• maros.77

    Mám dotaz na místní borce, momentálně jezdím RMX Magic, středy SLX 32 nerez drátu, mám cca 80 kg a HT. Naskytla se mi možnost koupit uvedená kola na průmyslech, ale trošku se bojím jen 24 drátů a vypletení 2:1. Nejezdím žádné šilenosti, občas nějaký menší skok, má teda cenu vyměnit stávající kola?

    0 0
    • Mr.Dan  

      Pokud jsou v dobrym stavu a jsou zapletený na slušnejch nábách, tak bych je bral všema deseti – cokoliv lepší než Magicy…:)

      0 0
    • Sidewinder  

      Jezdil jsem asi rok Fulcrumy RedPower XL 26" a jsou to dobry kola. Pri vaze cca 75kg nebylo potreba na centrovani ani sahnout. Vyplety jsou krasne tuhy, jen bylo potreba po zajeti trochu dotahnout loziska – coz maji ale vyresene celkem dobre, takze ani neni potreba vyndavat kolo z ramu.

      Jen mi trochu vadilo, ze nemaji UST rafky. A druha vec – kdyz by prasknul drat na strane, kde jich je min, tak to u takto vypletenych kol bude znamenat okamzity konec krasojizdy a domu pesky.. Nejezdim zadne praseciny, ale prislo mi, ze vydrzi opravdu hodne..

      0 0
      • maros.77  

        Jak jsem psal, žádné extrémy nejezdím (po zlomeném klíčku a lopatce), max. nějaký rychlejší sjezd s menším skokem.

        Další otázka budou vhodné k předělání na bezduše?

        Pokud bych bral jiná kola, nechci za ně dát balík a musí nějaký ten pátek vydržet, takže nějaký rozumný kompromis, cena x výdrž a taky to nemusí být extra těžítka. Ještě jsem uvažoval napsat Hnojovi, ale u uvedených Folcrumů je dobrá sleva z 6800,– Kč, jen nevím co těch 24 drátů, ty mě vcelku zneklidňují.

        0 0
        • Sidewinder  

          Tak ja jsem je jezdil bez dusi, NT paska je zatesni a TLready plaste jdou nahodit docela dobre.

          Rafek ale nema tak hluboke zlabky pro patky, jako klasicky UST rafek a tak tam patka nedrzi zdaleka tak dobre. Kdyz jsem chtel treba prilit tmel, tak jakmile se vypustil vzduch, patky spadly dolu a nekdy to pak slo blbe nahodit zpet.

          Pri jezdeni s nizsim tlakem v plasti se to navic zvejka o dost vic nez na UST kolech – srovnat jsem to mohl primo s RedMetal3, kde stejny plast o dost lip sedel.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.