GT ZASKAR 9R COMP MATTE GUN 2015

7 nepřečtených
  • Zebravy

    Zdravím, rád bych se zeptal na Váš názor ohledně tohoto kola: GT ZASKAR 9R COMP MATTE GUN 2015 . Plánuji si pořídit něco v rozmezí 25–30 tis. Dle mého názoru se výbavově nedá srovnávat s ostatními koly okolo 25 tis. Je tu někdo, kdo vlastní tento bike? Nějaká +,– ??

    Díky za odpovědi.

    P.

    0 0
    • myreczech  

      Ahoj, mám Zaskara 9R Sport (2013)…už asi 2 roky…jezdím hobby XC a mě vyhovuje, jen jsem si ho trochu vylepšil SLX, tuhými DT Swiss koly, bezduše, Reba…teď už mi nic nechybí…jen ten upgrade stál min. to co kolo…ale bylo to postupné tak to tak nebolelo…pro mě je GT srdcovka…takže pro jiné neobjektivní…:)

      http://www.bike-forum.cz/…gt-zaskat-9r

      0 0
    • novas752  

      Úplnej propadák to neni – najdou se horší kola za tu cenu, ale že by to byla nějaká super koupě… Rámy a kola GT obecně jsou hodně masivní, takže vydržej, ale jsou zase hrozně těžký. Tohle má určitě přes 14kg (záleží na velikosti), komponenty taky nic moc (vidle, kola) a za tu cenu se dají vklidu sehnat kola 11,5–12kg. Třeba o tomhle Canyonu bych řekl, že je mnohem lepší než ostatní za podobnou cenu, protože se to prodává přímo továrna>zákazník, takže odpadaj marže prodejce a dovozce. Nevýhodou je delší čekací doba na nejběžnější velikosti a nemožnost kolo vyzkoušet. (Ofiko jen v rámci mistráku mtb v NMNM, jinak se tady poptat majitelů.)

      0 0
      • Zebravy  

        Canyon je pro mě asi největším favoritem, jediná věc co mě odrazuje je termín dodání (v tuto chvíli daný model v dané velikosti 15 – 20 srpen)

        0 0
        • novas752  

          A to ber ještě s rezervou. Občas to někomu přijde o 1–2 týdny dřív, někomu o měsíc později. :)

          Každopádně je to ze sériových kol na úplné špičce a řekl bych, že ani kolo sestavené na zakázku by nebylo o moc lepší. Otázkou je jak moc to jsi schopný skousnout. Pokud máš teď na čem jezdit (byť je to nějaká plečka) tak bych objednal a vydržel, ale to je už tvoje věc.

          0 0
      • Vilém  

        A proto, ze jsou masivni a hodne tezky, tak praskaly nedavno Zaskary jak na bezicim pasu:)

        0 0
        • novas752  

          Tak to už je úplně k prdu. :) Ono to kolo možná svádí k většim prasárnám, než na který je stavěný.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.