• Hunt

    Shanim 5 best okruhu pro XC v okoli Riva Del Garada ve formatu GPX. Na netu neco je, ale je to trosku myglajz a vzhledem k tomu ze sem tam nikdy nebyl, tak bych radsi dal na radu nekoho zkusenyho. Nema nekdo svy top5?

    0 0
    • MaPa  

      Jde o to čemu říkáš XC ;-).

      Tyhle tracky jsou třeba projetý na Sendicu, takže XC by mohly být.

      0 0
      • Hunt  

        Pravda, tak ja to upresnim, nemam zajem o jizdu mezi velkejma sutrakama v tezkem a rozbitem terenu kde je nutny full, nepestuju ani jizdu smykem, ktera me nic nerika;)

        0 0
    • Smazaný účet  

      Report z Gardy pre seniorov :-) najdes na http://www.tronkosice.sk/…diGarda.html (Kecy, mapy, interaktivne mapy, plt …

      0 0
    • Hunt  

      Nojo ty gpsky jeste asi tak nefrci;-) V kazdym pripade v dnesnim svete smartfounu to za chvilu bude uplne mormalni. pro androidaky doporucuji Sport Tracker Live, asi best program, spolehlivy, presny a hlavne nezere baterku, po zaplaceni je mozny prevod tras do gpx atd. a nasledny import kamkoliv, proste super.

      0 0
      • Singlespeed  

        Průměrně inteligentní biker přece žádnou gépéesku nepotřebuje a už vůbec ne shánět někde na netu trasy. Koupíš mapu, mrkneš a jedeš. Na tom nic není.

        0 0
        • die.catana  

          Přesně tak, mapa rules. Na Gardě jsem jel jednou podle GPS a chybělo málo a rozflákal bych ju o zem. Nejlepší je když tě navigačka zatáhne doprostřed vinic a rozuříš pár místních vinařů…

          0 0
        • Hunt  

          Sak ja nic nerikam, par orientaku jsem taky odjel, ale o to nejde, ja ty informace nechtel kvuli navigovani dle GPS, ale protoze povazuju mapy za zastaralou, nepraktickou, drahou a zbytecnou vec, nepotrebuji baterku pravda, ale tim vyhody konci, trasy v mobilu poslouzi uplne stejne + jako bonus vis presne kde ses, coz z mapy zjistis taky ale trva to nekdy o neco dyl.

          0 0
          • Singlespeed  

            Bez papírových map se trasa plánuje velmi špatně, neboť člověk nemá z malinké obrazovky gépěesky nebo monitoru vůbec přehled. To říkám jako velmi zkušený bikový horský vůdce, který jen v okolí Gardy najel snad 2 tisíce km. Gépéeska je jen doplněk.

            0 0
            • MaPa  

              Nadruhou stranu pokud GPS-ku máš a někdo koho neznáš ti doporučí něco co se mu líbilo a pošle ti i trasu tak je to příjemnej bonus ;-). Spoustu rozcestíček a odboček pak máš vyřešenou bez vytahování mapy.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.