GARMIN edge 705 - PROBLÉM S PLÁNOVÁNÍM TRAS

4 nepřečtené
  • Rudyn

    Zdravím znalce E705ky. Mám problém.Naplánoval jsem v MAPSOURCE 4 etapy na 4dny. Všechny jsem je převedl do přístroje a zjistil, že se tam uloží vždy jen ta poslední plánovaná. Tak jsem zkusil zkopírovat ty trasy na paměťovou kartu,ale ze 4 etap mi to vždy zkopírovalo jen 3. Paměťová karta je 1GB, ty etapy byly cca á 100km,tj.malé soubory. Přesto jsem nenašel způsob ,jak uložit do Edge 4 etapy najednou. Dokázal by mi někdo poradit? Díky.R.

    0 0
    • Thidney  

      kopiruju z jineho webu

      Naklikam zvolenou trasu /v ceskem prekladu garmina stopu/, prejmenuju automaticky nazev na neco kratsiho, ulozim to jako gpx (tedy ne jako default gdb) a rucne prekopiruju do garmina do slozky garmingpx – je jedno jestli na kartu nebo do pameti pristroje. Takhle tam nahraju kolik tras chci (bezne jich tam mam vic) a po zapnuti je garmin vidi. Pokud ta trasa byla na karte, tak se pred jejim jmenem v menu pristroje „Kam vest → Ulozene trasy“ objevi v pristroji SD.

      pokud to je to, co astral chce a jeho pristroj nahrane trasy nevidi, tak bych zkusil:

      • total blbuvzdorne nazvy tras potazmo gpx souboru, zadna hacky, carky,mezery atd.
      • podivat se, jestli v tech adresarich garmingpx neni nejaky nejaky binec…Je mozne, ze pri nacitani narazi v nejakem jinem souboru na neco cemu nerozumia ta nacitaci procedura mu sleti. Tim padem by se mohlo stat ze se uz nezobrazizadne dalsi soubory, protoze se na ne nedostalo. Takze bych to tam pro zacatekprocistil..

      je to z cyklodiskuze před nedávnem se tam přesně tohle probíralo – viz. http://www.cyklodiskuze.cz/…min-edge-705

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.