FOX baseframe pro ss baselayer - zkusenosti?

9 nepřečtených
  • kvapta

    Zdravim,

    Rad bych se zeptal, jestli ma nekdo zkusenosti s baselayerem od foxu. Moc recenzi se mi vygooglit nepodarilo a ani na YT nic moc neni.

    link

    Jde mi o nejvetsi pomer mezi ochranou a vahou/omezenim pohybu. Jezdim prevazne polni cesty, lesni traily a single traily, velkym skokum se vyhybam. Ale i tak, uz je rychlost celkem vysoka a tak jsem zacal uvazovat o nakupu chranicu – kolena, lokty a ochrana zad. U kolen nejspis vezmu scott soldier 2 pripadne neco od foxu s d30.

    Bude takova ochrana dostatecna?

    Diky,

    TK

    0 0
    • kvapta  

      Nikdo zadne zkusenosti?

      0 0
    • Pjotr  

      Ahoj, já můžu přispět trochou. nejezdil jsem ale objednal a vrátil po vyzkoušení. Fit je dobrý já jsem docela hubenej a Mko mi sedlo pěkně těsně. Zpracování je ok. Ale mě teda vadilo že ten páteřák je hrozně kraťoučkej. Nějak mě nenabilo jistotou mít skoro celou spodní půlku zad volnou. Chápu že důvod je aby to nevadilo při jízdě (nějak se nevyhrnovalo atp.) ale jsou i chrániče co mají ty záda delší i na spodek kam si člověk hodně rád při crashi vrazí šutr nebo na něco spadne. Moje malá zkušenost asi subjektivní.

      0 0
      • Breakpain  

        No, ono se to pak lepe kombinuje s ledvinkou, dlouhy zada vadi.

        Pokud chces delsi zada, neco podobneho dela leatt.

        0 0
    • esmo  

      Já jsem vozil loňskou sezónu od Foxu Baseframe pro sleeveless.

      Princip ochrany je stejný, pouze bez rukávů – ty jsem nechtěl.

      I po celodenním ježdění v bikeparku jsem o něm nevěděl.

      Takže mohu doporučit :D

      0 0
    • kvapta  

      Diky. Verim, ze to bude relativne lehke a nebude o tom clovek pri jizde moc vedet. Spis mi jde i o to, jestli je na lesni cesty, flow traily atd takova vec vubec potreba a nebo je to overkill vhodny spis na enduro atd. A druha vec, jak efektivne takova takova vecicke dokaze ochranit pri padu.

      0 0
      • Salkrikaltor  

        Tohle ti nikdo nezodpoví. Jestli je to potřeba? Jasně, že není. Ale to není ani helma, pokud ti nevadí představa, že se na první vyjížďce zabiješ. Někomu brnění pomůže se rychleji zlepšovat, někdo to nosí kvůli vlastnímu strachu, někdo tím zkracuje případnou rekonvalescenci, někdo tím uklidňuje rodinu… Zachránit to může, ale nemusí, když blbě spadneš. To pohodlí při nošení je právě proto důležité, že si nemusíš proti sobě tak často stavět pohodlí a bezpečnost, prostě to vezmeš klidně i na výlet, protože to neobtěžuje, což s krunýřem asi chtít nebudeš.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse