• hodado

    Ahoj nemuzu najit nejake presnejsi info ohledne zprevodovanych zadnich stredu. jsem na cestach a nejak se my tam neliby zadni derailleur obas totiz musime pouzit busu a nebo stopa. Uz se mi povdlo diky a ulomil se my drzak na ramu. zvazuji proto vymenu za zprevodovany stred. Muzete mi nekdo doporucit nejaky ktery v klidu pokreje celou cestu. Jezdime od nuly az po 5000m.n.m vseobecne se vyhybame drsnejsim terenumale obcas je to naprosto nemozne. vaha nakladu je okolo 150kilo. a tak bych potreboval asi nejaky vice nez 8stupnovy,tedy dle predpokladu ze nebudu pouzivat prehazovacku predni.Tam ale stejnak jedem jen na 3 a 2 stupen. Dale byc se rad optal zdali ma nekdo zkusenost s nejakym pevnym napinakem retezu. Musim to upevnit na puvodni ram a na nem neni moznost upinat dozadu. Ted jeste vznika otazka jestli to neni vyhazovani penez a tak trochu z blata do louze. nebot ulomi li se my napinak sem ve stejne kasi.

    Co muzete doporucit. Diky moc!!!!

    0 0
    • Foxholm  

      Ono bude hodně záležet na tom, kolik peněz do toho chceš dát. Pro představu se můžes podívat sem.

      Mělo by to být to nej lepší z náb s řazením.

      Taky Shimano má pro letošek nábu Alfine, ovšem jestli se nepletu, je spíše na cross/trekking.

      0 0
    • Vilém  

      No nevim co si mam myslet o tom prekladaci, nebo co to je, ale i tak. Dle tveho zadani me napadaji jen dve moznosti, bud Alfine 11 nebo Rohloff.

      0 0
    • nox159  

      z jake zeme jsi?

      0 0
    • jecnak  

      Vaše e-mailová adresa připojené k letence číslo v první kategorii naší propagace, byli vítězové vybrán počítačový systém, natažený od firem a jednotlivců e-mailové adresy worldwide.The remíz bylo oficiálně oznámil 28.ledna, se 2011.You proto byla udělena paušální částku ve výši € 1.000.000.00 (jeden milión eur), což je vítězný vyplácet pro kategorii winners.Below jsou vaše zvítězit dat:

      [I] Referenční číslo: 947/120/843/Bv

      [ii] číslo lístku: TL416 / 372/525/40

      [iii] Číslo šarže: 3764881–082-NL

      [iv] Sériové číslo: 7–30–14–18–1509

      [v] Lucky Number: 33–10–20–24–34–44

      0 0
    • geetee  

      v prvni rade by ses mel naucit psat srozumitelne; nejlepsi gearhub je jednoznacne rohloff, neni to zalezitost levna, lehka a narocnejsi co se tyce instalace-je treba poridit spravnou sestavu podle zpusobu pouziti a ramu. pokud mas na ramu ISCG drzaky dej dopredu planetovy prevody HammerSchmidt a si v poho – vaha te zajimat nemusi kdyz mas naklad 150kg :)))))). tim mas vyreseny i napinak. uz nikdy nic nezkurvis a radit muzes za plnyho zaberu predek i zadek…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.