Freeride / enduro / skákání v Praze a okolí

298 nepřečtených
  • cerbitch

    Rád bych našel biker(k)y, kteří holdují výše zmíněnému stylu ježdění na vyjíždky sever Prahy (stará, Klecánky, Roztoky) nebo Točná (možnost odvoz autem). Moje časový možnosti jsou většinou víkend ráno až odpoledne a byl bych radši kdyby se mnou jel někdo, kdo mě případně zvedne ze země :)

    0 0
    • crom  

      i bych se na severu pridal,ale az tak za mesic. budu ok.jen nevim kdo koho bude vic sbirat ze zeme.to ze chodim ted o berlich mluvi za vse:)

      ulozim si tohle vlakno do oblibenych a az budu ready dam vedet

      0 0
    • cerbitch  

      Super, tak třeba založíme nějakou invalidní crew :) já letos taky vyfasoval berle :))

      0 0
    • cerbitch  

      Hola hola, prazdne forum, nikdo si nechce zlamat nohy jak je videt :) 28.9. je takovej peknej volnej den, ze by se dalo nekam zajet podle chuti Tocna, ambicioznejsi plan bikepark Lipno nebo Zelezna ruda, no a nebo proste tady po okoli jak je v popisu ..

      0 0
      • kOmE  

        Ja jezdim tak nejak pravidelne kazdou nedeli cca od 7 do 12 ,vic casu nemam. Jinak jezdim na hodinku po praci kralupy ,statenice ,roztoky.

        0 0
        • cerbitch  

          No parada :) Ja teda rozhodne nejezdim pravidelne ikdyz bych hrozne chtel, ale na nedeli mi to vychazi casto a rad se prizpusobim, akorat od 7mi je to teda sibenicni :) Nicmene bysme se mohli nekde sejit.

          Kralupy jsem videl jen na videu a tam bych se asi zabil :) Statenice jsem byl ikdyz uz je to pro me trochu z ruky, Roztoky ideal, ikdyz zatim mi staci ta horni cast, ten dirtovej skok mi prijde dost nebezpecnej :)

          Tak co tuhle nedeli?

          0 0
          • kOmE  

            Tuhle nedeli jeste nevim, nevim jaky bude pocasi, jestli bude mokro, dam si par jizd v cercanech. Tam me to na mokru celkem bavi.

            0 0
            • c0d3r  

              muzete hodit mapu kde v roztokach je ta trat? diky :)

              0 0
            • cerbitch  

              Ok kdyžtak sem napiš, kdybys jel Roztoky, budu to sledovat .. :)V neděli dopolko bych určitě rád vyrazil ..

              Jinak Roztoky jsou zde cca, chce to trochu hledat :)

              http://www.mapy.cz/…

              A naproti v Klecánkách je to taky moc pěkný ..

              0 0
              • c0d3r  

                diky… kdybyste jeli nejaky vikend (tento jedu na Dirty do PCE) a ten dalsi uz taky neco mam.. ale pak bych se klido pridal…

                0 0
              • kOmE  

                Ta trat v roztokach se dobre hleda z vrchu, vedem cesta a trat zacina uplne na kraji lesa v tom rohu http://www.mapy.cz/s/5aRe

                0 0
              • Elwing  

                V Klecánkách jsem byla před týdnem a není tam vůbec ale vůbec nic. Za poslední rok to nikdo neudržoval, takže podle mě nemá moc cenu tam jezdit.

                0 0
                • cerbitch  

                  Tak asi záleží jak pro koho, pro mě je to nejlepší trať v blízkém okolí, trvalo mi 2 roky než jsem tam zkusil všechno. Nutno podotknout, že na to mám dost málo času a například ty dva dropy co tam jsou vyžadují imho dost odvahy, aspoň napoprvé :)

                  Jinak zajímavá je asi jen ta jedna trať..

                  0 0
                  • Elwing  

                    Ten přes kořeny do toho děsnýho bazénu a pak v dolní části trati jak to dropneš a přejedeš hlavní cestu a pak to ještě vede do kopečka skoček, pak dvě klopky a dvoják?

                    Do bazénu nedávám ani smykem, bych si musela vzít sjezďáka :)

                    0 0
                    • crom  

                      co ja vim tak lajna s dropem a transfery je vpravo.ja se tesim na prejezd po klade a dropik dolu.jenze jsem linej tam dojet na sjezdaku:)

                      0 0
                    • cerbitch  

                      jj jak pise crom, to je ta druha .. zabavnejsi. jinak pak je tam jeste jeden drop docela vrazednej mimo obe trate, kousek od kamenyho mostku .. da se i jenom sjet, ale skocit ho chce imho hodne odvahy, ja pak lital jak nudle v bande :) ciste jsem ho neskocil ..

                      0 0
                      • v POHODÌ klokan  

                        Jo, ten dropík přes kořeny je spíš pád po hlavě, než co jinýho (aspoň pro mě :-), ale už jsem se taky odvážil :). Ale je fakt, že tam po tý trati asi moc lidí nejezdí, je to takový dost neudržovaný.

                        0 0
            • Bajaja007  

              Ahoj, muzes rozvest ty Cercany? Obcas se tam objevim a vubec nevim o nicem zabavnym :( popis nebo mapku? diky moc

              0 0
              • kOmE  

                V čerčanech jsou 3 místa k ježdění.Hájovna. Tam jsou fr traticky se skokama. Kartmen ,tam je malá fourcrosska a dirty. A chlum. Tam je DHCP trať. Co z toho tě zajímá ?

                0 0
              • kOmE  

                V čerčanech jsou 3 místa k ježdění.Hájovna. Tam jsou fr traticky se skokama. Kartmen ,tam je malá fourcrosska a dirty. A chlum tam je DH trať. Co z toho tě zajímá ?

                0 0
        • crom  

          teda ty Statenice jsou zabavne,dnes jsem se tam vyblb i na 29tce,neco jako hupiky v Cernosicich­.vsechny ty mensi skocky jdou i na velkych kolech:)skoda ze na sjezdaka uz je to hooodne zruky

          0 0
          • kOmE  

            Já si tam vždycky namotam 10–12 km různě cestou necestou a pak si dvakrát sjedu trať. Většinou jezdím jen tu lajnu co po klopenkach uhejba doleva.Ve středu se tam zase zastavím. Dnes jsem to měl taky v plánu ,ale nestihl jsem se včas vrátit do práce.

            0 0
    • Galibier  

      …tak já také trochu přičichl k freeride teď na bike kempu Simpleride na Špičáku, docela mě to chytlo, teď jsem ve fázi hledání vybavení a za jeké ceny, ale kdyby se tu vytvořila partička co by občas někam vyrazila zablbnout, tak bych se přidal rád…

      0 0
      • c0d3r  

        my s kamosem jezdime celkem casto.. a myslim ze tady je fakt hodne lidi co jezdi …i kdyz ja ted spis jezdim na DJ trate… jinak ono ale neni FR jako FR :D videl jsem lidi co jeli po hlineny ceste z kopce a rikali tomu Freeride :D

        0 0
        • kOmE  

          To budu mozna ja. Po hlinenejch cetach jezdim kazdou chvili.

          0 0
          • c0d3r  

            no Ty zrovna :D s tim svym dumpling stylem :D

            0 0
            • kOmE  

              Kurna ,tak co znamena dumpling styl vubec netusim ,ale moc hezky to nezni

              0 0
              • c0d3r  

                jen si delam legraci ;) kdysi kdyz jsem jeste mel s klukama kapelu tak nejakej sved pojmenoval nas styl jako „dumplings metal“ :)))) jinak zrovny Ty jezdis celkem kudly (aspon podle fotek) .. takze Ty jsi v te narazce na hlinene cesty nebyl zahrnut ;)

                0 0
                • kOmE  

                  Aha, tak k tomu metalu to sedi lip. Zrovna vcera jsem si dal dve jizdy na jedny traticce a pak jsem vyjel az na horu a pak jsem to svihal ruznejma cestickama dolu. Ale je fakt ze FRkem bych to nenazval. Kvuli tomuhle jsem si poridil reverba ,obcas takhle clovek na neco peknyho natrefi. A treba na vysocine jsme takhle nasli cesty ,kde si clovek zaskakal vic nez na nejake FR trati.

                  0 0
                  • c0d3r  

                    tak ono obecne by snad ani FR trate mit nemel ne? :) FR je proste FREE RIDE … ze nekde vylezes na „kopec“ a valis ho dolu kudy to zrovna jde .. nebo i nejde :D to si teda predstavuju ja pod pojmem freeride…

                    0 0
        • Galibier  

          …tak přišel jsem tam jako začátečník a dost mě to chytlo, jsem z okolí Prahy, vím, že jsou tady pokusy si udělat pár menších skoků a pár hupíků jaké jsou nad Černošicemi nebo vedle červené z Vonoklas do Karlíka, ovšem uričtě je tady pár míst, která jsou náročnejší…, trochu jsem zkoumal a Monínec nabízí také svůj bikepark…

          0 0
          • c0d3r  

            zalezi jestli chces jezdit parky nebo prirodni trate :) v PZE neco je ale vsechno je to kratky vcelku… to co Ti nabidnou v parku Ti asi nikde v Praze nabidnout nejde..

            0 0
            • Galibier  

              …tak byla to parta kolem R.Gasperottiho, pohoda super lidi, instruktor co nás měl, tak na Špičáku staví tratě, tak jsem jej pozorně poslouchal, mám respekt před těmi lidmi co dokáží na kolech a moc rád bych se jim přiblížil, mám zájem jezdit bikepark, ale není nad to se pustit do volné přírody, ale více jak dva lidi je potřeba z jistých bezpečnostních důvodů…

              0 0
      • Elwing  

        Ty si byl teď na Špičáku? Divím se, že Gaspi a spol nedostali po té náloži zelených a vaječňáků cukrovku :)

        0 0
        • Galibier  

          ano, byla si tam taky??? retro party se povedla, ikdyž jsem odešel dříve cca kolem půlnoci, ale retro jízda na ukrajinách a favoritech byla exceletntní :-))

          0 0
          • Elwing  

            JJ, přijeli jsme už v pátek ráno a jezdili. Bohužel mě bolelo v krku a ta zima tomu nepomohla, takže v sobotu jsme i kvůli tomu dešti nejezdili a šli se jen podívat na závod a následně na Blaženku. V neděli se vyčasilo a i mně bylo líp, takže jsme jeli do Geissu.

            0 0
            • Galibier  

              tak nás neodradil ani ten déšť, sice nám Honza, myslím, že mu říkají Ofik, říkal ať nejezdíme na wallride, že to bude klouzat, ale tak jsem nedbal rady, zkusil to a pěkně jsem si tam vystoupil…, ale neděle byla parádní, super počásko…, zkusily jsme i, tedy na pohodu, nějaké části expert only, zajímavé…, prostě super víkend, borci na tom tandemu byly opravdu BORCI :-))

              0 0
              • Elwing  

                Tak na ten jezdí za mokra jen opravdoví odvážlivci :))

                0 0
                • Galibier  

                  …no nevěděl jsem jak na něj najet, kdybych počkal o dvě hodiny později, kdy mi to bylo vysvětlováno, tak bych si třeba nevystoupil :-)) je fatk, že v sobotu na něj moc lidí nejezdilo :-)) ale v neděli už jsem jej dával skoro celý…, moooc mě to bavilo a nějak mě nemohli krotit …:-)

                  0 0
                • Luk02  

                  Z loňska vím že fakt za mokra klouže…:-D

                  0 0
      • Luk02  

        Jo tebe a tvoje kolo jsme tam viděli…jen tak dál!:-D

        0 0
    • crom  

      nejel bys tuhle nedeli Klecanky,Rozto­ky,Statenice?

      0 0
      • cerbitch  

        Docela i jo :) sice jsem ± domluvenej na XC, ale myslim, ze se kamos necha premluvit :) Ja bych se docela proskocil :)

        Akorat teda v Klecankach muzu byt tak kolem 11 .., Roztoky dam rad taky, ale do Statenic uz to je pro me daleko v jeden den stihnout tohle vsechno ..

        0 0
        • crom  

          hele promin,kluci me dnes v cercanech prekecali na zitrek v cernosicich

          0 0
    • crom  

      tak jsem se konecne dostal do Klecanek na sjezdaku,dosypal jsem odrazy.faj n pojezdeni a ty „dropiky“:

      http://youtu.be/o1M8Hr85qSQ nejsou tezky

      0 0
      • Pedro404  

        Ty dropy vypadaj naopak dost těžce:) Měls zůstat u XC, cejtim se teď hrozně trapně.

        0 0
      • kOmE  

        Kamarad tam byl ve stredu. Na SJ a pak mi psal ze tam musi odhrabat listí, ale to uz asi nebude potreba. Nezkousel jsi ten velkej drop z to padlyho stromu.

        0 0
        • crom  

          tak uz jsem ho nasel.podle me je to i dodelany.jen sem nikdy nezkousel z dropu odskakovat do boku a hned z 2metru se mi to testovat nechce:)pridelam si zboku nakonec kus kmenu a nahoru prkno abych mohl jet trochu ze sikma a vyzkousim

          0 0
      • Mr.Duck  

        Tyjo, ten z toho stromu vypadá pěkně ) Ale ten na 4. fotce by buď zasloužil naházet nějakej dopad, nebo udělat ten odpal rovně, tohle mi přijde takový nesmyslný, a zbytečně nakoplý vůči toho dopadu..

        0 0
      • cerbitch  

        Zdar, no když je někdo už skáče tak těžký nejsou a podle toho jakej má člověk level.. :) Ale když na to člověk jede poprvý a kouká seshora, tak je to jiná .. Ten první na videu (podle mě nej-těžší/bezpečnější co tam je) je pro mě jako všechny jiný dropy tohodle typu blbej v tom, že se člověk musí odrazit ještě před tím, než vidí do čeho jde .. a když do toho člověk skočí blbě, tak v tom korytu je hodně velkejch šutrů, který bych nechtěl potkat :)

        0 0
        • crom  

          hehe tak to jsme to videli uplne stejne.jediny co jsem si rikal,,kdyby neco,hlavne netrefit ty sutry dole":)

          kome:to jsem asi neco prehlid,jedinej drop ze stromu jsem nasel ten na videu,jinak je tam ted padlej tak 15m strom,prekazi vte leve lajne,urcite zneho pujde udelat skok a hlavne vidim jak se po nem da jezdit:)trosku level to ale asi bude:)

          0 0
        • crom  

          hehe tak to jsme to videli uplne stejne.jediny co jsem si rikal,,kdyby neco,hlavne netrefit ty sutry dole":)

          kome:to jsem asi neco prehlid,jedinej drop ze stromu jsem nasel ten na videu,jinak je tam ted padlej tak 15m strom,prekazi vte leve lajne,urcite zneho pujde udelat skok a hlavne vidim jak se po nem da jezdit:)trosku level to ale asi bude:)

          0 0
          • cerbitch  

            :) nad pravou lajnou nahore je padlej strom a je na nem uz par prken, tak jestli kOmE nemel namysli ten .. prislo mi to ale nedodelany, tam bych se neodvazil .. ani nic z toho, nikam to nenavazuje ..

            potreboval bych pomoc v Roztokach navest na naky skoky, spodni pulka je pro me zatim nerealna .. :( az spadne listi a trochu se to rozfouka, mohlo by tam byt lip videt .. tam je asi hodne jednoduchy trefit nakej strom pri dopadu .. posledne jsem tam zkousel jeden spodni skok a valel jsem se tam po zemi .) ten dirtovej v pulce mi tam vadi, na ten odvahu asi neseberu .. a bez nej tezko rict jestli to jde ..

            0 0
            • kOmE  

              jj to je ten drop. Asi to nikdo nedodelal. Ja tam uz dva roky nebyl.

              Myslíš tu lavici? Tam staci projet pomalu tu klopenku pred a dole se jen trochu zhoupnout.

              0 0
              • cerbitch  

                jj myslim tu .. pro me je to hrozna vrazda .. bojim se co to se mnou udela ve vzduchu, neni tam prostor na chyby (za dopadem tesne strom) .. rikam si, ze nejdriv musim dat aspon malou lajnu na stary bicrosce v bohnicich, nez si troufnu na tenhle ..

                0 0
          • crom  

            tak ze stromu v ceste je uz skok:)

            0 0
      • cyborg  

        to vypada hezky, muzes sem pls nahodit link anebo gps souradnice s presnou polohou ? :)

        0 0
        • crom  

          tady to mas,jedes na vyhlidku a kousek pred ni se das doleva dolu

          luk 02:to je lajna vpravo

          0 0
      • Luk02  

        To na te 4. a 5. fotce tam je kde? To jsem tam posledně nenašel…

        0 0
    • saintjv  

      Ahoj vsichni,

      mam par dotazu, na jakych kolech to jezdite? jen freeride?

      Chtel bych si to taky zkusit, ale nevim jestli je na tohle Tallboy stavenej a zda to zvladne?:)

      Jinak jsem ze statenic respektive unetice a pro kazdou srandu pripravenej:).

      0 0
      • kOmE  

        Do statenic jezdis? Jinak TallBoy je myslenej spis jako XC full, takze skoky s dopadem mu vadit nebudou ,ale vetsi rany asi jo.

        0 0
        • saintjv  

          Takhle ja tam primo bydlim:) takze tam uplne jezdit nemusim. Do tedka mam v garazi jeste staryho fulla od treku EX8, ale dneska jsem dokoncil Tallboye XC viz : http://imageshack.us/…santa2i.jpg/

          Tak se strasne tesim az se o vikendu projedu.

          Takze co mas na mysli, kde jako ve statenich jezdim? Jezdim jen ten les co je smerem na tucho a obcas ten schudloskej.

          0 0
          • kOmE  

            Takze ty fr traticky tam znas. Ono to neni moc rozbity ,takze by to skoro cely na tom tallboyi slo. To samy roztoky.

            0 0
          • kOmE  

            Jinak ten TallBoy vypadala nadherne. Ve ctvrtek budu v tech statenicich asi na hodinku cca od 15:00

            0 0
            • saintjv  

              Jako musim se priznat ze uz 2 dny nespim:) V 38 se mi to moc casto nestava:))) abych se na neco takhle tesil…Jezdit muzu ted v tehle dobe asi jen o vikendu protoze z rachoty chodim az po 17 hodine…:(

              0 0
            • saintjv  

              Koukam ze tam mas i video ze statenic. Jdu se mrknout. Ty trate tam prave moc neznam, jezdim to vetsinou po tech lesnich cestach. Ale tak proc si nekde hubu nerozbit:)). Kdyz sem videl jak testujou karbonovy ramy tak myslim ze tohle s nema ja nezvladnu udelat:)))

              http://www.youtube.com/watch…

              0 0
              • kOmE  

                Ja tam vetsinou najezdim tak 10km, vyjedu nahoru a pustim to nekudy dolu, takovy endurko a pak se dvakrat svezu na tech fr tratich.

                0 0
              • MichaelSimek  

                (inside joke) Sainte, tady skill nenaebayjujes, pozor na to a kolo nemas naenchantovany :D

                0 0
                • saintjv  

                  Tak musim rict ze dneska by v tech pul 7 vecer nejaky ty enchanty i hodily:)))Aspon by nam to trosku posvitilo…:))

                  Jinak s odstupem jsem s tim tallboyem fakt maximalne nadsenej. Necekal jsem ze to bude takhle dobry…

                  0 0
            • saintjv  

              Btw nemel by jsi souradnice tech statenic? Jako vubec nevim kde tam tohle je…a vypada to super.

              0 0
              • kOmE  

                Je to primo nad fotbalovym hristem.

                0 0
                • saintjv  

                  jako myslis pres silnici? nebo na te strane silnice jako je to hriste? Ja jezdil jen na te strane jako za silnici od hriste.

                  0 0
      • cerbitch  

        Koukal jsem na toho Tallboye a to neni kolo staveny na skakani imho .. taky jsem to ze zacatku zkousel na XCcku (konkretne iDrive od GT), ale bylo mi lito to kolo nicit ..

        Na mensi skoky ale urcite vpohode.. aspon uvidis jestli te to bude bavit .. :)

        Ja budu chtit tenhle vikend urcite nekam zajet, dlouho jsem nebyl .. kdybys chtel, tak na zacatek idealne Roztoky horni pasaz jsou mensi skoky..

        0 0
        • saintjv  

          Coece asi jo:). V sobotu bych teoreticky mohlo dopoledne, v nedeli mam s brachou napad jet se podivat pod smrk:) Tam jsem jeste nebyl.

          0 0
          • cerbitch  

            Napisu jsem jeste v patek, kdybys jel, tak sobota roztoky / klecanky .. kdyby ne tak bych dal dablicak a starou bikrosku, to mam kousek :)

            0 0
            • kOmE  

              mozna bych se pripojil. kdyz tak sem napis v kolik budete v tech klecankach.

              0 0
              • cerbitch  

                Ja bych ta mohl dorazit tak v pul 10 ± ale nechame se prekvapit jak to budete videt v patek :) a jak to bude videt pocasi ..

                0 0
          • cerbitch  

            Zdar,

            tak co jak to vidite dneska? Zitra 2 stupne a prehanky, bude se vam chtit? :)

            0 0
            • kOmE  

              V nedeli to vypada trochu lip. Tak to smeruju spis na ni.

              0 0
            • cerbitch  

              tak koukam zitra nic celkem pochopitelne, taky to necham asi na nedeli. .

              0 0
    • crom  

      dnesni odpo v Hloubetine.

      http://youtu.be/T_q1oUfBYYw

      budu rad kdyz se nekdy nekdo prida

      0 0
    • indoorajn  

      nasel se mobil na Franta trailu do Vsenor, poctivy nalezce nic nechce :)

      0 0
    • indoorajn  

      nasel se mobil na Franta trailu do Vsenor, poctivy nalezce nic nechce :)

      0 0
    • indoorajn  

      nasel se mobil na Franta trailu do Vsenor, poctivy nalezce nic nechce :)

      0 0
    • crom  

      nejel by nekdo odpo v tydnu skakat do Roztok?

      0 0
      • Elwing  

        Hm, zjistím zítra co a jak v práci, ale středa nebo čtvrtek bych tam jela. Ale celé odpoledne asi mít nebudu.

        0 0
        • crom  

          za me spis ten ctvrtek,kdybys mohla.kamos opravuje dirty na Zlicine,tak streda jedem tam

          0 0
          • black.horse  

            to je vzadu za Scania, vedle té cesty? To ještě fungujou?:-) Nebyl jsem tam 5–6let…

            0 0
            • kOmE  

              Tam jsem byl i na dirtovejch zavodech :)

              0 0
            • crom  

              prave ze ne:)bude na nich fura prace,ale dokonce tam potkal majitele a rikal ze mu to neva,takze fajn

              0 0
          • Elwing  

            Tak čtvrtek odpoledne bude fajn. Třeba to i do té doby trochu vyschne.

            0 0
            • crom  

              no to taky doufam.tam to docela klouze,kdyz je mokro.to bych se na ten dirt a vetsi skoky vykaslal.nerad bych objimal strom az se budu trefovat po dirtu na ten vlevo:)

              ale dorazim tam az tak na 17:00.driv to z prace nestihnu

              0 0
              • Elwing  

                V 17 v pohodě. No docela uvažuju, že bych si přezula pláště, na těch xc šlupkách nemám moc jistotu. Každopádně vyměním řidítka za širší co mám na dirťáku a to jsem ty na reignu před lety uřízla na 700, že na xcčko to bylo moc široký. Teď by se mi hodily :)

                0 0
              • Elwing  

                To bude zítra mokrý jak blázen :/

                0 0
                • kOmE  

                  Tak to muzes vyrazit na Eurobike

                  0 0
                  • Elwing  

                    Dej pokoj :) Mám bohužel dopoledne důležitou schůzku a odpoledne se musím rozskákat na ten Kocourov. Koukala jsem na video, je to samej skok a ještě na rovině.

                    0 0
                    • black.horse  

                      Rozjezdit netřeba, Kocourkov je super, tam se rozskáčeš rovnou na místě, i vemeno jako já po letech si na místě vzpomnělo :-) mají ke všemu varianty od menších po větší skoky, takže se plynule během pár jízd rozkoukáš a postuipně zvyšuješ level.

                      0 0
                      • Elwing  

                        A náklaďák si dal? :) nechápu, jak po tom postupáku můžeš mít ještě rychlost na ten hlavní skok.

                        0 0
                        • black.horse  

                          Nene, na ten se ještě necítím a vyhrotit to nad svoje schopnosti už nezvládnu mentálně, jsem asi starej, tak jezdím na jistotu:-( Jel jsem tam před dvěma týdny s Mírou Mr.Datem s tím, že vidím svůj první bike-park v životě:-) po 5letech čistě XC/silničního ježdění bez skákání, jsem si vzal LV a rozjezdil se na místě. Zatím mám v pohodě malé varianty skoků, dropíky netřeba řešit, to jen držíš řidítka a čekáš kam dopadneš a příští návštěvu (jen nevím kdy najdu čas tam jet:-( ) plánuju dostat jistotu do „prostředních“ a začít s velkejma. Fakt se není čeho bát, pár let jsem nejezdil a tady jsem se rozjezdil rovnou na místě – když to lemra jako já, dá to každej. Hodně mě to bavilo, jsou to bezpečné a jednoduché věci, naprosto ideální na naučení. Takže asi začnu s LV objíždět bikeparky – nejspíš chytám druhou mízu, ale to, že člověk nemusí nahoru tlačit a je tam kopec skoků pohromadě se mi líbilo, tenhle způsob ježdění jsem neznal, protože s FR ježděním jsem skončil před lety, akorát v době, kdy začali v čechách první bike-parky vznikat, takže jsem teďka trošku trapně „objevil Ameriku“:-D

                          PS. Míra to tam v pohodě nalítal celé i s náklaďákem.

                          0 0
                          • Elwing  

                            Taky jezdím na jistotu, proto se mi zatím vyhýbají zranění a to je nejdůležitější. Míra nám o tom právě básnil, on je na takové skokové bikeparky vysazenej, to já si i ráda zajezdím v bordelu s velkými kořeny a kameny.

                            A jaktože nemáš čas? My s Martinem jezdíme skoro furt, tak se můžeme domluvit, že se někde potkáme. Z našeho okolí už právě zase nikdo nejezdí :)

                            PS: Míra je magor ;)

                            0 0
                            • black.horse  

                              Potkat se můžeme, u mě stále převažuje ježdění a běhání nad technickým-skákacím ježděním, což nevím zda Vás bude bavit, ale kdybych šel skákat a věděl to dopředu, dám echo. V týdnu mám čas jen po večerech kolem 18–19h a déle… takže to jdu po tmě běhat nebo na silničku s návratem na světlech. Víkendy pokud mám čas, tak se rozhoduju silnice, XC vejlet a skákání. Tím pádem se na vyloženě technické ježdění dostanu cca 2× za měsíc. Snažím se aby se to zlepšilo, ale dokud se mi nepodaří zhubnout a vrátit fyzičku do původního stavu, tak se flákat někde na skocích nebudu:-)

                              0 0
                              • Elwing  

                                Fyzička je nuda :) Já většinou i v bikeparcích zhubnu, jelikož celý den nejím, protože mám sevřenej žaludek z toho, že si někde rozbiju hubu. Večer se pak s úlevou zmůžu jen na pár piv na oslavu toho, že jsem přežila a padnu vyčerpáním :)

                                0 0
                                • JMT  

                                  No tak timto způsobem rozhodně nezhubneš, spíš naopak (samozřejmě to myslim obecně, nějak nevim co bys zrovna ty měla hubnout)

                                  0 0
                                  • Elwing  

                                    Však já vím. Já jenom poslouchám svoje tělo, když se chce futrovat, tak se futruju, a když je mi šoufl, tak nejím.

