• -vladimir-1

    Zdravím, poradíte mi prosím jaký přesně jiný přesmykač si mám pořídit na toto kolo ? Sám to nezvládnu přesně vyhledat. Případně vyplatilo by se mi dělat předělávku na 2×10? Dík.

    0 0
    • W.Muchov  

      v podstatě tam můžeš dát všechny přesmykače se spodní objímkou který odpovídaj průměru tý trubky a jsou určený pro použití s 8 rychlostní kazetou jako třeba tenhle a jinak bejt tebou o 2×10 bych neuvažoval spíš bych přemejšlel o výměně vidle a na 2×10 bych počkal až výjde jako deorko pokud jí musíš mít

      0 0
    • JDF  

      Proc tam premyslis o zmene presmyku?

      Pokud kvuli prechodu na 2×10, tak bys musel menit podstatne vic veci.

      A jak radi kolega vyse, vymen vidlici, tam to ma smysl. A pak treba kola :)

      Doporucuju.

      0 0
      • -vladimir-1  

        Dneska jsem se babral s nastavením přesmyku pul dne s nevalnym vysledkem. Je to prostě lacinej krám. Proto přemyšlím o změně. Jen by mě zajímalo jestli si pomužu, když koupím přesmykač o pár stovek dražší?

        0 0
        • W.Muchov  

          zkus si najít návod třeba na ivelo.cz nemělo by to bejt tak složitý a asi nemá cenu ho vyhazovat pokud už není v desolátním stavu

          0 0
        • JDF  

          Nevim, jaky presmyk dava GT na Avalanche ted, ale moje 2008ka tam mela puvodne Aceru. Ano, je to snad nejnizsi rada vubec, ale fungovala. Pokud ti jde o to menit jen presmyk, vzhledem k tomu, ze XT stoji par stovek, tak si ho tam klidne dat muzes, ale nevidim v tom nejaky zasadni prinos.

          To stelovani bude dost mozna rukama :)

          0 0
          • JDF  

            Resp. nvidim prinos vuci zbytku.

            Kdyz uz, tak bych menil vsechno, tak jsem to udelal ja.

            0 0
          • -vladimir-1  

            Pracuji jako elektrotechnik a zvládnu si opravit věci od hajzlíku po televizi. Nehledě na to když jsem to koupil seřízený tak to to bylo rozštelovaný tak, že jsem musel znovu napnout lanko. Vezl jsem to celkem v pořádku na garančku a odvezl jsem to opět úplně rozštelovaný. Vracet se mi nechtělo tak jsem to opět seřídil, jenže i tak vždycky bud to v krajních polohách drhne, nebo když to seřídím aby to nedrhlo tak to zas např. nepřehazuje ze 3 na 2.

            Štve mě na tom, že tam musím nastavovat milimetrový rozdíly, když se řetěz o dost vychyluje při šlapání a při každém přeřazení se ten přesmykač nastaví drobet jinak.

            Jinak jiné věci na tom zatím měnit nehodlám, jelikož mě jěště tolik nenaštvali.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.