FR kolo versus supermarkeťák, Beran vs. Dressler

46 nepřečtených
  • rexa

    Doporučuju od cca 9 minuty

    http://www.ceskatelevize.cz/…e-kaskaderi/

    0 0
    • MirosPikos  

      Šílený, pro koho ten pořad má sloužit? :) Když Berry tvrdí na konci, že už se nechá sehnat sjezdový kolo (pokud nemyslel normálního horala) za 17k. Celkově je to postavený na palici. Třeba to Pepovo „kolo“. Nedovedu si představit, že by si ho někdo vzal na kopec :)

      0 0
      • Smazaný účet  

        HTcko?

        0 0
      • Alibaba  

        Mateřské školy? Celkově mně to přijde jako „kostkáč“ nebo Besip pro ufony. Možná že je však pořád mezi seniory v Mongolsku jeden asociál, kterej celej život touží projet kolo ze supermarketu na „Čumulangmě“…a pro toho to je! Asi

        0 0
      • Kubas.1  

        nějaký Dirt/FR HT se dá vklidu pořídit kolem 15–20 tisíc

        0 0
      • mr.antik  

        No dá se… ale hlavní poselství toho pořadu mi tak nějak uniká.

        0 0
      • rexa  

        Ale no tak … Myslím, že naše bikerská deformace nám ovlivňuje pohled a hodnocení pořadu.

        Věřil, bych že pro adolescentního laika by rozdíl mezi koly nebyl hned zřejmej a klidně by se na supermarkeťáku z toho kopce pustil, aby zkusil jak jezdí Athertón. Jak ho viděl v televizi. I pro mnohé rodiče to bude IMHO poučné.

        Lepší takovej pořad než žádnej.

        Jinak „souboj“ takových kol jsem ještě neviděl a respekt Pepovi, že do toho šel. Rozjet to na té plečce a tušit, že to někde podemnou rupne…a nevědět kdy! Uf!

        0 0
        • MirosPikos  

          To bych zrovna netvrdil, „lepší takovej pořad než žádnej“. I takovejhle pořad něco stojí. Vzhledem k tomu, že to bylo na ČT, byly náklady 10× větší než za kolik by to zvládla komerční televize. A kdo to tedy nakonec zaplatí? Možná nějakej sponzor, alespoň částečně a zbytek zacvaká koncesionář resp. daňový poplatník. A jsme u toho, proč ten pořad vznikl. Bylo potřeba dát vydělat tvůrci, kam se bohužel zařadil i Pepa Dressler nebo Michal Beran.

          0 0
          • newbie  

            :-) před pár dny tu někdo „řešil“, jaký dropy může dávat na teskokole, co mu pořídili rodiče… přesně tohle video bylo mezi důvody, proč žádný, a doufám, že mu v palici aspoň trochu rozsvítilo

            0 0
            • MirosPikos  

              No jo, ale takhle jsou lidi vychovávaný pořád tím způsobem, že jim někdo musí říct, že tohle a tohle se nedělá. To by jim měli říct buď rodiče, kamarádi a nebo by na takovou věc měli přijít sami, jinak budou příští generace mentálně na úrovni delfína.

              0 0
              • newbie  
                1. společnost je čím dál tím komplikovanější a zároveň lidi čím

                dál tím blbnutější reklamou a vůbec médii

                1. stejně naším převráceným „přírodním“ výběrem, kdy nejvíc

                dětí nemaj rozhodně ti nejinteligentnější jedinci, degenerujeme pozvolna přirozeně do fáze, kdy většina nebude mít šanci pochopit, „vocogo“… a když se dívám na volební výsledky, nejsme od ní daleko :-)

                0 0
              • pepino  

                „jim někdo musí říct, že tohle a tohle se nedělá. To by jim měli říct buď rodiče, kamarádi a nebo by na takovou věc měli přijít sami“

                Takže všechny své vědomosti máš jen od rodičů, kamarádů nebo jsi na to přišel sám? Nějak ten příspěvek nechápu, normální člověk se učí ze všeho kolem sebe, i z knih nebo vzdělávacích pořadů.