                                    0 0
                                    • black.horse  

                                      nj, kdybych poslouchal svoje tělo, tak bych se futroval furt a to nejde – ordnung muss sein! :-(

                                      0 0
                                      • Elwing  

                                        Vy chlapi máte kachní žaludky, to já znám od Martina :)

                                        0 0
                                • Baba-Ji  

                                  to je ženská! :D

                                  0 0
                              • kOmE  

                                Z toho duvodu mam enduro a planuju vyjizdky tak abych si u toho nekde zaskakal, vylozene skakat uz skoro nejezdim, abych se zase nedostal na 100kg. I kdyz v zari me ceka fajtuv kopec a brnensky netro a zamilec, tam po ose nedojedu :)

                                0 0
                                • newbie  

                                  ze zeptám třeba tady :-) pls, kde by se nejlíp na severu Prahy dalo začít učit skákat? úplně od začátku? teda ne že bych se chystal na 29" 120/120 obrážet bajkparky, ale sem tam si po cestě poskočit trošku víc než jen z obrubníku bych rád :-)

                                  0 0
                                  • Doktor-Prase  

                                    Mně se to líbí v Ďábličáku, víc toho moc neznam, takže každé info dobrý…

                                    0 0
                                  • JMT  

                                    Stará bikroska v Bohnicích, nová, Roztoky, Statenice…

                                    0 0
                                    • newbie  

                                      dík…

                                      bikroska vím, že je, se dojedu kouknout

                                      Roztoky znám něco u cesty k přívozu, ale vypadá a) pekelně b) zanedbaně?

                                      Statenice jsem si teď našel

                                      :-) tak to dneska objedu a uvidím

                                      0 0
                                      • kOmE  

                                        V roztokach je jeste traticka v lese. cca tady

                                        0 0
                                        • newbie  

                                          dík… jsem z P6, chci někam, kde fpoho dojedu na kole a nebude to přes hnusnou Prahu – takže zkusím bikrosku, Roztoky a Statenice. jo a něco je i v Klecánkách, ne?

                                          0 0
                                      • Dejv0  

                                        Dirty u přívozu jsou už delší dobu mimo provoz (zarostlé), nikdo se o to už pár roku nestará, včetně mě :D Pokud chces dirty tak kus dál do Libčic (nevim jak jsou na tom po povodních v červnu ale) A jinak Roztocký skoky v lese jsou v super stavu (nedávno jsem kolem projížděl) :)

                                        0 0
                                  • kOmE  

                                    Na severu je stara bohnicka a nejaky veci v dablickym haji, nebo muzes dojet do neratovic ,tam je taky par skoku a docela prjemnejch.

                                    0 0
                                  • Busdriver  

                                    A něco podobnýho na P4? Kolem krčáku nebo cyklostezky kolem vltavy? V krčáku jsem sice pár jumpů našel, ale přijdou mi dost nahuštěný na sebe, tak bych rád zkusil i jiný místa, jestli v tý lokalitě jsou.

                                    0 0
                                    • kOmE  

                                      V krcaku u labutaku je jedna lajna ,jen to neni pro kazdeho, pak na chodovci ,neco bylo u košíkovských nadrzi smer chodov a na libusi snad jeste funguje legendarni lavice , pak uz jen asi tocna a hostivar

                                      0 0
                                      • black.horse  

                                        V krčáku kousek od zříceniny „Hrádku“ jsou takový zbytky, ale moc neudržované, jedna malá lavice a dva dvojáčky, malé začátečnické rozměry. A to vedle Košíkovských nádrží je přesně zde a je to taky bohužel v neudržovaném stavu, občas kolem jedu na XC kole…

                                        0 0
                                        • Busdriver  

                                          Díky. K těm nádržím se zejedu kouknout. Znám akorát ten „Hrádek“.

                                          0 0
                                          • black.horse  

                                            a od nádrží to máš kousek do Hostíku, tam toho je více, ale často spíše už větší věci…

                                            0 0
                                            • Busdriver  

                                              To už asi pro mě nebude.. Přece jen mám kolo zatim krátce a mám co dohánět :) . Navíc ani netušim jak moc toho Reign 2 vydrží.

                                              0 0
                                              • kOmE  

                                                Ten vydrzi

                                                0 0
                                                • black.horse  

                                                  Kolo vydrží a tržné rány srostou:-) navíc i v té hromadě „větších“ věcí se najdou i malé věci… a nebo sice těžší, ale bezpečné, třeba ty esíčka klopenek jsou těžký na čistej průjezd, ale nezabiješ se na tom a pár mini skoků tam taky najdeš po okolí.

                                                  0 0
                                        • crom  

                                          lavici myslis asi tuhle ne?ta je prijemna

                                          jinak pak jeste vtom udolicku nad cestou par veci je

                                          to u Labute je docela moc na zacatek:D(pres­cestak a lajna 5m skoku)

                                          0 0
                                          • black.horse  

                                            jj, tuhle, takovej XC skok, naprostej ideál do začátku, akorát je to čím dál více slehlé…

                                            vidíš, jsem zapomněl na ty vzadu nad nemocnicí ve svahu:-) ono se toho v Krčáku nakonec najde vícero

                                            0 0
                                  • Elwing  

                                    Ještě štvanický pumptrack, aktuální stav

                                    Letos teda neudržovaný a s nejistým osudem, ale v září se tam ještě snad bude jezdit.

                                    0 0
                                • black.horse  

                                  Máš recht, přesně proto jsem si teďka zamiloval LV 601. Na endurku si objedu pár desítek km výlet a cestou si i zablbnu v terénu. Akorát tím, že se k technickému ježdění teďka vracím, tak jsem prostě opatrnej a do skákání se bez chráničů moc nepouštím, takže si takhle dám zatím jen miniaturní věci než azse získám trošku jistoty a tahat chrániče pokaždý s sebou a oblíkat si je před skokem mi neba.

                                  0 0
                                  • Elwing  

                                    Taky všude tahám integrálu, i na přiblblou novou bikrosku. Obličej mám jen jeden a ráda bych třeba měla ještě nějaké hezké fotky v životě :)

                                    0 0
                          • mr.antik  

                            jé, to vypadá hezky

                            0 0
                            • kOmE  

                              Tohle me tam docela laka :D

                              0 0
                              • Elwing  

                                Tak doražte :) Bikepark to bude na endura ideální, jsem zvědavá, jak tam rozpohybuju ten můj tank.

                                0 0
                                • black.horse  

                                  je to z lehkého kopce, ani není třeba nijak moc šlapat;-)

                                  0 0
                                  • Elwing  

                                    To znám… To si jen dvakrát šlápneš a v pohodě to přeletíš = rvi to co to jde sotva slezeš z lanovky.

