• Petr299

    Zdravím, koupil jsem před měsícem Reigna a vidlice se nevracela celá ven. Tak jsem to nahlásil při garanční prohlídce jako vadu. Volali mi domů s tím, že se musí ochodit Gufero (cca 2 měsíce) jinde v servisech mi řekli, že se vada musí opravit a né čekat. Máte s tím někdo zkušenost? Jestli si mám kolo vzít nebo trvat na opravě?

    0 0
    • embi  

      U vidlic RockShox zcela normalni stav. (jestli se to nevraci posledni centimetr)

      0 0
    • rb  

      Máš to špatně napsané.

      Název vlákna špatně.

      Nenapsal si o jakou vidlici se jedná.

      Pochybuju,že kolektiv bude googlit jaká vidle je na onom Reignu.

      Chce to lépe formulovat dotaz.

      0 0
      • Petr299  

        Sorry, přesně se jedná o

        RockShox Yari RC DebonAir, zdvih 170 mm, Boost pevná osa 15×110 mm (Maxle Stealth), 46 mm offset, sloupek OverDrive

        0 0
        • novas752  

          Natlakovaná s kolem postaveným na zem bez zátěže by se samovolně měla roztáhnout na nějakých 165mm, jestli ti tam 3cm chybí = vidlice zůstane viset někde na ±20% zdvihu na stupnici, je něco špatně = reklamace. Ještě můžeš zkusit vzít klasickou stahovací pásku tloušťky zhruba 3–4mm a vsunout jí asi 1–1,5cm pod gufera podél nohou. Pokud je ve spodních nohách podtlak, tak to trošku sykne, tlak se vyrovná s okolim a vidlice by měla fungovat správně. Nohy a gufera samozřejmě nejrpve očistit, ideálně stříknout brunoxem/silikonem aby tam páska snadněji zajela. A i tak to jde docela ztuha.

          0 0
          • Petr299  

            V servise to s páskou zkoušel ale nic. Pak ji rozebral a očistil, promazal trochu to pomohlo ale také to problém neřeší. Tvrdí nám že se Gufera po cca 2 měsících roztáhne a vše bude ok, ale v jiných servisech říkají že by se to mělo opravit.

            0 0
            • novas752  

              Ne, tohle neni normální, mělo by to normálně chodit až skoro do plna už od novoty.

              Prostě to reklamuj. Když to neuzná prodejce resp. dovozce přes prodejce, reklamuj to přímo u dovozce RockShox (Cyklo Žitný nebo Aspire), pokud to ani tam neuznají, napiš přímo do RockShox.

              0 0
    • limbi  

      Rovnou se v tomhle vláknu zeptám, když je založené… Na REIGN 2 GE 2019 už nějakou dobu koukám. Aktuálně mám hardtrail, ale chtěl bych něco s čím se bude dát jezdit z kopce složitější terén a taky skákat. Na hadru jsem jich pár zkoušel, ale člověk je neskutečně vyklepanej a aby to udržel, tak má co dělat a jízdu si moc neužije. Chtěl bych se k tomu kolu zeptat, jaký jsou jeho slabiny, případně jestli doporučíte v cenovce kolem do 60k něco jinýho :) Jinak se mi na něm líbí velikosti zdvihů, ty bych rád případně v podobné velikosti. Taky ta surová, jednoduchá, šedá barva. Nejsem moc na šílený barvičky :) Váhu mám cca kolem 85kg.

      0 0
      • Nutribird  

        Trek Remedy, Radon Jab, nový Propain Teek, jsou to endurka. Reign bude ok.

        0 0
      • Mr.Duck  

        Mladá má reign 2 2019, jen pohon byl 10s shimano, jinak vypadá osazení stejně. Podle mě to je super kolo ať už jde o rám a nebo komponenty. Jezdí s tím of celodenních výletů (mě moc na dálku ale hodně na výšku) po Whistler Bike park a je s tím super spokojená, a já taky protože to nepotrebuje moc servisu :)

        0 0
      • Jiří999  

        U reigna budeš slabina snad jen ty. Je to zatím nejpoužívanější enduro kolo v ČR. Chybu sním určitě neuděláš v tejto ceně se nabízí ještě canyon spectral, ale ten má nižší zdvihy.

        https://www.canyon.com/….0/2229.html?…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.