• Kraken92

    Dobrý den,

    mohl by mi někdo kdo má s tímto kolem zkušenosti říct jak se na něm jezdí po cestě při zamčeném stavu? Mám aktuálně SUP 979 a nemohu si stěžovat, kolo je to výborné. Nicméně bych snesl trochu více pohodlí na nerovném povrchu a toto kolo mám možnost koupit za lepší cenu. Děkuji

    0 0
    • Azmir  

      Docela nešťastně položená otázka, nevím jaké odpovědi moc čekáš. Když to lockneš, je to locknuté. RS nemá tvrdý lock, takže kousek ti to stejně bude chodit i při locku.

      1 0
      • Kraken92  

        Řeším rozdíl na rovné cestě v úplném zamčení. Je mi jasné, že to nebude 100% HT, ale snad ani 50%. Vzhledem k té konfiguraci by to mohlo být někde kolem 90%? Váha kola je takřka stejná, pneu lehce širší, ale žádný extrém. Jedu to samozřejmě ještě omrknout a projet, ale člověk s tím nenajede 30Km aby to pořádně otestoval..

        0 0
        • Azmir  

          Má to k HT velice blízko, ale to je ten problém, každý to cítí jinak. Někdo ti řekne, že to v locku houpe a někdo, že to z tebe vymlátí duši. Takže osobní zkušenost stejně řekne nejvíc. Jestli se bojíš, že na asfaltu něco ztratíš, protože to je full, tak pocitově to tak být může, reálně je to zanedbatelné. V terénu a hlavně terénních výjezdech ti to naopak pomůže a zrychlí tě to.

          0 0
          • Kraken92  

            Ok díky moc za info. Zkusím a uvidím jak se budu cítit. Jinak zkušenost s tím řazením SRAM XX1 ASX? Nikdy jsem elektriku neměl tak jen zdali to nedělá problémy, nebo není nijak extra moc choulostivé. Díky

            0 0
            • Azmir  

              Pokud se to dobře nastaví, tak na to nemusíš šáhnout. Choulostivé to je na rovnost patky, takže bacha při opírání a pohazování kola. Dneska už to má modernějšího nástupce Transmission. Obojí je ale pomalejší, než standardní mechanika, zas můžeš řadit v tahu.

              0 0
              • Fofrník  

                Měl jsem pohon komplet XT, pak jsem vyměnil hazku za XX1 AXS a to AXS je rozhodně rychlejší. Ťuk, je to tam. Není tam ta prodleva, kdy se lanko dotáhne do konečný polohy.

                1 0
                • Kraken92  

                  Moc díky pánové za informace. Píšu později, jelikož jsem už vyčerpal komentáře. Čím více se koukám na internet tím více těch FS World Cup z Německa tam vidím k prodeji. Myslíte, že se může jednat o repas nebo o kradené kusy?

                  0 0
    • Koli13  

      Lectora FS mám, ale horší specifikaci, viz profil. Rozhodně to není pevňák a pocit z jízdy je trochu odlišný, ale pokud porovnám průměrný rychlosti na stejných trasách, tak je to plus mínus stejný. Ten jejich virtual funguje moc dobře a ani moc nezamykám, na rozbitých cestách je to opravdu pohodlný. Samozřejmě stojí za zvážení, co jezdíš za terén, pokud převažují zpevněné cesty a silnice, tak je to možná zbytečný kladivo a dobře poslouží klasickej Lector, kterej je mnohem pohodlnější než SUP 979.

      0 0
    • Bary25  

      Koupil jsem Ghost Lector FS Word cup mám na něm momentálně najeto cca 700km.

      Musím říct, že je to super kolo, lockout funguje velmi dobře jak přední tak zadní v podstatě necítím žádné pohupování a to mám přes 120kg.

      Přehazovačka Sram XX1 AXS je hlavně pohodlná a přesná, měl jsem trochu obavy z výdrže baterie, ale zatím jsem jí nabíjel jen jednou.

      Měl jsem štěstí, na velmi výhodnou koupi nového kola. Jinak si myslím, že specifikace WorldCup je pro mě v podstatě zbytečným přepychem, ale jezdí se na něm famózně a pohodlně.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.