                                    0 0
                                • kOmE  

                                  na 140km je tam toho moc malo.

                                  0 0
                                  • Elwing  

                                    S tímhle přístupem by si člověk nikdy nezajezdil. Druhej den Špičák a je to :) Ale chápu, že ne všichni mají tolik času jako my bez závazků.

                                    0 0
                                    • kOmE  

                                      No tak ja na to mam 5–6 hodin, kdyz mi z toho 3 vezme cesta ,tak uz to neni nic moc

                                      0 0
                                    • mr.antik  

                                      aha, tak jsem si našel, kde to je, myslel jsem že to je někde okolo Prahy :-)

                                      0 0
                    • kOmE  

                      Tak rozskakat se muzes treba v Kralupech :)

                      0 0
                      • Elwing  

                        Nejde o to kde ale kdy :) A do Kralup po svejch nedojedu.

                        0 0
                        • kOmE  

                          Ja vim ,ale kdyz se pripravis v kralupech ,tak pak v kocourove nemusis nad nicim moc premyslet, a jede ti tam vlak z holesovic :), v roztokach ti to nic neda.

                          0 0
                          • Elwing  

                            jo, chtěla bych se tam někdy podívat. Ale se sjezďákem, případně s novým mazlíkem jestli bude ještě letos.

                            0 0
                            • kOmE  

                              To jedine ze by ti ho nekdo koupil bez tveho vedomi ,protoze sama si nevyberes :)

                              0 0
                              • Elwing  

                                Achjo :)) Mám jisté požadavky a jisté předsudky k různým značkám (Trek – trekingové kolo nebrat, Liteville – pro úchyly, SC – pro pozéry… :)))

                                0 0
                                • kOmE  

                                  A to enduro uz jsi si domluvila na pujceni?

                                  0 0
                                  • Elwing  

                                    Hádej. Když spešl se houpe a šlape se moc před sebe… ;)

                                    0 0
                                    • kOmE  

                                      A co Transition Covert 2013 :D, ja vim ze ne :D. Udelej si seznam znacek co nechces, to bude pro zacatek nejlepsi

                                      0 0
                                      • Elwing  

                                        Myslíš neexistující značku? :) Ne ten je fakt pěknej, na tom bych si to dovedla představit.

                                        0 0
                                        • kOmE  

                                          Ted jsi me prekvapila, doslova jsi mi vyrazila dech :D. Jo a 2013 enduro se nijak moc nehoupe, pri slapani ze sedla temer vubec ;)

                                          0 0
                                          • Elwing  

                                            Protože tam máš zázračný tlumič.

                                            0 0
                                            • kOmE  

                                              LSC mam uplne otevrenou, tim to nebude. 2014 modely budou trochu progresivnejsi ,takze to nepujde ani moc do dorazu.

                                              0 0
                • crom  

                  je to na tobe:)ja se nebojim,takze tam budu.kdyztak se tam potkame

                  0 0
    • snílek  

      Jakej? Dneska jsme tam jeli. Kdy, v kolik?

      0 0
      • crom  

        kolikrat jsi dneska spadnul na hlavu;)pojed ve stredu,ctvrtek s­nama

        0 0
    • crom  

      nejel by se nekdo na brigosku na Kolorado v Neratovicich?dnes kdyz jsem se vracel z chaty tak jsem se tam stavil.je to smutny jak to tam ted vypada:(

      treba jen opravit ty dropy a tu lajnu skoku

      0 0
      • kOmE  

        Kluci z Neratovic porad slibuji, ze to daji do kupy. Ale nejak se jim to nedari. Resili neco s mestem a uz to meli mit zase ofiko povoleny.

        0 0
        • crom  

          pamatuju kdyz me jeste technicky jezdeni nezajimalo jak to tam vypadalo.spoustu drevenych staveb-lavky,preklapec­ky,dropy,posi­laky.to v Praze a okoli moc neni

          byla by skoda kdyby to zaniklo.kort jestli je to ofiko misto

          je tam spoustu spadlych stromu,rozpadlych konstrukci takze materialu dost a dost.ty hlineny skoky by taky stacilo prisypat,odraz na dirt trochu opravit.mas na ty kluky naky spojeni?fakt by me zajimalo jestli je to legal a dalo by se tam zas stavet

          0 0
          • kOmE  

            Ja primo ne, ale znam par lidi co na ne kontakt maji. Zkusim to nejak overit.

            0 0
        • jindrich  

          Kde to tam přesně je? Dík

          0 0
    • crom  

      nejel by nekdo na konci tydne nebo o vikendu jezdit do Hloubetina?dnes jsem byl a maglajz dobrej:)ale opravovat i skakat se dalo

      nekdo nahore vykopal asi 2m dropik

      to neslo odolat i kdyz zrovna chcalo jak svin:)

      0 0
      • Elwing  

        Bych se možná tak přijela podívat. Zítra chceme do Roztok a bohnickou, jestli teda nebude moc mokro.

        0 0
      • kOmE  

        Cau, mam pro tebe cislo na Martina z Neratovic, mas mu zavolat, pokud mas jeste zajem neco tvorit na tom Coloradu. Hodim ti to do mailu.

        0 0
        • crom  

          cus pane,nak nedoslo nic.jo stejne bych potreboval tvuj mail,kamos te chce pozvat na enduro zavod po Jiznich trailech:)dik

          0 0
          • kOmE  

            Tak odesílám druhy pokus.

            0 0
            • crom  

              dik dorazilo

              tvuj mail preposilam kamosovi,jeto vsechno jeho napad tak at si te osefuje;)zatim

              0 0
          • kOmE  

            Na zavod jsem zvedavej, na jihu je kde to namotat :)

            0 0
      • crom  

        tak jsem zas chvili maknul na traticce u rybnika.jeste dam par brigadek a bude to tam fajn na odpoledni pojezdeni:)

        0 0
        • Pedro404  

          Tam to stavíš jenom ty nebo i někdo jinej? Tuhle sem to tam objevil a řikal sem si, že bych na tom moh zamakat.

          0 0
          • crom  

            to uz tam bylo ja se to jen snazim opravit,jeste je bokem lajna posilacku(dost rozpadle) a hned vedle pod mostem jsou dirty.no a pak lom

            myslim ze zamakat muzes:)blby je ze odpo po praci je uz brzo tma

            0 0
    • crom  

      zitra nekdo skakat a stavet na cely den do lomu v Hloubetine?budu tam tak od 10:00

      0 0
    • baboon  

      Nevíte někdo jak je na tom Stará Bohnická v takovýmhle počasí? Je tam moc bláta? A co pump na štvanici, je to jezditelné? Přemýšlím, co na neděli, ale mám v Praze jen hardtaila – singla :) Díky za info

      0 0
      • Elwing  

        Bohnice budou podle mě v pohodě. A pumptrack… No jestli tě baví pumpovat :)

        0 0
      • MichaelSimek  

        byl jsem tam vcera a zadny blato neni, prakticky suchy to je

        0 0
        • Elwing  

          Tak super. Ono je to dost uježděné, takže to bývá dobrý po dešti. Já jen doufám, že to na příští rok moc nenakopou. Horko těžko jsem letos naskákala začátek a příští rok s novým kolem bych chtěla pokračovat. Což bude celkem oříšek na té rovině.

