• Kopik89

    Ahoj, poradili by jste mi půjčovnu silničních kol na Gran Canaria? Jedeme na týden. Jde mi hlavně o slušné chování a přístup.

    Na Mallorce jsme měli dobré zkušenosti s Huerzellerem. Ten zde není, tak například alternativa nebo něco podobného.

    Představa je ultegra, karbon, kotouče. Víc ke štěstí nepotřebuji. Rád bych slyšel vaše osobní zkušenosti.

    0 0
    • Šaffy  

      Dobře jsem se zasmál, díky :D víc hovězí dotaz tu dlouho nebyl, tleskám.

      Na představu se vykašli a choď pěšky.

      0 15
    • Cabasekxxx  

      https://www.grancanariaservis.cz/…ho-vybaveni/

      Zkus se mrknout tady. Jsou tam zmíněny nějaké půjčovny i s odkazy na jejich stránky kde omrkneš kola co mají k dispozici.

      1 0
    • rdx  

      Zalezi kde budes, na jihu ostrova maji nekolik pobocek, ale osobne muzu doporucit https://www.free-motion.com/ . asi se najdou i levnejsi, ale tady chybu neudelas.

      Lonskeho Tarmaca maji urcite, poradaji i nekolik lokalnich zavodu zavodu ..

      1 0
    • jonti  

      Byl jsem jen jednou v breznu. Dulezite je rezervovat si kolo predem, tech pujcoven tam neni tolik jako na Mallorce a kola taky nemusi uz byt.

      0 0
    • PetroPetro  

      Tajemstvím může být vzít si vlastní kolo ;)

      0 0
      • zdenek  

        Genius! To se hned pozná. Dobře, že ses kvůli tak hodnotné radě neváhal zaregistrovat.

        0 0
        • Hagner  

          Dám to pod tebe, ikdyž to bude rok :-) Zrovna nad tím přemýšlím, jestli kolo sebou nebo půjčovnu?! Přijde mi, že vlastní kolo je jednodušší ;-)

          0 0
          • embi  

            půjčovna jednodušší

            0 0
            • Hagner  

              Proč myslíš? Rozdíl v ceně zavazadla je dneska cca. 25,– Euro ;-)

              0 0
              • Tuplak  

                Tak se nad tím pořádně zamysli :) Půjčovna je fakt lepší volba. Máš např. transportní vak? Viděl jsi někdy, jak zřízenci, co nakládají kufry z a do letadla, s nimi zacházejí?

                Táhnout se s kolem má víc negativ než pozitiv. U mne zatím vždy vyhrála půjčovna.

                0 0
                • Hagner  

                  Mám EVOC, dáš do něj všechno co potřebuješ. Nikdy jsem se nedostal přes 26 kg, ikdyž limit na kolo je 30 kg. Vyplníš to všechno oblečením, tak že to kolo je chráněný ze všech stran ;-) Jo a viděl jsem jak to nakládají v Palmě, v Münich a v Dresdnu. Tyhle zavazadla se nakládají extra, což ovšem samozřejmě neznamená extra zacházení, ale nikdy se mi s kolem nic nestalo. Tohle nebyl problém, spíš mi začalo vadit, že kolo mělo dražší letenku než já :-) Jenže po covidu, kdy to platíš za všechno a ta cena už přestala být zásadní, tak přemýšlím, že už nemám pro půjčovnu důvod. Spíš přemýšlím nahlas a třeba mi někdo napíše nějaký zásadní důvod proč né vlastní ;-)

                  0 0
                  • toperharley  

                    Taky mám kufr na kolo ale používám ho jen na cesty po ČR, na letišti se s tím fakt neserou, ale v dobrém kufru kolo přežije. Já zatím létám na kolo jen na Mallorcu. Letenka pro kolo cca 1800 za cestu (3.600 tam i zpět). Půjčení na místě 3.500 až 4.000 na naše. Cenově tedy nastejno, odpadá mi starost se tahat s kolem, ale jsem omezen otevírací dobou půjčovny. Navíc neletim vždy z Prahy a tahat se s kolem ještě z Prahy do Vídně, Berlína atd… už se prodraží plus ty starosti se o něj starat. V mém případě vítězí pohodlí půjčovny. Navíc jsem vždy měl dobrý servis a postarali se na jedničku.

                    1 0
                    • Hagner  

                      Na Mallorku jsem začal jezdit lodí a tam je mi to už jedno. Přemýšlel jsem, že bych vyrazil budˇ Calpe nebo Teneriffe. Na Teneriffe jsem už s kolem byl, cena za kolo se v podstatě nezměnila: Condor, Ryan 60,– Euro / cesta. Na letištích, který jsem jmenoval, ten kufr jede k letadlu na specialním vozejku a házet s třicetilikovým Evocem, taky není žádná legrace :-D Jak jsem psal s tímhle zrovna problém nemám ;-) Zatím to vidím, tak že nemám pro využití půjčovny žádnej zásadní důvod :-)

                      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.