• tehunis

Ahoj všichni,

jsem v tom lese nabídky kol celkem ztracený. :-) Tak se na Vás obracím ještě jednou s dotazem na konkrétní kolo a předem moc děkuji za vyjádření, jestli stojí za to.

http://www.palasport.cz/…-29-20G-2016

Cena je odlišná od té uvedené a je kolem 20 500 Kč. Jestli jsem se za těch posledních pár dní alespoň trochu zorientoval, tak pozitivní je, že má vpředu pevnou osu, celkem slušnou vidlici (i když je to základ od Foxe), osazení také docela jde až na ty brzdy, které jsou asi největší slabinou kola a nejspíš by to chtělo v budoucnu udělat výměnu.

Tak co? Jsem úplně mimo? Stojí to kolo za ty prachy a nebo poradíte něco úplně jiného?

Díky moc za pomoc!

Anketa: Focus Black Forrest LTD 2016

0 0
    • dingo  

Kolo pekny, v okolnich diskuzich bylo hojne doporucovano. Nevedel by nekdo, pro jakou je to maximalne vysku?

0 0
      • tehunis  

Velikost L (to je ta, která zajímá mě) alias 50 by měla prý být do 185 cm.

0 0
    • ALLforBIKE  

Nevím zda mají v popisu chybu, ale podle odkazu a i fota, to pevnou osu nemá. Takže si to raději ověř

0 0
    • kleine  

Ja som ho kúpil pred nejakými 2 mesiacmi po asi ročnom rozhodovaní, čo kúpiť. Chcel som HTčko, max. do 850 € a samozrejme, čo najviac muziky za tie prachy. Nakoniec som ho kúpil za 840 € vo veľkosti L (mám 186 cm ), teraz ho majú v tom e-shope za 780 € = 20900 Kč.

P.S.: brzdy som si nechal vymeniť za Deore m615 v rámci zľavy pri nákupe …

0 0
    • Rubi  

pevnou osu nema, vsak je v popisu 9mm QR, brzdy jsou vpohode, ale deore 615/SLX jsou lepsi, ma ho strejda a je spoko

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.