          0 0
          • MichaelSimek  

            no ja tam prave zkousel skakat ty prvni 2 a ne a ne to skocit, je pravda ze kolo na to idealni nemam ale to musi jit! jenom nevim jestli to je nedostatek rychlosti nebo malo „skillu“

            0 0
            • Elwing  

              Když to rozhulíš až z toho chodníku tak to půjde :) Ale samozřejmě je lepší se to naučit z té rychlosti, kterou si schopen vyvinout na nájezdu k tomu určeném.

              0 0
            • kOmE  

              Ty prvni dva nahore?

              0 0
              • MichaelSimek  

                jojo presne ty, ja se skakanim zacinam, ale nejak ne a ne neco poradne skocit… potreboval bych jeste nejakej mensi na rozskakani ale o zadnym v okoli nevim

                0 0
                • baboon  

                  Mě docela pomohlo pořádně se naučit potáhnout výskok na místě a když jsem na strahovské chodbě přeskočil několik hajlzpapírů na výšku na sobě, tak už to bylo o hodně lehčí :)

                  0 0
                • Mr.Duck  

                  Zavist. Nebyl sem tam leta, nikdy to nebylo moc udrzovany, ale dycky to byly lehky relativne bezpecny skoky, supr na nauceni.

                  0 0
        • baboon  

          Super, tak snad nebude v sobotu moc lejt. Díky za info. Včera jsem byl zkusit tohle – http://www.biketrails.cz/map/… . Lokalita parádní, protože sucho zajištěno totální, ale jezditelná jen jedna lajna s dvojákama, který jsou tak nějak podivně pootáčený do transferu.. Takže jsem zaskočil první dva a na víc jsem neměl odvahu :)

          0 0
          • kOmE  

            To jsou ty Prokopovy skocky. Tam to chce skakat to jako transfery a pak to jde dobre

            0 0
            • h.mad  

              Kome: Jaký jsou modřanský skoky na fullu ? Není to moc velká pumpovačka ?

              0 0
              • kOmE  

                Jeste pred rokem to slo ,ted po tom co to predelali skacu jen primo ledvinak a to co je za nim protoze ty prvni dva docela zmrvili

                0 0
            • baboon  

              Jasně, já jsem tam vyrazil spíš na čumendu s tím, že tam nepůjde ani jezdit, takže bez ambicí a výbavy :) Nicméně řekl bych obrovský potenciál, ale podle dvou kluků, co jsem tam potkal se tam nic moc neděje :(

              0 0
    • corrab  

      Sice asi trochu pozdě, vzhledem ke světlu, ale i tak, bych rád našel někoho pozitivního na pod/zimní vyjížďky terénem a pomoc s naučením se poskakovat, popř. společné začátečnické krůčky co se skoků a jízdy v divočejším terénu týká. Makám ve Stodůlkách, končim v prac. dny kolem 15hod. Víkendy mám celkem volný. Doposud jsem jezdil převážně XC s HT, nedávno koupil AM, tak objevuji co se dá, ale kolikrát samotný. Proto sjíždění nebezpečnějších úseků raději odkládám, až mám doprovod. Po Praze a okolí se dopravim téměř kamkoli, záleží odkud/kdy se vyráží – kvůli menším skočkám nyní preferuji Milíčák, kopeček u Hořejšího rybníka, Krč, Točnou..

      0 0
      • kaktusjack  

        Já jsem na tom podobně, mám teď EN/FR a rád bych se na tom naučil skákat, bohužel se zrovna zotavuju ze zranění, tak musím jezdit opatrně. V lednu zase mám státnice, tak to vidím to až na únor na nějaké větší vyjížďky, pokud bude na to počasí. Každopádně můžeme někdy vyjet společně, jsem ze severu Prahy (Suchdola), ale rád zavítám i do jiných končin. Nečekej ale nějakého rychlíka, fyzičku zpravidla moc nemám a kolo mi taky moc nepomáhá :)

        0 0
        • corrab  

          Nejsem závodník, jezdim spíš „na pohodu“. O víkendu bych rád přes Sedlecký skály, pomotat se chvilku kolem Roztok. Pokud bys jel už teď, nebo i někdo další?, můžeme se na Suchdole srazit.

          0 0
          • MichaelSimek  

            to kdyz date vedet kdy a kde, tak se mozna pridam

            0 0
          • kaktusjack  

            Jak říkám, nemůžu jezdit žádný pekla, ale rád se přidám, přinejhorším se vrátím domů, kdyby toho bylo na mě moc. Mám víkend zatím volný.

            0 0
            • corrab  

              V sobotu 30/11 v 10hod budu na Suchdolským nám., pak tak max. do 10,20hod v přilehlém bikeparku. Dohodě o změně místa a času setkání se samozřejmě nebránim.

              0 0
              • kOmE  

                Jestli bude prset a snezit, jak predpovidaji, tak to tam moc nepojede.

                0 0
                • Elwing  

                  Sníh jo? Sakra, chtěla jsem provětrat nový přírůstek. Ale tak do Stromovky to asi zase zvládnu ;)

                  0 0
                  • kOmE  

                    Co ve stromovce ,hezky aspon na tocnou :). Uz to mas doma?

                    0 0
                    • Elwing  

                      Jo, včera jsem s tím byla chvíli venku a fotili jsme. Zatím mi to docela padlo do ruky, ani tak hrozně těžký to není.

                      0 0
                • corrab  

                  Dík za info, ale nevidim v pro účely vyjížďky moc problém. Mj. jak bude se uvidí v so ráno:) Nějaký doporučení, kde pojezdit za podobnýho počasí?

                  0 0
                  • kOmE  

                    V okoli suchdola?

                    0 0
                    • corrab  

                      Kdekoli v Praze a jejím okolí ca. do 30km. Ideálně co nejblíž z Vinohrad, když budu sobec. Jinak v okolí Suchdola a pak Stodůlek.

                      0 0
                      • kOmE  

                        Za mokra se dobre jezdi kolem břežankýho udolí.

                        0 0
              • kaktusjack  

                Tak nakonec mám čas nejspíš jen do 12h, ale to nevadí, počasí asi nebude zrovna hezké, tak mi ty dvě hodiny budou stačit. V 10h budu teda na Suchdolském náměstí.

                P.S. Pošlu ti svoje číslo na mail.

