• romachain

    http://www.koloshop.cz/…der-kratasy/

    Máte někdo? Cena pěkná, tak jestli to maj slušně ušitý…

    0 0
    • alinceb  

      Na co to chceš? Ty jezdíš frírajd? :)

      0 0
    • tomekusti  

      Osobní zkušenost nemám, ale vozí je kolega. Nicméně, ušitý je to hezky, je to pevný, něco to vydrží. Jak říkají jiní, možná zbytečně dlouhý a celkem málo prodyšný a dost silný materiál. Kolega v ničem jiném nejezdí, ale já bych možná volil něco lehčího. Ale to už je o vkusu každého soudruha. Nicméně z kvality zpracování strach mít nemusíš.

      0 0
    • Kubiczech  

      Tohle je vážně jen na jízdu z kopce. Mám něco podobného a je to tak tuhé a pevné, že se v tom při šlapání vůbec necítím.

      0 0
      • romachain  

        To mi nedělej, už jsem byl rozhodlej je vzít.

        0 0
        • Kubiczech  

          Třeba je tohle jiné, v ruce jsem je neměl, takže mě tak úplně za slovo neber. Já mám radši poddajnější materiály, i zde zmíněné gatě od Endury (Singltracky) si beru jen na enduro a na XC volím něco ještě poddajnějšího, pro mě pohodlnějšího.

          Ale variant je mraky – té Endury bych se vůbec nebál, nebo něco od Silvini ve zhruba stejné cenové relaci.

          0 0
    • Excel  

      Pokud to máš na běžný ježdění a ne na freeride z kopce tak trošku problém vidím v tom, mimo prodyšnosti, že mají tendenci zlikvidovat ti sedlo, obvzlášť když je vrchní látka docela tvrdá, jedny ády mi pak oděrem ošolíchali špičku a boky sedla SI-SLR gel flow, takže jsem se vrátil k uplejm buznagatím.

      0 0
    • pitos  

      Jako druhé kraťasy k XCčkovým ideál a to nejen na sjezd.Do nižších teplot parádní.Těch vyloženě teplých dnů je u nás stejně méně.Jen je třeba přikoupit samostatnou vložku.

      Konkrétně tyto ale neznám.

      0 0
    • cukr.dva.nula  

      Ahoj, mám tu verzi s odnímatelnými nohavicemi a musím říct, že jsou fajn a to nejen za ty peníze. Materiál je něco jako taková měkčí Cordura či co, je to docela neprodyšné a v létě se v tom jeden může i slušně zapotit :) Ale uvnitř je volná síťovina a díky ní rozumně větrají a nelepí se na zpocené nohy. Samozřejmě už jen pro ten materiál nebudou větrat tak dobře jako nějaké lehké kraťasy. Na druhou stranu – těmhle nějaký to poleženíčko na kamení nebo kořenech ani trochu nevadí :) Jezdím v nich jak z kopce tak i třeba enduro vyjížďky (bacha, jsou bez vložky, zas tam jsou takové vyjímatelné panely na kyčle/boky). Super je i suchý zip (u těch odepínacích) na konci nohavic – v marastu či zimě zapneš kolem kotníku/boty a nefouká :) Jsou i docela široké, vejde se pod ně pohodlně chránič holeň-koleno (a to mám kolena jak pitbull zátylek). + dvě přední kapsy na zip a vzadu malá kapsička … na cokoliv :) Občas sem je vzal i na civilní nošení jako výlety v horách apod., jsou fakt pohodlný. Zvažuju, že si koupím druhé do foroty, nějak mě netáhnou superbarevný „pyžama“ od TLD apod. za X tisíc (i když levnější varianty se taky dají sehnat). Jen mě trochu mrzí, že nemají ty pružné panely, co se hodí, když se pak jeden motá pana-orel-pana-orel, že se líp kalhoty roztáhnou.

      Uf, omlouvám se za objem textu :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.