Galuska 27 x 1 1/8 - poradíte?

4 nepřečtené
  • TKiller

    Ahoj, mozna mi poradite – mam koupit dedovi galusky (a taky lepidlo na galusky – rafek), a dostal jsem takovy, odhadem nekolik desitek let stary, letak (Brno sport), kde jsou v tabulce galusek dedou zvyraznene dva radky (2 typy, 1 z nich bych mel vybrat): dezén/vzorek G10, provedeni silnicni poloprotektor, oznaceni plaste 27 × 1 1/8, vaha 330 g, pouziti – silnicni zavody a 2. radek 3/4 protektor se stejnym oznacenim a vahou o 10 g vic a pouzitim na treninkove jizdy. Dival jsem se po nejakych galuskach a nasel jsem rozmer zejmena 28", z toho letakoveho oznaceni to vypada, ze by se melo jednat o 27" (coz jsem se docetl, ze byl rozmer casto pouzivany na starsi silnice) a jde mi o to, jestli by nevadilo, kdyby mel galusku o palec vetsi. Mohl bych mu poridit napr. Tufo Hi-Composite Carbon (dle obrazku se dezen shoduje; predstavuju si cenu okolo 1 tis Kc)., nebo byste mi poradili neco jineho? Diky za rady a info :o)

    0 0
    • vladaza  

      najdi na netu firmu TUFO, která galdy vyrábí a brnkni jim, myslím, že ti poradí

      0 0
    • Otto96  

      Mám stejný problém, jak jste to nakonec vyřešil? Do Tufa jsem již psal ale odpověď je sice hezká, ale v obchodě buď galusky nemají – pouze na objednání, nebo mi tvrdí, že to nepůjde, nebo mi jí nechtějí nechat vyzkoušet. Je to vyšší investice, a tak bych nechtěl, aby se mi zbytečně válely doma.

      Označení 27" je staré značení ráfků či galusek, které se dnes podle normy E.T.R.T.O. značí 28".

      Vnější průměr těchto ráfků je 632 mm.

      Na tyto ráfky Vám samozřejmě bude pasovat kterákoliv galuska 28".

      Děkuji za odpovědi.

      0 0
    • Otto96  

      Tak problém vyřešen, na tyto ráfky skutečně pasují nové galusky 28". Vzhledově originálům nejpodobnější jsou asi Continental GIRO – bílý okraj.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.