rám z hliníku 6061 taky není na drsnější ježdění, ale já jsem na něm absolvoval už několik závodů a v pohodě :-)

      Já ten Attack můžu sehnat za nějakých 19 500,– i s DPH, ale problém může být ve velikosti rámu a v barvě, už je to hodně vyprodané. Jestli jsi menší postavy, tak za stejnou cenu můžeš mít i celoodpružený Attack FS 27,5" (!), ale skladem je už jenom velikost 16".

      David (david@biky.cz)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.