                Mimochodem delfín není moc dobrý příklad ohledně nízké inteligence.

                0 0
                • MirosPikos  

                  Delfín? :) I prase je chytřejší. To si zas jen moc koukal na přírodopisný seriály. Delfín byl hodně dlouho přeceňován ohledně své inteligence, v posledních letech se přišlo na to, že to není zas až tak chytré zvíře. Místo toho delfína sem chtěl uvést třeba psa, ale toho má každý doma, tak jsem nechtěl vyvolávat nějaké zbytečné nepokoje. Ale ať je delfín jakkoliv chytrý, pokud se lidská inteligence přiblíží té delfínově, tak to bude pecka :)

                  Ano většinu informací mám od rodičů a dalších členů rodiny, kamarádů a samozřejmě, nějaké informace jsem si musel nastudovat sám. Asi jsem napsal špatně že bych na ně přišel sám – myslel jsem tím, že si najdu zdroj informací a ten prostuduji. Rozhodně nečerpám informace z televize s domněním, že co je v televizi, to je pravda jako to dělá drtivá většina české populace odkojené televizemi nebo Bleskem :)

                  0 0
                  • Georrge  

                    no tak se na to nedívej, televizi hoď z okna a nemusíš to platit. Televizi nesleduju a řikám že v ní jsou samý blbosti, ale zrovna tohle je docela užitečné.

                    0 0
          • rexa  

            To je názor. Ovšem. Tak se na to dá taky dívat. Já poplatky neplatím, tak mě to z tohohle pohledu nenapadlo. Doplňuju, že nemám televizi, aby mě někdo nenařknul z vyčuranosti :)

            0 0
            • MirosPikos  

              Taky mam odhlášenou televizi, místo ní jsem pořídil akvárko :) Ale mám takové tušení, že si stejně „našívaší“ televizi sponzorujeme i jinými daněmi než jsou koncesionářské poplatky.

              0 0
          • Pac029  

            Ja to hodnotim dost kladne. Negativa jsou spise v tom kde a kdy to bezelo v TV, a ze tam neni skutecna rada jak vybrat kolo/ochrane prostredky pro dany ucel, na prodavace rozhodne nelze spolehat. Co se tyce nakladu, jo muze za tim byt pekny tunel, nechapu proc neprizvali sponzory. Leckde podobne veci vsak sponzoruji i pojistovny, asi vi na kolik prijde pak repase a podpora nejakeho rozsekaneho kluka, coz zaplati taky samo i spousta nezucastnenych.

            0 0
        • karliner  

          Tipuju, že toho, kdo ví, kdo to je „Athertón“ ani nenapadne na takový kolo sednout :-)

          0 0
    • Senoy  

      Já si myslím, že tento pořad má svou cílovou skupinu diváků. Nedávno tu byl nějaký dotaz na nošení přilby na kole, tohle budiž zářným příkladem. Taky bych do pořadu zařadil pár fotografií rozstřelených přileb, ať si laik rozmyslí, zda to stojí za investici a určité omezení pohodlí.

      Co se týče porovnávání kol supermarket Vs specializované FR kolo, to by mělo být každému, aspoň trochu uvědomnělému, jezdci jasné.

      Když už je v TV tolik zbytečných pořadů, telenovel a nekonečných seriálů, jeden poučný rozhodně nebude taková zátěž pro jejich rozpočet.

      0 0
      • Flegmatik  

        Když MirosPikos říká, že je to 10× dražší, než by to vyrobila komerční televize, tak to musí být pravda. On do toho jistě vidí. I přes to, že tohle by komerční televize asi vůbec sama od sebe nenatáčela, leda za mohutné podpory reklamy a zvýrazňování log na kole :-)

        Mimochodem, včera jsem to viděl a úplně jsem se cukal, když Pepa na tom dreku sjížděl trať, chvíli to vypadalo komicky, chvíli jsem se bál za něj :-D

        0 0
        • MirosPikos  

          To není žádný tajemství, že má ČT srovnatelné pořady několikrát dražší než jiné televize. To, že to bylo zrovna 10× dražší je napsáno s jistou nadsázkou.

