Fyzioterapeut (pořádná opravna zad?????) nejlépe Vsetín

24 nepřečtených
  • Tomkac

    Ahoj, mám docela problémy s páteří.. Počítám, že velkou část potíží jsem si vyrobil na kole a v práci… Mám problém hlavně s páteří od lopatek až úplně nahoru… Víte o někom nebo něčem, co by mě opravdu dalo do kupy?? Zatím jsem byl jen na elektroléčbách, které mi příjdou úplně k ničemu… A čeká mě ještě cvičení.. Ale podle reakcí přátel, kteří byli léčení na stejné poliklinice jako já, je to jen tupé povalování po míči a protahování.. Potřeboval bych doktora, který mě srovná (poskáče záda) a pak naučí podle diagnózy přesně na míru cvičit a opravovat záda… Nejsem žádný zdechlák, chodím pravidelně cvičit, sem tam plavat a hodně se snažím sám od sebe, ale potřebuju jiný přístup… Něco jako trenéro – doktor… Nějak se nespokojím s odpovědí.. Jo jasně, dělej tyhle a tyhle cviky na záda a choď plavat… Jde něco takového najít???

    0 0
    • Yura  

      Ja si nedovedu představit uz ani jeden den bez jezdeni zadama-pateri po tvrdem kopacaku a taky veseni(dekomprese) na hrazde. Nechapu jak jsem bez tohohle mohl fungovat do nejakych 25let. Zacal jsem s tim tak, ze jsem mel skripnutej nerv nekde u patere a při kazdem nadechnuti vystřelovala bolest po zebrech. Jedno prokrupani na kopacaku a jako novej. To same vyset na hrazde a rotovat bokama. To je u me uz ted naprostej zaklad. Ale dobrého fyzioterapeuta urcite navstiv. Podiva se na tebe a narovna te. Sam si tu krcni pater asi nenarovnas.. Hlavne musíš jit ale za nekym, kterej ma denne na starost vrcholove sportovce apod.. Nejaka 60 bába te opravdu nevytrhne. Ve Vsetine se hraje hokej ne? Tak bych hledal tam. Nebude to asi zrovna levne, ale na zdravi se nemá setrit.. :)

      0 0
      • kyl  

        Tak to máš blbý,já bez toho funguju 40 let.

        0 0
        • Yura  

          To same protahovani. Minimalne 2× denne fakt podstiva rutina na cele telo. Tohle jak clovek nedela, tak nemůže met proste funkcni telo a z vekem je to horsi a horsi. Nehlede k tomu u cyklistu. Tam jak se clovek neprotahuje apod. a jen jezdi an kole, tak je dokryplenej raz dva..

          0 0
      • Tomkac  

        jako fakt kopačák??

        0 0
        • Yura  

          Vyzkousej si to. :) Musí byt nafoukanej jak beton. Je to to same jako roler, ale tim balonem se muzes zamerit na mensi plochu vetsi silou.. Poloz na zem, lehni na nej zadama a projizdis pater, ruzna mista, kde to je zatuhnuty, tam setrváš, zakrouzis no a na fakt bolava problemova mista pouzivam bejzbolovej micek. To uz je ale fakt hodne bolestive. Nejhorsi je to na masirovani zadku. Ten jak je po treningu bolavej a zatuhlej, tak je to fakt ocistec, ale je to znat na rychlosti regenerace..

          0 0
      • pavlik6022  

        raději nereaguj když o tom prd víš – nechápu proč by ti zkušená 60 letá rehabka nedokázala pomoct a nápravu měl sjednat jen týpek co dělá vrcholové sportovce , sám jsem fyzioterapeut a podle tvého soudu bych měl asi se svou praxí raději seknout :)

        a mimochodem když se věšíš na hrazdě tak je to trakce a ne dekomprese

        0 0
        • Tomkac  

          jé super.. mohl bych se zeptat na své rentgenové výsledky kdybych je tu přepsal?? Já si to nepřeložím…

          0 0
    • Tomkac  

      už nikdo nic?

      0 0
      • vzduch  

        Co tak tohle http://www.complextherapy.cz/ Je to sice ve Zlíně, ale můžu doporučit.

        0 0
        • Tomkac  

          jak to probíhalo u tebe??? Na co a s čím si tam byl?

          0 0
          • vzduch  

            Já tam byl s celou svojí maličkostí, ale hlavně s kolenem po několika operacích. Zatím bouhužel nikdo nevymylslel, čím nahradit chrupavku. Fyzioterapeutky jsou tam aktivní sportovkyně a tak rozumí bolestem sportovců. Hlavně hledají příčinu problémů a pak cestu, jak od nich trvale pomoci.

            0 0
          • Tomkac  

            jde o to, že nejsem zdechlý a jestli mi ukážou cviky na protáhnutí zad, které můžu vygůglovat, nebo které znám a třeba dělám, tak to pro mě nemá význam… Chci vědět všechno… Jakou intenzitu zvolit, co přesně dělat, co nedělat, atd… Nechci to mít jako nějaký wellness, který mě na týden hodí do pohody…

            0 0
            • vzduch  

              Tak to vyzkoušej a uvidíš nebo hledej dál,…

              0 0
            • 01carbon  

              To že jsi si něco vygůglil, neznamená, že to děláš-provádíš správně. Milion a jedna možnost jak to zmršit. Přitažení, povolení správných skupin svalů, dýchání…

              0 0
      • oddie  

        Mám v Praze, pomůže ti to? :)

        0 0
    • Tecka  

      „Potřeboval bych doktora, který mě srovná (poskáče záda)“ – co si pamatuji od známých, tak tohle dělal Křupka z ValMezu. Teď té ordinaci asi velí jeho syn. Naštěstí jsem je nikdy nepotřeboval, tak osobní zkušenost nemám.

      Ordinace

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse