Garmin Connect a analýza segmentů

11 nepřečtených
  • DavidBO

    Ahoj, prošel jsem příbuzná témata, ale buď blbě hledám, nebo se to tady ještě neřešilo. S dovolením tedy otevřu toto téma.

    Po tom, co Strava prakticky přes noc zlikvidovala možnost smysluplně využívat segmenty ve free verzi jsem zakoupil Garmin 130, protože mě motivují segmenty a různých předplacených služeb (Spotify, Adobe, DenikN ad.) už mám tolik, že další fakt nepotřebuju. Věřím, že je na tom podobně spousta z vás.

    Nyní k dotazu: tušíte někdo, kde zjistit v Garmin Connect progres na daném segmentu? Tzn. seznam jednotlivých pokusů (ideálně svých a u kontaktů) s uvedením data, rychlosti a průběhu křivky, tak jak to má Strava?

    Dodatek: Taky mě štve, že při filtrování žebříčku v segmentu podle věku + třídy to řadí výsledky blbě. A to i na desktopu i na mobilu. Nejdříve to vypadá ok, ale o pár stránek dál se ukáže, že to vynechává ty lepší časy a řadí je nějak doprostřed žebříčku. Dělá vám to také?

    0 0
    • Espen  

      Já v tom garmin connect zas vůbec nevidím čas toho segmentu, ani moje pořadí :-(. Nemůžu to nikde najít.

      0 0
    • jIrI___  

      Segmenty na Garminu jsou těžký nedodělek (ostatně jako celý Connect), mám obavy že porovnání svých časů tam nenajdeš (resp. taky se mi to nepodařilo najít). Osobně jsem doufal, že po zaříznutí Stravy chytí Garmin příležitost za pačesy a doladí Connect, který je už dlouho dobrý jedině k exportu do konkurenčních programů, ale zatím žádné zlepšení nebo aspoň snahu nepozoruju.

      0 0
      • DavidBO  

        Toho jsem se bál, snad se taky mýlíš a je to tam někde zašité. Btw – export do Google Earth je jednoduchý a praktický, přes TCX/GPX se dá s daty opravdu dělat spousta věcí. Jakou aplikaci pro následnou analýzu používáš, pokud to není Strava?

        0 0
        • jIrI___  

          Místo Stravy nepoužívám žádný jiný program, zase si na těch segmentech tak nepotrpím a i Connect zvládá základní použití ve stylu „kniha jízd“, což je pro mě to hlavní.

          0 0
      • ememem1  

        tak jak som presne bol tohoto nazoru este v lete, tak to uz dnes imho az tak neplati. garmin na tom docela zapracoval, ako dennik je to absolutne pouzitelne a ako sportovy analyzer dnes uz lepsie. jedine co je fakt o nicom su segmenty. takze by som skoro povedal, ze ak ich nepotrebujes tak nepotrebujes ani stravu. kedze ale prave to je to zaujimave tak ju ma skoro kazdy a stala sa takym standartom aj pre vsetkych negarmin uzivatelov plus ma otvorene api takze mas kopu doplnkov atd. takze sa asi s tou dvojitostou bude treba zmierit.

        0 0
    • POC74  

      Mě se přestali zobrazovat pod mapou segmenty úplně… Nechápu to. Mám je zaškrtnute. Volba strava nebo garmin tak mám garmin.

      0 0
    • HonzaP9  

      No seznam svých pokusů dostaneš, když nastavíš filtr jen na sebe. Jde to na mobilu i na webu. Že by to ale zobrazovalo nějak graficky progres, to tam myslím není.

      0 0
    • TPK  

      Ahoj, víte prosím co je to ČAS PŘIPOJENÍ u segmentu? Hodinky Fenix 6×. DíkyT

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.