• stev

    Zdar všem!Koukněte na fotky a hlasujte http://fotosoutez-08.ivelo.cz/ Pokud se vám líbí můžete hlasovat i pro moje fotky 32–37(koleje až svodidlo).

    0 0
    • Medvjedok  

      tie tvoje fotky nie su uplne zle, ale neviem ci je koser tu nahanat aby sme ti za to hlasovali – trochu nefer.

      Ale kazdopadne za to foto mociaceho partaka mas velke minus, lebo fotit niekoho ked si odskoci to je znamka dusevnej zaostalosti. Ale dat to este do sutaze, to musis byt totalny vul.

      0 0
    • kovar  

      těžké zklamání, našel jsem jen jednu fotku s přefiltrovanýma obláčkama a žádný balík slámy.

      0 0
    • lacco  

      Pekné foto 260-kúpači, realita asi blbá, ale ako foto super.

      0 0
      • fík  

        kúpač

        0 0
        • Bender382  

          to ste nepochopili, to je triathlon a přechod ze šlapání do kraula:)

          0 0
    • TomášML8  

      Mě hlavně fascinuje, pro jaký fotky se hlasuje nejvíc… Spousta z těch fotke je fakt pěknejch, ale hlasy nemaj (skoro) žádný (viz ty moje :D) a pak je tam hromada fotek o prdu (manželka bez helmy na kole, manželka s helmou na kole, přítelkyně s kolem, nohy v tretrách v trávě…), nebo s naprosto odpornou kompozicí, nezajímavym světlem atp. který hlasy sbíraj, ne třeba po kvantech, ale víc než ostatní…

      Bojim se že je to o tom, že řeknou kamarádum a spolu s kamarádama hlasujou pro svou trojici na všech počítačích, který maj v dosahu : (

      (Než se ozvou hlasy osočující mou zaujatost a ukřivděnost, přiznávám, že (jako obvykle) trochu přehánim ; ))

      0 0
      • lacco  

        Určite máš pravdu o kompozícii, expozícii a iných iíciach. Ale to vieš :o, hlasy národa sú hlasy národa. Kde je najviac hlasov ľudu, tam je víťaz. V živote je to už tak, nie vždy najlepší je na piedestáli. Keby sa brala odborná stránka fotiek, tak by to bolo pre inú porotu, ale tak to už chodí. Ale fotečky sú tam pekné, na to že sú od amatérov-fotografov. A mnohé aj úsmevné a to je dôležité.

        0 0
      • kovar  

        tipuju že vyhraje „Eva a Vašek“ mezi tamnějšími fotkami i díky hlasům z B-F (už jsem se o tej foto zmiňoval hore)

        0 0
      • Mamutko  

        Týmto by som chcel pozdraviť majiteľa fotiek 59,60,61. Zrejme mal veľmi rušnú noc, keď mu na jeho fotkách pribúdali body po 10-tkách. Ja viem každý je hrdý na svoje fotky a chce ich podporiť, ale keď za jednu noc pribudne fotke cez 40 hlasov, je jasné že ľudia sa už ponížili použiť všetky prostriedky. Z domu mám 2 spôsoby ako si pridávať body bez akéhokoľvek problému s IP, ale tak hlboko som ešte neklesol aby som to zneužil.

        No vyrozprával som sa.

        Pekným foto zdar.

        0 0
        • jIrI___  

          Každý svého štěstí strůjcem ;-)

          0 0
        • Jogador  

          Tak já jsem třeba 61 taky dal hlas, ale 60 by tolik rozhodně neměla, prostě tu jde někomu o výtězství, ne o to ,any zjistil co si o jeho fotkách myslí ostatní, on to totiž už ví, a 60 by nedostala ani jeden hlas…

          0 0
        • zichis  

          Taky se mi nelíbí že se někdo snaží prosadit zrovna ty hrůzy 59.  zatímco Stev zůstává v pozadí. Kdyby si odpustil na začátku tu samochválu, určitě by jedna z jeho velmi dobrých fotek padla do mého výběru k obodování. Zajímavým námětem i zpracováním podstatně vyčnívají nad tuctovkami z výletu, či pozérskými sračkami jako např. 160,…

          Jediné co proti nefér hlasování můžeš dělat, tak prokázat nevěrohodnost výsledků udělením stovek hlasů z proxyny nějakému shitu. Já navrhuju "247 ":http://fotosoutez-08.ivelo.cz/247/ta je o ničem, ta by se hodila snad na reklamní leták, ale ne do týhle soutěže kde se mají hodnotit nápady a schopnosti fotografa, né techniky.

           
          0 0
          • jIrI___  

            60 se mi náhodou líbí, pro tu jsem hlasoval (ještě před tím, než se jí tu začla dělat reklama :-) )

            0 0
    • scret  

      no mas to hezky doktore:)

      Petr mi je uz ukazoval…

      0 0
    • Sweeta  

      nějak mi tam chybí fotky s BjP :-)

      0 0
    • zichis  

      Jak vidím podle fotky 42 nejsem jediný kacíř co znesvěcuje posvátnou půdu. Ale co má člověk jinýho dělat, když na vesnicích už skoro nepotkáte funkční pumpu?

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce