• tomas1996

    Ahoj měl bych dotaz chci si koupit nový rám(FULL) a našel jsem úplně nový FOCUS Carbon FSL akorát mě zaráží umístění tlumiče a značka. Nemáte někdo zkušenosti?

    0 0
    • pepek  

      To je asi dámský model (tam není co rozdrtit) Značka dobrý.

      0 0
    • tomxxx  

      Taky se mi tohle kolo líbilo, tak sem zjišťoval, jak se to s nim má. Rám by měl bejt na celopéro docela lehkej, což je asi jediná přednost. Z různých zahraničních recenzí sem vyčetl, že vlastnosti pružení nejsou nic moc. Pár lidí ho tu jezdí, tak se třeba ozvou…

      0 0
    • chose-cb  

      Tak ja jsem byl uzivatel, tva lehka vaha muze asi byt pozitivem nebot ja s mejma 90kg (nevim zda to bylo tim) sem tento ram dvakrat reklamoval. Provedeni a pruzeni super ale dvakrat se me vylopla hlinikova vlozka z karbonu dole nad stredem kde prochazi cep zadni stavby. Na strane u prevodniku se jakoby uvolnila a to zapricinilo neuveritelny vakl. Nevim cim to je . Reklamace probehli v poradku bez problemu a to by mohlo nasvedcovat tomu ze tam z technologickeho hlediska neco nehraje. Domnivam se ja. Potreti sem ho neosazoval a podarilo se me ho v nemecku vymenit za 29er :) tot me zkusenosti. Jeste znam jednoho chlapika co mel ten samej problem. Je to fajn ram avsak dle me ma nake ale:) prubni to a uvidis.

      0 0
      • tomas1996  

        No já mám možnost ho mít za 16tis. novej, ale teď nevím jestli do toho jít nebo ne. Co myslíte?

        0 0
        • Vilém  

          Se zarukou?

          No nevim, kdyby mi nekdo nepsal, ze ram 2× reklamoval se stejnym, vcelku velkym, problemem a vi o dalsim problemovem, tak bych o tom neuvazoval.

          Takze pokud dostanes zaruku, tak to muzes risknout.

          0 0
        • chose-cb  

          souhlasim z Vilemem pokud mas zaruku ber ho a prubni, jestli je bez zaruky tak se na to radsi vyprdni a neriskuj. Onehda sem nasel jeste na nejakem nemeckem serveru kde testuji kola test tohoto Focuse a po nejakych myslim 1840km ten samy problem co ja:) Kolo je to krásné ale kdyz nefunguje je to na prd.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.