          Mě osobně by vadilo méně, kdyby u pořadu takového ražení bylo vidět spousta log nebo reklam. Rozhodně by mi to vadilo méně, než když by se to natáčelo za peníze někoho, komu byli peníze násilím sebrány. Ten někdo by sám peníze utratil docela jinak. Třeba by zaplatil Pepu Dresslera aby svému synkovi ukázal, jak jezdit na kole :) Ale jde o to, že on sám by rozhodoval o svých penězích a ne někdo v Český televizi.

          0 0
          • Jenda  

            Miro prestehuj se do USA, myslim ze tvymu svetonadoru by tamni system mohl celkem vyhovovat. V Evrope bude porad jen nestasnej a nasranej.

            0 0
            • Vegan  

              To by si dal, ponevads jestli u nas Nadava na EU tak u US by nadaval Woshington DC. Ponevads at se to nekomu liby nebo ne tak je to take jenom unie statu jez je ponekud vice ekonomicky a i jinak integralne sloucena tedy federalizovana. A na Woshingotn DC se tam radoby nadava stejne jako u nas na Brusel…

              Spis se musel odstehovat na mesic

              0 0
              • Smazaný účet  

                To Woshington je jenom jako „vtipná narážka“? Nebo spíš ne, protože Brusel jsi napsal správně.

                0 0
                • Vegan  

                  ano bylo tak napsano schvalne :) … pro lepsi pochopeni to tedy priste napisi Woooooshington

                  0 0
          • Flegmatik  

            Mě třeba ČT žádné peníze nebere ani ji žádné neposílám, takže mě to vadí minimálně. Ale máš to dvojsečné: buď platit a bez reklam nebo neplatit a překousávat výmývárny mozků ve formě reklam. Jinak pořad beru jako malé, bezvýznamné plus, protože o kolech toho je toho v televizi obecně myslím velmi málo. Ale to je mi taky fuk.

            0 0
        • Jenda  

          osobne vidim ten jeho pad jako velmi prinosnej pro spoustu mladezniku kteri zacinaji jezdit ale maji problem presvedcit rodice ze kolo ze supermerkada je fakt k hovnu a navic nebezpecny.

          0 0
        • Smazaný účet  

          Já sem spíš obdivoval, jak to docela slušně zajížděl i na takovém šmejdu :0)

          0 0
          • Jenda  

            tak rekl bych ze je to film, pokud by ten BMXak nekecal tak ja jdu prodat kolo a venovat se alkoholismu. Dat na voci ten dvojak pri kterym preskakoval Pepu (fakt klika ze tam byli oba najednou :-) a jeste tvrdit ze na biku mnoho let nesedel, no nevim :-)

            0 0
            • logoman  

              Myslim, ze tam rikal neco ve smyslu, ze nejedzi na horaku … Ale staci se kouknout co dava na bmx v jake vysce jak to mota a hned si uvedomi, ze to skakani co tam dela mu asi tlak nejak extra nezvysi. Takze si kolo klidne nech :) tady ma nejaky video http://vimeo.com/20011555

              0 0
              • Jenda  

                jo jasne, je mi jasny ze je letec prisnej, stejne se mi nechce verit ze by to dal na prvni pokus jen tak na voci na kole na ktery neni zvyklej. Ale je fakt ze ja jsem posera, resp tragicky se bojim odlepit ze zeme.

                0 0
                • Manas  

                  Kdyz se mrknes na to video tak uvidis jak se odrazi, to je bunnyhop jak vysitej. A vzhledem k tomu ze v tom ma odhad jak svin, tak to podle me zvladne jak prd. Ale myslim si, ze to skocil vickrat – preci jen zaber na prvni pokus neni tak casta vec.

