GT 2009 Avalanche Expert VS GT 2009 Zaskar Elite

31 nepřečtených
  • DuckD

Zdar,

poraďte mi prosím s koupí nového kola, chci horáka, líbí se mi modely GT 2009 Avalanche Expert a GT 2009 Zaskar Elite. Oba můžu sehnat přibližně za 20kolíků. Nejsem žádný expert a názvy komponent moc neříkají. Bratr mi doporučoval kola od výrobce Nano, že to jsou to poctivá kola, třeba Nano M4UD. Co by jste doporučili? Popřípadě jiné kolo ve stejné relaci.

Díky moc!

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • marapara  

O kolech Nano jsem neslyšel. GT jsou dobrá kola, Avalanche je takový hravý, o něco kratší a Zaskar má XC střiženou sportovní geometrii. Má tvrdší rám, který nemusí každému vyhovovat, ale akceleruje jako raketa :).

0 0
      • Kupko  

Zdar mas pravdu ze Avalanche jsou hrave kola ale co se tyce ramu tak jsou delsi nez od jinych vyrobcu Zaskar je jeste o neco delsi se sportovnejsi geomkou.Roky jsem jezdil na Ava-1 bezproblemo­ve kolo.

0 0
        • marapara  

JJ, taky jsem jezdil 3 roky Avalanche 1.0 a byl to pohodový bajk. Teď jezdím Zaskara 3 roky a je o poznání delší a ve sjezdech je o něco klidnější, než Avalanche.

0 0
      • DuckD  

Tady jsou kola Nano „Značka, která si nan nic nehraje“

http://www.nanobike.cz/

0 0
        • Hornet  

Chod do GT :-)

0 0
          • DuckD  

Tady bylo psáno o Nano: http://www.bike-forum.cz/…-nano-2.html

jj, i kdyz ten Pells vypadá hodně bombově, vypadá to že půjdu do GT. Dyž nevím zda Avalanche Expert nebo Zaskar Elite. Nejlépe si kola osahat někde v Plzni…

0 0
            • Hornet  

Rzdiely medzi Avalanche a Zaskarom su take ako pise Kupko a marapara, zalezi co ti bude vyhovovat viac.

Ked si sa rozhodol pre GT, neurobis chybu. Vzdy som chcel GT a teraz po troch sezonach s nim som max. spokojny :-)

0 0
    • maajkee  

Obě kola jsou super, pokud jseš víc chrt, kup zaskara, pokud víc turista a hračička, tak vem experta.

0 0
    • v POHODÌ klokan  

No třeba tohle Nano by nemuselo být špatné. Jediný, co by mě trochu znepokojovalo, by mohly být náboje. Jinak se mi ale za tu cenu líbí.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.