Focus Cypress HT 1.0 29R - výprodej MALL

14 nepřečtených
  • krab007

    Co říkáte na tohle kolo? Údajně je zlevněno z cca 25.000 Kč. (haha :-)) Vidlice na tom je RockShox XC32 (i když je v popisu RST Omega). Aktuálně bych mohl do kola investovat max. 15000 Kč, ještě jsem zvažoval Galaxy Skylab Deore http://www.cyklonemcik.cz/…don-deore-27. Čeká mě rekonstrukce bytu, takže víc peněz nenašetřím, spíš budou ubývat. Rady ve stylu našetři a kup pořádný nepotřebuji. Díky :-)

    Anketa: Které z kol je v této cenové kategorii lepší? Galaxy Skylab Deore od Cykloněmčík nebo Focus Cypress

    4x
    100%
    0 0
    • krab007  

      Ještě jsem zapomněl odkaz na ten Focus z Mallu http://www.mall.cz/…s-ht-1–0–29r?…

      0 0
    • vojta1616  

      vidlice je podle obrázků recon, takže by mě doopravdy zajímalo jaká tam nakonec bude :D

      0 0
    • Vilém  

      Na toho Focuse jsem jinde nasel puvodni 20tKc.

      V tvem odkaze nesedi foto s popisem.

      0 0
      • krab007  

        Trochu to nechápu u té vidlice, jednou píšou v komentářích že tam je ta rock shox a jindy zase rst. Montujou to údajně přímo pro Mall a tak tam asi dají co zbyde. Teď v těch posledních komentářích z prosince zase píšou že je tam RST Omega. A jestli se dívám správně, tak je tenhle model horší než ten Rock Shox co tam jednu dobu dávali.

        0 0
    • oddie  

      Asi se budu poněkud opakovat, ale poptal bych stavbu u scalara…

      0 0
      • Bretek  

        Taky si myslím, že bude lepší kontaktovat někoho ze zdejších stavitelů. Za 15k ti určitě složí lepší kolo než ty co sis vybral.

        0 0
    • vojta2004  

      vedení lanek od kokpitu na tom focusu je nějaký zmatený :)

      0 0
    • perlufanda  

      Ahoj, já to kolo mám ještě za 15K s vidlí RockShox XC 32 pružina…Nechal jsem si ho seřídit u nás v maloměstě v cyklokrámku a prý to byla super koupě.Mechanik krámku se vyjádřil, že za ty prachy by to kolo neposkládal.Kolům nerozumím, snad jen dodám, že u šlapátek je cosi s popisem slx(že by přesmykač? Jsem laik)…Ten dotaz na vidli na Mallu jsem psal já…Při koupi kola jsem řešil problém, že svoje kolo budu nechávat uvázané u plotu u bazénu a cokoliv dražšího by určitě někdo ukradl, byť kačáky by se našly. Znám lidi, co mají kola za 50 a více K a když k nám přijedou do lomu se okoupat, prosí mě, abych jim kolo pohlídal..Takhle jsem nechtěl dopadnout..Ono ne, že by se v ČR nekradlo všechno, ale ten Focus mně přijde ještě v normě „běžnosti a nenápadnosti“­..Většina lidí k tomu lomu stejně jezdí na mnohem větších šunkách..

      0 0
    • rekvy  

      podle mě si vybral na to němčíkovi trochu divně. Být tebou tak to 500,– připlatím a vezmu todle:

      http://www.cyklonemcik.cz/…-full-raidon

      0 0
      • rekvy  

        nebo ještě připadá v úvahu počkat, co se bude dít na mallu. Pokud se nepletu, tak v létě se tam prodával ten focus s reconem a byl za 15t. což byla velmi pěkná nabídka…

        0 0
        • krab007  

          JJ. Zatím čekám, co na mallu. Jestli je vyprodají a zase na to nahodí lepší vidli za stjený peníz.. Cykloněmčík mi to Galaxy Skylab postaví vždycky, má to za tyhle peníze i bez akce. Už jsem zkusil oslovit s poptávkou i místního stavitele (dokonce je ze stejného města jako já), bohužel zatím neodepsal. Takže buď dovča, nebo mu tyhle menší kšefty nestojí za odpověď. Uvidím, zatím není kam spěchat. Vypadá to na mrazy, takže toho teď stejně moc nenajezdím.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.