                0 0
          • kaktusjack  

            Díky za parádní výlet tady je (trochu opožděně) trasa , kdyby ses chtěl podívat :)

            0 0
      • crom  

        bohuzel na pevnaku se podili jezisek na vove vildi,takze ji muzu nasadit az o svatkach.pak se rad pridam.vlacet sjezdaka se mi ted nikam nechce

        0 0
    • crom  

      o vikendu ma snezit nebo prset.nejel by nekdo v sobotu na 10:30 do Klecanek?je to lehci traticka takze to pujde i v neprizni pocasi

      0 0
      • Elwing  

        Co v neděli? Ale v dešti nejedu

        0 0
        • crom  

          klidne dam i neco v nedeli,uvidim jak tam bude v sobotu,pocasi a sjizdnost a kdyztak to tu jeste doladime.v nedeli to bude jen horsi,kort kdyz to tam rozjezdim:)

          0 0
          • baboon  

            Ahoj, prosímtě co je to za rám, co máš v profilu s tím RS Domain? Díky.

            0 0
            • crom  

              domain uz neni,ted nasazeno manitou circus tak uvidime:)je to ns surge a jsem snim spokojenej,vyhovuje mi moc

              0 0
              • h.mad  

                Měl jsi nechat Domaina…

                0 0
                • crom  

                  domain je fajn vidle.jenze me i s cernou pruzinou uturn furt chodil nadoraz.to jsem musel pritahovat mc a to znej pak strikal olej vsude.byl uz to dedecek:)

                  0 0
                • crom  

                  domain je fajn vidle.jenze me i s cernou pruzinou uturn furt chodil nadoraz.to jsem musel pritahovat mc a to znej pak strikal olej vsude.byl uz to dedecek:)

                  0 0
                  • Pedro404  

                    Toho domaina furt máš? Kdyby byl zalevno, tak bych ho vzal na díly.

                    0 0
          • Elwing  

            Tak nemusíme do Klecánek, klidně nějaké severní enduro ;)

            0 0
            • crom  

              tak ja na to zitra kaslu.staci ze jsem dnes dojel celej od hnoje,trochu motokros

              0 0
              • Elwing  

                Je mi to jasný. Uvidím, jestli alespoň objedu nebo oběhnu stromovku.

                0 0
              • Las  

                nebuď měkota a pojeď aspoň na chvilku. Na nic dlouhýho to po dnešku taky nevidím.

                0 0
                • crom  

                  vole:)me nevadi v tom jezdit jen me strasne sere co pak nasleduje.mejt kolo,hadry a jeste vytirat barak,samozrejme jsem potkal pulku baraku a vsichni na me koukali jak na kok…:(

                  0 0
    • Elwing  

      V neděli jsem byla v Roztokách a bezvadně to tam nakopali.

      0 0
    • black.horse  

      Včera jsem byl po zdravotní přestávce si poprvé zaběhat v Hostivařským lesáči a nestačil jsem se divit, co tam rostou za pekla… nový skoky a nejsou úplně malé. Bohužel jsem skeptický vůči tomu, že to tamnější stavitelé čím dál tím víc vytahujou na pěšinky běžně užívanými chodci, snad dostanou rozum a nebude to mít za následek porušení dosavadní tolerance a rovnováhy:-(

      0 0
      • tonik666  

        Mluvil jsem se staviteli, jednají s Lesy hl.m. Prahy o vytyčení a legalizaci bike parku. To uváděli jako důvod rychlého stavění, že legalizací bude zmrazen rozsah bike parku, tak aby bylo zřejmé, odkud kam sahá.

        0 0
        • black.horse  

          na jednu stranu rozumím proč, na druhou stranu nerozumím kam… nechápu, proč na cesty a pěšiny, přijde mi to bezohledné:-( ale zase pokud se Hostík dočká legalizace, budu mít velkou radost:-) sice tam už řadu let nejezdím, ale jezdil jsem tam v letech 1998–2004 a podílel se na začátku na vzniku prvních tamnějších sjezdů/trailů a je to taková nostalgická vzpomínka a nikdy by mě nenapadlo, že legalizace projde…

          0 0
          • tonik666  

            Natáhli to v jediném možném směru do kopce, aby prodloužili délku sjezdu, podle mě vcelku rozumně, nová část kžižuje jeden singlík a jde mimo hlavní cesty. Legalizace/ofi­ciální tolerance by byla super.

            0 0
    • crom  

      dnes jsem brigadnicil v Klecankach.od­hrabano,oprave­no,prisypano:)pra­va lajna je zas komplet sjizdna

      0 0
      • Elwing  

        Pokud nebudu moc líná, tak prvního bych se tam zajela kouknout.

        0 0
        • crom  

          priste opravim tu levou,za prespotocakem nak nahoru(je to prudky)nahore to bude nove 10m po strome:)jeste planuju nahore nazacatku prescestak

          0 0
          • Elwing  

            Tak jsem tam byla a vypadá to parádně. Ale nejezdila jsem, bahno je tam strašně lepivý a akorát bych to rozryla.

            0 0
    • crom  

      nestaral by se semnou nekdo o dirty u Dablicaku,bmxkari to sice hezky nakopali ale od te doby nic a uz to zase zarostlo.je jich skoda!pevnaka uz nemam,ale mala lajna by sla i na fullu.velka pochybuju na to jak jsou velky a blizko u sebe:)kdyztak dejte vedet

      0 0
    • Woody 69  

      Trochu oprášim tuhle diskuzi.Jezdí někdo ještě do Statenic?

      0 0
      • corrab  

        Jezdíme už jen do Ďábličáku..kdy tam má bejt ta nejbližší brigáda řekne Mr. Crom

        0 0
        • MichaelSimek  

          je tam i neco malinkyho nebo to jsou vsechno hovadiny?

          0 0
          • saintjv  

            Jo tak proto na nas martas sere…chapu…

            0 0
            • corrab  

              Teprv se tam chystám na obhlídku+pomoc­t..Poslední dobou, po nemoci, sem akorát v Libni, tam to přibejvá od malejch po velký. Se někdy stavte, na S se už za světla mimo víkendu bohužel nedostanu:(

              0 0
    • Woody 69  

      Kluci jezdí někdo ještě do Statenic?

      0 0
      • marcus.ss  

        Tam je lidí jak na Václaváku už :-)

        0 0
        • Woody 69  

          Fakt já tam ještě nikoho nepotkal :-)Ale jezdím tam v týdnu,tak asi proto:-)

          0 0
          • marcus.ss  

            No tak dost často když jedu okolo tak se jezdí,hlavně bych řek že víkendy. Statenice jsou už profláklý, pamatuju to od první cestičky a ted už je tam line pomalu jak ve Whistleru.

            0 0
    • baboon  

      Neplánujete na zítra nějakou vyjížďku? Neprotáhl by mě někdo po pražských a okolních trailech? :)

      0 0
      • marcus.ss  

        Příští týden bych ti nabídl Prahu západ (šárka a okolí). Teďka jedu do Koutů.Info případně na mejlu.

        0 0
        • baboon  

          Bohužel kombinace já v sobotu v praze + kolo + čas je velmi vzácná.. Ale díky za nabídku.

          Jinak mám případně i vozidlo na 2 kola a mohu se tedy někam postrčit..

          0 0
    • Gekonek  

      Ahoj, pokud se nekdo chcete pridat, napiste. Jezdim sarku, modrany, tocna, kouty.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.