                  Kazdopadne, skocit tohle neni problem, staci jen o kousek driv nebrzdit :-D

                  0 0
                  • Jenda  

                    coz o to faze startu problem neni, mam ale panickou hruzu z pristani :-) Az budud zpet v Cechach budu muset vyrazit s nekam s nekym kdo umi aby me zaucil jak taky trochu litat.

                    Napada me Brozokemp?

                    0 0
                    • pitos  

                      Učit se skákat zrovna na kempu není zrovna nejlepší nápad,nikdo se tam s tebou nebude zdržovat,všichni jedou.Lokalita výborná, ale na učení bych vybral dobu mimo kemp(a stejně už ho myslím ani nedělají)

                      0 0
                      • Jenda  

                        tak myslel jsem AM sekci, tam si je pak zase dojedu. Ja nechci litat jak ptak, jen tak abych kdyz bude nekde neco se z toho hned nepriposral.

                        Ale letos se v lete asi obcas dostanu na bikrosku v Nizbore tak se treba trochu zlepsim.

                        0 0
                        • gazman  

                          Na bikrosce? Člověče ta to nevim, co jsem skoušel, nebo viděl bikrosky, tak to chce řádné koule, abys tam aspoň něco doletěl. Dopady bývaj docela krátké, chce to se trefovat, jinak si na dalším skoku marný. Učit se tam skákat, to si neumim moc představit, jedině že by to byla nějaká dosti dietní trať.

                          0 0
                        • logoman  

                          nebo si zajed do nejakyho skateparku. Tam byvaj pyramidy takze se ti nic nestane kdyz nedoletis jako treba na nejakejch dirtech …

                          0 0
                • KRAJIC  

                  Ten Beran je úplný psychopat – jsou videa na kterých motá velké věci s prstem v nose – ve věku 12 let nebo tak nějak – prostě děcko.

                  0 0
                  • gazman  

                    Jo kolo mu jde, ale dát dohromady kloudnou větu… No jako sportovec, co si budeme namlouvat, myšlenkový menzes některých čutálistů či hokejistů bývá taky zábavný.

                    0 0
            • notobi  

              mluvil tam o tom, že pár let nejel na sjezdovým kole ne že nejezdí na kole. vzhledem k tomu co dává ve svým klidu na BMX kole (protože umí), ták tohle pro něj byl odpočinkovej sjezdík

              0 0
            • kOmE  

              Zrovna na tyhle trati jsou ty skoky dost jednoduchy. Ja kdysi pujcil fr fulla jednomu klukovi co zavodil na BMX. Tenkrat sedel poprve na MTB a skocil na tom co chtel, z maly na velky je to jednodusi nez naopak.

              0 0
    • KRAJIC  

      Ten Dressler si dal pěkně na ***** – po takové jebě může být rád, že to má bez následků. Bylo by to poněkud smutné – xnásobný mistr světa ve trialu zrakven na Tesco kole – jel na tom ale hezky. Beran na to že je světová špička v parkovém ježdění na bmx jel na tom fullu hodně čistotu.

      0 0
      • Georrge  

        mě se to taky líbilo, ten začátek mi sice moc poučný nepřišel, a ta „nehoda“ s autem byla trochu trapná (při poloze v jaké se to stalo asi těžko skončí takhle pod autem), ale potom s tím tesko kolem to byla dobrá zajímavost :) člověk ví že to je šrot, že to nepojede nebude to funkční a za chvíli se na tom něco rozesere, ale že to takhle rupne a přizabije jezdce, to jsem fakt nečekal :) navíc s tím jel hodně opatrně, skoro to až vypadalo že jede schválně tak pomalu aby ho ten druhý předjel.

        0 0
    • TheJD  

      http://www.pinkbike.com/video/261369

      Respekt! Zjevně mají v Portugalsku kvalitnější supermarketový ko­la.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.