• Sedlo1990

    Zdravím bikeři,

    mám dotaz na někoho zkušenějšího ohledně výběru MTB pro přítelkyni. Dali jsme si strop cca 20 000. Pokud bych neuvažoval skládačku, ale jen sériové kolo, ať hledám jak hledám, žádné jiné kolo mi nevychází lépe jako grand canyon viz odkaz níže. Máte prosím někdo zkušenosti s tou značkou? Případně někdo lepší návrhy? Libí se mi, že v této ceně je poměrně slušná vidlice a komponenty taky nejsou úplně jen nějaké základní.

    Díky moc všem za rady :)

    https://www.canyon.com/…-al-4-0.html

    0 0
    • scalar  

      Altus brzdy a Tourney náboje nepovažuješ za úplně základní?

      0 0
    • petaRides  

      https://www.decathlon.cz/…8548144.html Nejsem idiot, vidím ze je to poměrně pánská geo, ale pokud sedne tak proč ne. Mas tam solidní řazení, solidní vidlici, dostačující kola a brzdy. Je to dechatlon, ale kupovat kolo za 20000tis je jak když chceš koupit tričko za 100kc na sport, nic jiného ti nezbyde. Pokud nechce po koupi měnit všechny komponenty, ber tohle.

      0 0
      • MatS  

        Píšou tam, že je to kolo pro pány i pro dámy. Ženy si mají dát jen jiné sedlo :-D

        Jinak ten Canyon vypadá moc hezky, jen fakt škoda těch nábojů a brzd. Ale tak i to je řešitelné. Koupit lepší záplety a brzdy (Deore) a ty původní prodat jako nové, sundané z nového kola. Příplatek tak nebude zas tak velký. Ale už bude přes 20t Kč. Jinak je potřeba si připočíst k ceně toho Canyonu cenu za dopravné a balné cca 1800 Kč.

        0 0
      • petrx  

        nejtěžší převod 30×11, mě přijde spíš jako vtip.

        0 0
    • Davidakta  

      Jestli se líbí přítelkyni, tak ho kup a po sezóně vyměň brzdy, další sezonu vyměň náboje a budeš spokojenej i ty:) Úplně slyšim tvojí přítelkyni jak udělá kolečko kolem báráku a řekne ti „nejsou na tom nějaký základní náboje?“ :))

      0 0
      • Sedlo1990  

        Pravda, jak říkáš :D:D.

        0 0
        • Davidakta  

          Já už to mám totiž za sebou. Holce se to kolo musí líbit, aby v tý cyklistice našla takovej ten styl a jak si začne kupovat oblečení v barvách kola, tak máš vyhráno. :)

          0 0
        • MatS  

          Ha, to mi připomnělo jak jsem kupoval první auto. Volám ženě, že už mám vybráno a jediné co jí zajímalo bylo, jestli je červené. Naštěstí bylo :-D

          0 0
      • kadlec  

        A brzdy ji taky budou stacit, urcite nelita nejaky brutal sjezdy

        Taky jsme jezdili s cantikama a veckama a ty urcite nebrzdily lip

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.